FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA

CFR Cluj - FCU Craiova 2-0 » Îi năuciră în 30 de minute! Victorie de control pentru vișinii, care pun presiune pe liderul FCSB

Otele a făcut 2-0 în CFR Cluj - FCU
Otele a făcut 2-0 în CFR Cluj - FCU

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 21:02 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 22:59

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova în etapa 11 din Liga 1, scor 2-0, cu goluri venite în prima jumătate de oră. Echipa din Gruia s-a apropiat la numai 3 puncte de liderul FCSB. 

Programul complet și rezultatele din Liga 1 AICI!

FCU Craiova rămâne un club dictatorial rămas la cheremul familiei Mititelu. Doar cei supuși viziunii lor stau în picioare la club, restul nu există. Degeaba s-au făcut promisiuni cu antrenori străini sau români, când de fapt variantele low-cost sunt cele care continuă. 

Cu Paul Răducan pe post de marionetă perfectă, „leii” au smuls doar un punct norocos cu Dinamo în Cupa României, în timp ce în campionat le-au tremurat picioarele cu Oțelul. Cu aspirații mari pe burta goală, Craiova nu poate obține multe, iar începutul clujenilor confirmă.

Potoliți de feroviari

Contraatac de manual plecat din pasa lui Tachtsidis, assist elegant a lui Bîrligea și gol Camora (minutul 2). Taxați din start, oltenii au răspuns prin calitatea individuală din ofensivă, doar că Chițu și Bahassa n-au putut să aducă egalarea. Cu defensiva adormită, trupa din Bănie mai primește o lovitură și Otele face dubla ('26). 

De aici CFR Cluj preia frâiele posesiei care a aparținut adversarilor și se joacă în fața porții lui Popa cu golul trei. De partea cealaltă, Negru nu reușește să reducă din diferență dintr-o poziție excelentă la finalul primului act, iar succesul favoriților se simte în aer.

Disperare fără gol pentru FCU Craiova

Reveniți de la cabine, FCU Craiova a trecut la „tiki taka” pentru a desface apărarea clujenilor dispusă pe două linii. Cu chiu, cu vai, albaștrii au mai desfăcut din ițele jucătorilor lui Mandorlini și în doar 10 minute de la reluare, Sava a intervenit de 4 ori providențial. 

Clujenii au căutat să-și baricadeze defensiva și l-au scos pe Bîrligea pentru a-i face loc în apărare lui Ziv Morgan. În loc să răspundă mai mult în atac după ieșirea lui Camora, craiovenii au preferat să le cedeze posesia celor de al CFR Cluj și să rămână la pândă pentru a găsi vreo breșă izbăvitoare. 

Cum disperarea pentru golul de onoare a crescut în tabăra oltenilor, Chițu, Asamoah și Bahassa au ieșit storși de puteri și le-au lăsat locul lui Ibrahim, Albu și Blănuță. Tripleta aruncată în disperare de oaspeți n-a mai reușit să producă nimic concret, iar CFR Cluj le suflă în ceafă celor de la FCSB fiind la doar 3 puncte distanță. 

De partea cealaltă criza „leilor” se prelungește și rămân fără victorie de la instalarea lui Paul Răducan.

FINAL » CFR Cluj - FCU Craiova 2-0

CFR Cluj - FCU Craiova, echipe de start: 

CFR CLUJ (4-3-3): Sava - Mogoș, Kresic, Ajeti, Camora (cpt.) - Cvek, Tachtsidis, Muhar - Deac, Bîrligea, Otele 
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean - Morgan, R. Filip, Fica, Lucaci, L. Mihai, Jefte, Juricic
Absent: Cr. Manea (accidentat)
ANTRENOR: Andrea Mandorlini

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): R. Popa - Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, R. Negru - S. Asamoah, V. Achim (cpt.) - Baeten, Bahassa, Van Durmen - Chițu 
Rezerve: Gurău - Diamantis, Buta, Mascarenhas, V. Pop, Dr. Albu, Blidar, Ibrahim, Blănuță
Absent: Padula (indisponibil)
ANTRENOR: Paul Răducan

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti) / Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), Arbitru AVAR: Mazilu Florin Ovidiu (Satu Mare)

Citește și: 

Brigadă-șoc la CFR Cluj - FCU Craiova » Pe cine a trimis CCA în Gruia
CFR CLUJ - FCU CRAIOVA
Brigadă-șoc la CFR Cluj - FCU Craiova » Pe cine a trimis CCA în Gruia
Derby-ul Craiovelor din Liga 3, decis după 3 goluri în 3 minute » Mititelu, declarații războinice
FCU Craiova 2 - CSU Craiova 2
Derby-ul Craiovelor din Liga 3, decis după 3 goluri în 3 minute » Mititelu, declarații războinice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (99)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  09 Octombrie 2023, 15:10
Postat de Nea.Marin pe 09 Octombrie 2023, 11:02

Să nu ai zece coco să iei o cartela dar să te plimbi cu rarri:)))) ce coklet! Știam ca ești doar un fricos cu arfe, s-a adeverit!

200+ persoane au vazut ce saracean mincinos esti :)))

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  09 Octombrie 2023, 14:58
Postat de Nea.Marin pe 09 Octombrie 2023, 11:02

Să nu ai zece coco să iei o cartela dar să te plimbi cu rarri:)))) ce coklet! Știam ca ești doar un fricos cu arfe, s-a adeverit!

LOL eu fricos? Cine tot tremura cand e vorba de un video call de 3 ani? Daca nu ai fi lefter nu te-ai ascunde

Nea.Marin
Nea.Marin  •  09 Octombrie 2023, 11:02
Postat de eterrna.terrra.nova pe 08 Octombrie 2023, 14:42

Si gogoasa.are tot numai un email, cel de munca? Ce Pinocchio penibil de.3 ani te faci de ras cand te prind cu minciunile tale hilare

Să nu ai zece coco să iei o cartela dar să te plimbi cu rarri:)))) ce coklet! Știam ca ești doar un fricos cu arfe, s-a adeverit!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează