FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. EXCLUSIV Alegere surprinzătoare pentru împrumutul lui Golofca + Kevin Boli și-a luat la revedere de la colegi

Dan Petrescu nu se va mai baza pe Kevin Boli și Golofca
Dan Petrescu nu se va mai baza pe Kevin Boli și Golofca

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 12:45 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 13:23

CFR Cluj se va despărți în mod sigur de doi jucători în cursul zilei. Fundașul Kevin Boli (29 de ani) merge în Turcia, la Samsunspor, în timp ce mijlocașul Cătălin Golofca (30 de ani) va fi împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Astăzi, la primul dintre antrenamentele programate de Dan Petrescu, Kevin Boli și-a luat la revedere de la colegii săi. Ivorianul va pleca în Turcia, la Samsunspor, clubul urmând să încaseze în schimbul său. 700.000 de euro. În conturile clubului vor intra încă de acum 450.000 de euro, restul urmând să fie virați în decurs de 60 de zile. 

Pentru a fi lăsat să plece de la CFR Cluj, Boli a renunțat la restanțele pe care clubul le avea față de el. Mai exact, trei salarii, prima pentru campionatul câștigat și alte prime de joc din sezonul anterior. 

15 meciuria jucat Boli în sezonul trecut din Liga 1 pentru CFR Cluj

Golofca merge la Sepsi!

Cătălin Golofca va părăsi și el echipa în această vară. Fotbalistul care a ratat un penalty vital în duelul din preliminarii cu Dinamo Zagreb va merge la Sepsi OSK.

La Sfântu Gheorghe, Golofca se va revedea cu antrenorul Leo Grozavu, tehnicianul care i-a aplicat o corecție fizică în perioada în care cei doi erau la FC Botoșani.

VIDEO Dan Petrescu: "E o perioadă nefastă pentru noi, mai ales la penalty-uri"

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR CLUJ. Dan Petrescu, zguduit de tragerea la sorți din Europa League: „Nu-mi revin din șoc! Cum e posibil?!”

Etapa #3 din Liga 1: deplasări dificile pentru FCSB și Craiova + când joacă Dinamo și CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
clujcampion
clujcampion  •  02 Septembrie 2020, 15:02
Postat de Voicu Pop pe 02 Septembrie 2020, 13:55

Trebuia lasat sa plece asta inainte de meciul cu D Zagreb, daca jucau cu Cestor acum eram calificati in 90 de minute! O decizie de management luata aiurea , demult trebuia lasat asta, daca atat il duce mintea liga2 din turcia si nu cupe europene unde mai ai sanse sa te vada cineva,,,,,,,,,,,,,,,,

Si mie mi se pare, dupa ultimele decizii, ca ceva scartaie la cfr. Boșli a jucat ca o cizma in campionat si bursucul il titularizeaza in CL. E ciudat. Sper ca *** nu i-a afectat mintea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Septembrie 2020, 14:32

Cu alte cuvinte, Bursucul nu a vrut să-l bată pentru că a ratat penalty-ul, preferând să-l însărcineze cu treaba asta pe unul meseriaș în domeniu, Grozavu!

2528389220528911
Ionut Costache  •  02 Septembrie 2020, 14:09

Jucatorul asta cred ca are impresar foarte bun altfel nu inteleg cum a fraierit CFR si FCSB. Chiar si Sepsi pare a fi o palarie mare pt el...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează