FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC ARGEȘ 2-0

VIDEO+FOTO ∞ mai buni! CFR trece de Argeș și e la o distanță uriașă de FCSB » Clasamentul ACUM

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 2-0, în ultimul meci din etapa #3 a play-off-ului. Iar lupta la titlu pare încheiată! +9   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 2-0, în ultimul meci din etapa #3 a play-off-ului. Iar lupta la titlu pare încheiată!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 22:53 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 23:05

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 2-0, în ultimul meci din etapa #3 a play-off-ului. Iar lupta la titlu pare încheiată!

Programul complet din play-off - AICI!

CFR n-a excelat în epilogul rundei, dar a profitat de slăbiciunile adversarului și a obținut victoria. Practic, specialitatea casei, rețetă de Dan Petrescu.

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul » Anunț tranșant despre plecarea de la CFR Cluj: „Dacă nu câștigi campionatul, ești în pericol!”
CFR CLUJ
Dan Petrescu și-a stabilit viitorul » Anunț tranșant despre plecarea de la CFR Cluj: „Dacă nu câștigi campionatul, ești în pericol!”

CFR Cluj – FC Argeș 2-0. Ardelenii, aproape de al 5-lea titlu la rând

După un start echilibrat, Debeljuh a profitat de cadoul primit de la Joao Miguel și a spart gheața. Era minutul 23. 

Miguel a primit de la Ișfan și a încercat să continue simplu, „acasă”. A rămas însă cu privirea în pământ, iar Debeljuh, pe fază, a interceptat balonul, l-a fentat din preluare pe Greab și a marcat la „scurt”. Miguel a comis-o împotriva CFR-ului și la precedenta întâlnire directă.

În rest, nicio ocazie importantă pe durata primului act.

Repriza a doua a fost, în general, modestă, asta pentru că CFR a știut să închidă meciul. Multe greșeli individuale, puține acțiuni periculoase și un joc care a curs în favoarea gazdelor. 

+5 FOTO

Argeș a renunțat de tot la luptă din minutul 77, când a rămas în inferioritate numerică. Cartonaș roșu încasat de Tofan pentru o intrare cu talpa asupra lui Bordeianu.

Tabela a fost închisă la capătul unei acțiuni superbe creată de jucătorii introduși în partea a doua de Dan Petrescu: Deac - Petrila - Dugandzic. Croatul a reușit primul gol în tricoul ardelenilor.

2.000 de faniau asistat la meciul dintre CFR și Argeș

FCSB e la 8 puncte în spatele CFR-ului!

După această victorie, CFR Cluj se distanțează la 8 puncte de FCSB, ocupanta locului secund. Asta înseamnă că roș-albaștrii nu mai sunt la mâna lor. Și cu două posibile victorii înregistrate în meciurile directe contra „feroviarilor”, trupa lui Petrea n-ar urca în fruntea clasamentului. 

De partea cealaltă, Argeș rămâne fără niciun punct câștigat în play-off: 3 meciuri, 3 înfrângeri.

FINAL. CFR Cluj – FC Argeș 2-0

CFR Cluj – FC Argeș. Echipele de start

CFR CLUJ: Hindrich - Susic, Graovac, Burcă, Camora - Păun, Boateng, Bordeianu - Omrani, Debeljuh, Costache
REZERVE: Sava - Manea, Yuri, Sigurjonsson, Chipciu, Neguț, Deac, Petrila, Dugandzic
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC ARGEȘ: Greab - Dobrosavlevici, Turda, Miguel, Latovlevici - Palic, Cr. Tănase, Raynov, Ișfan - Said, Ganea
REZERVE: F. Croitoru - Tofan, Viana, Boldor, Mușat, Honciu, Cr. Dumitru, Arias, Fatai
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)
Arbitru: Marcel Bîrsan / A1: Radu Ghinguleac; A2: Florin Danșa

Citește și: 

Cum vede un fost antrenor de la FCSB lupta cu CFR Cluj: „Acolo se va decide totul”

MM Stoica pune tunurile pe doi jucători de la CFR Cluj! » Jucătorul despre care spune că nu poate lipsi din naţională: „Fără el, va fi debandadă totală!”

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (247)
1745flo
1745flo  •  05 Aprilie 2022, 17:01
Postat de lupu68 pe 05 Aprilie 2022, 12:28

Lucrurile sunt foarte simple. CFR a invatat jocul foarte bine, nu degeaba are atatea titluri castigate. Inainte de problema se ocupa Marian Copilu, cel mai important om din club peste care nici patronul nu se baga. Acum, nu mai stiu, dar cineva tot o are in fisa postului. Pai, ce, credea cineva ca l-am uitat pe Fabio Bilica, autorul uneia din cele mai mari magarii penale marturisite dar necondamnate din istoria Ligii 1? Stiu ei ardelenii unde trebuie apasat pe buton... Asadar, Joao Miguel Xavier Ferreira dos Santos, baiatul din Pitesti care s-a asigurat ca iese scorul care trebuie, este, de fapt, tot din Portugalia (iar sangele apa nu se face!), ca si legiunea straina care, cu tot cu impresari, facea pana de curand legea la echipa din Gruia (teoretic, numai Camora a mai ramas, dar pana chiar si el se da acum roman). Dar, cu toate astea, atentie mare! Fotbalul nu merge dupa cum da sentinta Oracolul din Balcesti. Doua meciuri castigate de FCSB in duelurile directe si chilotii visinii vor tremura pana le vor cadea. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!

Va bate Voluntariul etapa viitoare și tu visezi cai verzi la Cluj Napoca!÷)

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  05 Aprilie 2022, 13:01

Buun!Așa o fi!O fi beneficiat și CFR de „serviciile”vreunui jucator de la adversar-marca inregistrata la fcsb!Dar nu ne zic baieții aștia,in meciurile directe dintre CFR și fcsb,de ce câștiga tot CFR-cu toate ca putem sa-l numim liniștiți„sabotor”chiar pe Dan Petrescu?

lupu68
lupu68  •  05 Aprilie 2022, 12:32
Postat de adriann_ pe 05 Aprilie 2022, 11:43

E disperat ciobanul :)) Si cum in mintea lui prin Portugalia e ca in muntii Pindului, toti sunt rude intre ei... :)))

Iar pe acest *** chiar nu merita sa-l bage cineva in seama. Se baga singur, fiind din acelasi aluat cu *** si ***! Oameni care se amuza citindu-se singuri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (247)
Comentează
Close