FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

VIDEO Emil Grădinescu, noi acuzații incredibile: „Pe Colțescu îl consider influențabil și corupt! La 8 dimineața era cu două pahare whisky”

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 09:50 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 11:16

Comentatorul Emil Grădinescu a revenit cu noi declarații după reacția dură la finalul meciului dintre CFR Cluj și FCSB 1-1.

După ce i-a jignit în termeni duri pe Sebastian Colțescu, arbitrul meciului, și George Găman, arbitrul VAR, imediat după finalul meciului, printr-un mesaj pe Facebook, Emil Grădinescu a intervenit în direct și a avut o nouă reacție extrem de vehementă, după ce Sebastian Colțescu a anulat golul marcat de Florinel Coman, pentru un fault în faza premergătoare. 

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au răbufnit la emisiunea lui Radu Naum: „Râd telespectatorii de noi!” » Ce i-a enervat: „Te anunț oficial că nu mai vorbesc despre asta”
CFR - FCSB 1-1
Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au răbufnit la emisiunea lui Radu Naum: „Râd telespectatorii de noi!” » Ce i-a enervat: „Te anunț oficial că nu mai vorbesc despre asta”

Emil Grădinescu atacă din nou după CFR Cluj - FCSB: „ E o hoție antologică! Colțescu e influențabil și corupt”

„Mi se pare că a văzut un meci din anii 90, când totul era dirijat de la «centru». Aveam respect pentru Colțescu, pentru valoarea lui. Pentru Găman nu aveam, pentru că îmi aduc aminte de hențul dat la Pantea de la UTA - FCSB. E drept că a fost, a apărut o filmare ulterior, dar ce a văzut el atunci nu îl determina să dea henț.

Dar în seara asta (n.r. - duminică seara), m-a umflat râsul când am văzut în ce hal se pot coborî doi arbitri din Superligă, care încasează bani frumoși pentru ce fac. 

E incredibil! E inimaginabil! Să întorci faza cu mai mult de 40 de secunde și să dictezi anularea golului după un tackling care după toate regulile fotbalului mondial e corect. Crețu joacă mingea, îl atinge pe Otele, Otele după ce e atins mai calcă o dată cu piciorul stâng, iar apoi îndoaie genunchiul și cade. Fără să fie vorba de fault. E un tackling corect. Să întorci faza după nu știu câte pase și să anulezi un gol e exemplu clar de rea voință.

Și vreau să aduc în discuție și hențul din careu, pe care același domn extrasenzorial, Găman, care a văzut hențul lui Pantea, când nu a văzut nimic... Aici vede hențul absolut clar și îl trece cu vederea. Asta mi se pare că e efectiv o găinărie.

Emil Grădinescu, noi acuzații incredibile: „Pe Colțescu îl consider influențabil și corupt! La 8 dimineața era cu două pahare whisky”

Pentru mine, din acest moment... Bine, Gămăn era deja la găinari. Acum intră și domnul Colțescu, pe care îl consider un arbitru influențabil și corupt. Nu poți să dai așa ceva! E ceva ce nu am văzut în viața mea! Nici pe vremea lui Jean Pădureanu și Gheorghe Ștefan nu am văzut așa ceva.

Ăsta nu mai e sport. E ca și cum am primi un scuipat în ochi. «Hai sictir! Voi vă uitați degeaba. Noi dictăm ce se întâmplă aici». Ăsta nu mai e sport. E o hoție antologică! E cea mai mare hoție pe care am văzut-o în ultimii ani. Poate că penalty-ul dat de Colțescu pentru FCSB în meciul cu Farul.

Azi au fost două faze, pe care nu o simpatizez din cauza intervenției patronului... Azi mi s-a părut că e un scuipat în fața celor care se uită la meci. Nu se poate așa ceva! Acești arbitrii trebuie scoși din arbitraj. E o hoție istorie! E o hoție cosmică.

Nu am informații și date că s-ar vrea ceva... Mă gândesc că la felul în care patronul FCSB se contrează cu FRF și toată lumea, poate să existe o alianță care vrea ca FCSB să rămână acolo jos. Dar, merg pe varianta că acum a fost rea voință, care a determinat acea măgărie. Nu am nicio simpatie față de FCSB, care e condusă discreționar, dar nu poți să îți bați de joc de public. E hoție! E mârșăvie! E tâlhărie! E găinărie!

Hențul și golul anulat lui Coman reprezintă o pată pe arbitrajul românesc”, a spus Emil Grădinescu într-o intervenție în podcastul lui Gabi Safta.

Emil Grădinescu, noi acuzații incredibile: „Pe Colțescu îl consider influențabil și corupt! La 8 dimineața era cu două pahare whisky”

Emil Grădinescu: „Domnul Colțescu, la 8 dimineața, începuse bine, cu vreo două pahare de whisky”

Apoi a continuat, cu o nouă declarație dură la adresa lui Colțescu.

Emil Grădinescu, noi acuzații incredibile: „Pe Colțescu îl consider influențabil și corupt! La 8 dimineața era cu două pahare whisky”

„Nu e corect ce fac acum, dar îți voi spune o întâmplare. Eu cred că Sebastian Colțescu nu mai are respect pentru meseria sa. Să îți spun de ce. Când plecam la Lucerna pentru Elveția - România m-am întâlnit în aeroport cu mai mulți arbitrii care plecau la diferite meciuri din preliminarii. 

Și printre ei era și Colțescu, care era arbitru de rezervă sau VAR. Domnul Colțescu, la 8 dimineața, începuse bine, cu vreo două pahare de whisky.

Totuși, băi, ești arbitru. Se presupune că faci performanță, că ai grijă de ce bagi în tine. Și el îi dădea cu whisky... Mă gândeam «Băi, ești arbitru. Ești în public. Te văd niște nenorociți de jurnaliști. Și tu îi dai cu whisky». Și mă întrebam dacă omul ăsta mai are drag de meserie...”, a adăugat Grădinescu.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Sebastian Colțescu nu a dorit să comenteze declarațiile lui Emil Grădinescu.

VIDEO Golul lui Florinel Coman anulat în CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Adrian Porumboiu, verdict în faza golului anulat de Colțescu în CFR Cluj - FCSB: „Decizia este una clară!”

4 foști jucători dau verdictul în cea mai încinsă fază din CFR Cluj - FCSB: „Așa mi se pare”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (167)
muzica
muzica  •  14 Decembrie 2023, 14:18
Postat de GeorgePhoenix59 pe 11 Decembrie 2023, 21:24

Emil Gradinescu este un Om impartial ,si spune numai ceea ce gandeste ! Sa nu uita ca fost singurul jurnalist ,care a avut curajul sa ii spuna lui Gigi : fii patron ,dar nu antrenor! Restul se ascund dupa cires ! Eu nu.ma mai uit la Campionatul romanesc ,desi am Digi ,aici in Paris dar m-am uitat intamplator dupa meci la aceea faza ,si Coltescu à gresit de doua ori ! 1: daca à fost fault trebuia sa,l dea atunci ,fiind aproape de faza , 2 :iar daca à lasat jocul sa curga ,nu mai trebuia sa consulté Varul !

Mai,franarule,palmaresul general,este net superior Stelei !Ia niste medicamente de memorie sa poti sa realizezi si tu realitatea cruda ptr echipa campioana a arbitrilor !Apoi,noi n-am fost niciodata in insolventa ,precum rabla voastra !!!

Delia29
Delia29  •  14 Decembrie 2023, 08:02
Postat de contrabas3 pe 11 Decembrie 2023, 13:29

Bă băiatule, omul a văzut și revăzut faza. Decizia falsă și ilegală a lui Colțescu (în cârdășie cu Găman) generează reacții pe măsura faptei lor.

Crezi ca sunt pe invers de imi spui bai baiatule??

Delia29
Delia29  •  14 Decembrie 2023, 08:00
Postat de muzica pe 11 Decembrie 2023, 23:56

......mai bine uita-te la cate titluri,in detrimentul Stelei,ati castigat,pe GRESELI MARI DE ARBITRAJ !Se vede ca Dincu si Varga,pregatesc...UN NOU TITLU !SA VA FIE RUSNE !!!!Dar,anul acesta va vom SDROBI IN PLAYOFF ,SA VA DAM CU TITLURILE NEMERITATE...IN CAP !!!

Nici vorba, vorbiti prostii. La Craiova nu ati existat, ati marcat un gol in prelungiri din noroc. Nu aveti față de campioana

Vezi toate comentariile (167)
Comentează