FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dan Petrescu renunță la încă un fotbalist adus de Șumudică: „Va juca în Liga 1” » Știm echipa!

Ulrich Meleke (22 de ani), fundașul centras adus în această vară de la FC Botoșani, se va despărți de CFR Cluj.
Ulrich Meleke (22 de ani), fundașul centras adus în această vară de la FC Botoșani, se va despărți de CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 17:25 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 18:05

Ulrich Meleke (22 de ani), fundașul central adus în această vară de la FC Botoșani, se va despărți de CFR Cluj.

„Eu n-am renunțat la nimeni. În momentul de față, Dan Petrescu trebuie să decidă un lot de 23 de jucători pe care să-l trimită la UEFA. Până azi, la 00:00. 21 de jucători de câmp și doi portari. Nu putem să punem mai mulți jucători. 

Nu am decis 100% încă. Vreau să văd și antrenamentul de azi și o să iau o decizie. Doar un jucător s-a înțeles cu altă echipă, dar în rest nu cred că altcineva a mai plecat. Bilașco vă poate spune mai multe”, a declarat Dan Petrescu, noul antrenor al campioanei.

Iar Bilașco, președintele interimar al clubului, a completat: „Nu sunt înțelegeri cu jucători privind rezilierea. Singurul fotbalist care e posibil să plece e Meleke, va merge sub formă de împrumut la o echipă din Liga 1. La acest jucător făcea referire Mister mai devreme”.

Din informațiile Gazetei, Meleke va ajunge la FC Voluntari. Fundașul central va semna mâine contractul.

Ulrich Meleke se desparte de CFR Cluj

Ivorianul de 22 de ani, stoper de picior drept și 1,81 metri înălțime, a sosit la Botoșani la începutul acestui an și a intrat rapid în atenția granzilor din Liga 1. 

Inclusiv FCSB l-a vrut pe Meleke, însă, spre deosebire de alte ocazii, Becali n-a mai ajuns la o înțelegere cu tovarășul de comerț Valeriu Iftime. Șefii din Gruia au băgat mâna în buzunar pentru a-l lua pe Meleke, care a costat 250.000 de euro.

Din informațiile GSP, CFR Cluj nu se mai bazează nici pe goalkeeper-ul Giedrius Arlauskis (33 de ani)! Gazeta a aflat că portarul a fost scos de campioană de pe lista UEFA pentru grupele Conference League, alături de alte 4 nume din lot: Iasmin Latovlevici, Alexandru Chipciu, Anas Tahiri și Guessouma Fofana - detalii, AICI.

Dan Petrescu renunță la încă un fotbalist adus de Șumudică: „Va juca în Liga 1” » Știm echipa!
Meleke nu a bifat niciun meci la CFR Cluj în acest sezon

Chipciu, OUT de la CFR Cluj

Alex Chipciu (32 de ani, extremă) nu mai e dorit de Dan Petrescu, noul antrenor de la CFR Cluj. 

Nu este dorit de Dan Petrescu. Jucătorii, peste tot în lume, trebuie să fie jucători, ei nu trebuie să fie de partea cuiva, ci a clubului care te plătește. 

Clubul are un proprietar, un conducător, un antrenor, care se mai schimbă. Nu trebuie să fii într-o tabără. Nu vi le pot spune pe toate. A venit Petrescu, într-un cuvânt!”, a declarat Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care-l reprezintă pe jucător, conform digisport.ro.

5 titluria câștigat Chipciu în România, 3 cu FCSB (2013, 2014, 2015) și două alături de CFR (2020, 2021). Mai are un campionat în palmares, cu Anderlecht (2017)

44 de prezenteare Chipciu pentru CFR Cluj în Liga 1 (două goluri)

46 de selecțiiare Alex pentru echipa națională (6 goluri)

Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu, apoi l-a iertat

Antrenorul Marius Șumudică a luat la începutul lunii august o decizie radicală: l-a exclus pe Alex Chipciu din lot! 

Mijlocașul de 32 de ani a avut o ieșire nervoasă în timpul antrenamentului, conform Look Sport. În timpul unui joc de 4 contra 2, Chipciu a fost lovit în față cu mingea de portarul Otto Hindrich și a reacționat violent.

Antrenorul Marius Șumudică nu a fost de acord cu gestul lui Chipciu și l-a exclus din lot. La câteva ore distanță, antrenorul a revenit însă asupra deciziei.

Curățenie la CFR Cluj! » Anunțul conducerii: „Să-și caute echipe!”

Bogdan Mara, noul director sportiv de la CFR Cluj, a declarat că „feroviarii” negociază rezilierea contractelor cu doi mijlocași centrali aduși în această vară: Guessouma Fofana (28 de ani) și Anas Tahiri (26).

CFR a anunțat 3 transferuri într-o zi: revenirile lui Culio și Bordeianu, plus Florin Ștefan. În același timp, campioana României lucrează și la capitolul plecări.

„Vom fi nevoiți să renunțăm la anumiți jucători, am început discuțiile cu unii dintre ei, trebuie să-și caute echipe. Încercăm să renunțăm la Tahiri și Fofana”, a declarat Mara în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. 

De asemenea, oficialul campioanei a lăsat de înțeles că Iasmin Latovlevici va fi și el pus pe liber: „În principiu, Dan se va baza pe Camora pe acel post, iar Florin Ștefan e un jucător tânăr, de perspectivă, în care avem încredere. Oricum, trebuie scoși jucători de pe listă în momentul în care aduci alții”.

În ceea ce privește numirea noului președinte, vom vedea în zilele următoare. Era Dani Coman o soluție, mai sunt alte 2-3 variante. E și Marius Bilașco o variantă, e un om care stă de mulți ani alături de echipă și de Neluțu Varga. Joi avem o conferință de presă, va fi anunțat și președintele clubului
Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj

Începe curățenia la CFR Cluj

Dan Petrescu renunță la încă un fotbalist adus de Șumudică: „Va juca în Liga 1” » Știm echipa!
Fofana

Guessouma Fofana a venit în iunie la CFR, la cerința lui Marius Șumudică. Născut în Franța, cu origini din Mali, a fost adus liber, după ce i-a expirat contractul cu Guingamp, formație din eșalonul secund francez. A prins 7 meciuri în tricoul ardelenilor.

Dan Petrescu renunță la încă un fotbalist adus de Șumudică: „Va juca în Liga 1” » Știm echipa!
Tahiri

Tahiri a fost primul transfer bifat de CFR în vară, până la venirea lui Șumudică în Gruia. Jucase în ultimii 3 ani în Olanda, la RKC Waalwijk. 6 partide a bifat pentru campioană.

Nu vrea nimeni să plece Arlauskis. Nu s-a pus problema asta. Este un portar de mare valoare, care a făcut istorie cu clubul nostru și în care noi avem încredere. Legat de Chipciu, el își dorește într-adevăr să îi plătim la zi toți banii, dar nu e o sumă atât de mare pe cât s-a vehiculat
Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj

CFR Cluj, 3 transferuri într-o zi: „Au semnat!”

Bogdan Mara, noul director sportiv de la CFR Cluj, a anunțat primii 3 jucători pe care campioana României i-a semnat după revenirea lui Dan Petrescu în Gruia.

Este vorba despre:

  • Emmanuel Culio (38 de ani, mijlocaș central)
  • Mihai Bordeianu (29, mijlocaș central)
  • Florin Ștefan (25, fundaș stânga)

Ultimii doi au fost doriți recent și de FCSB.

„Au semnat deja cei 3. Djokovic nu e o soluție, are un contract mare în Turcia. Cei 3 sunt jucători pe care Dan Petrescu i-a vrut, a fost important să-i aducem. Mai e un jucător cu care negociem. Nu e din România, nu e cunoscut, e un mijlocaș de culoare”, a declarat Mara, oficialul campioanei, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

GSP a aflat cine e mijlocașul pe care îl aduce Dan Petrescu » Descoperit de Manchester City + a impresionat în duelul cu CFR din Europa League
CFR Cluj
GSP a aflat cine e mijlocașul pe care îl aduce Dan Petrescu » Descoperit de Manchester City + a impresionat în duelul cu CFR din Europa League

Tragerea la sorți pentru grupele Conference League » CFR Cluj și-a aflat adversarele!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Patronul CFR-ului, criticat dur în studioul GSP: „Nu are nuanță penală ce a făcut groful Varga? Nu se poate sesiza nimeni?”

Cum arată echipa etapei #7 din Liga 1 + antrenorul rundei » CFR Cluj dă cei mai mulți jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
tinn
tinn  •  03 Septembrie 2021, 00:00

Cu kvsc ai semnat, cariera ți-ai terminat

napocarepublic
napocarepublic  •  02 Septembrie 2021, 20:22

Bai tala8ule..Bill Gates este patronul echipei ..ti o spun eu ca sunt vecin cu el ...d aia si a divortzat nevasta sa de el ca prea era ocupat cu afacerile la Cluj( se stie ca Bil Gates isi recruteaza personalul IT de la Cluj)

legio.sud
legio.sud  •  02 Septembrie 2021, 20:00
Postat de napocarepublic pe 02 Septembrie 2021, 18:54

Faptul ca nu esti in lotul uefa nu inseamna ca nu esti in lot,esti pastrat pt competitia interna.. A !ca nu ti convine,asta i Alta mancare de peste

Ești cunoscător bai republicanule ? Ați început sa va pricepeți la fotbal de când va păstorește ioan rus și grupul !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează