FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // S-a întors în România și a aprins derby-ul dintre CFR și FCSB: "E marele meu regret, dar am fost furați"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 20:50

Ricardo Cadu (36 de ani), cel mai reprezentativ jucător străin din istoria CFR-ului, este prezent la Cluj pentru a urmări duelul dintre fosta sa echipă și FCSB.

Acesta le-a dezvăluit jurnaliștilor că marele său regret din perioada petrecută în "Gruia" este că nu a învins-o niciodată pe FCSB.

"S-a schimbat mult CFR-ul. Atunci aveam echipă mai bună, campionatul era mai puternic. Mi-a fost dor de Cluj. Am petrecut opt ani aici. Am câştigat trei campionate, Cupa, Supercupa. Marele meu regret este că nu am bătut niciodată Steaua. O dată am fost furaţi, o dată am jucat mai puţin.

Urmăresc meciurile echipei, am văzut că au o echipă care primeşte foarte greu gol. Nu depinde de mine, dar aş vrea să mă întorc la CFR într-o funcţie administrativă", a declarat Ricardo Cadu, la TV Telekom Sport.

Cadu a evoluat pentru CFR Cluj între 2006 și 2014, perioadă în care a reușit 27 de goluri în 202 meciuri. A cucerit alături de "feroviari" 3 titluri, trei Cupe și două Supercupe.

Urmărește aici partida dintre CFR Cluj și FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
kyil
kyil  •  18 Martie 2018, 22:53

Cine-i asta?

capca1
capca1  •  18 Martie 2018, 22:52

Cadu se încălța cu două topoare ,curgea sânge-n urma lui ca la Rovine !!!

baruch
baruch  •  18 Martie 2018, 21:45

cotonogarul asta ordinar are pretentia sa aiba cuvant in romania?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează