FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL

VIDEO Dan Petrescu, decizie radicală înaintea meciului cu Farul: „Îi schimb pe toți! Este infernal!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 17:28 / Actualizat sambata, 27 august 2022 18:27

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat că va alinia un prim „11” total diferit cu Farul față de returul cu Maribor (1-0) din play-off-ul Conference League.

  • CFR Cluj - Farul se joacă duminică, de la ora 18:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

„Jucăm împotriva liderului, echipa lui Hagi, care e un învingător, la fel ca mine. Voi schimba toată echipă! Nu va fi niciun jucător care a jucat joi. Dacă vă uitați la program, nu o să vă vină să credeți. E un program infernal! E foarte greu de ținut pasul. 

Să vedem dacă cei care intră mâine vor putea să facă un meci bun. Gică Hagi are la dispoziție toți jucătorii, iar Alibec e într-o formă foarte bună, a fost excelent la meciul cu FC Voluntari. Sunt convins că ne va fi foarte greu, dar sper ca și lor să le fie greu”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Dan Petrescu schimbă toată echipa pentru CFR Cluj - Farul

CFR Cluj cu Maribor: Scuffet - Manea, Burcă, Yuri, Camora - Boateng, Cvek - Petrila, Jefte, Deac - Yeboah

Cum poate arăta CFR Cluj cu Farul: Bălgrădean - Braun, Kolinger, Hoban, Brucic - Muhar, Itu - Păun, Birligea, Roger - Malele

Farul poate emite pretenții la titlu, 100%. În primul rând, vorbim despre Hagi. În al doilea rând, să vedem ce jucători a adus: Nedelcu, Băluță, Alibec, Benzar, jucători care se știu foarte bine cu Hagi. Gică știe să scoată maxim din acești jucători
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Program Conference League: când joacă FCSB și CFR Cluj meciurile din grupe » Roș-albaștrii merg la Londra încă din prima etapă!
PROGRAM
Program Conference League: când joacă FCSB și CFR Cluj meciurile din grupe » Roș-albaștrii merg la Londra încă din prima etapă!
Hagi i-a sunat pe Dică și Dan Petrescu. Mesajul „Regelui”
FARUL
Hagi i-a sunat pe Dică și Dan Petrescu. Mesajul „Regelui”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  27 August 2022, 23:04

Iar bazaie domnul Dan ....

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 August 2022, 18:19

...de ce te compari tu cu hagi ?...cine i finul tau ?...cate omenii ai facut pana acum ?...unul din voi e pierzator in europa ...ia numai cate cinci ...

Sandman19
Sandman19  •  27 August 2022, 18:16

buna echipa, schimba si antrenorul si sigur batem

Vezi toate comentariile (6)
Comentează