FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Situație explozivă la CFR Cluj » Varga, plin de nervi după 0-1 cu Botoșani: ce se întâmplă cu Mandorlini

Andrea Mandorlini +33   FOTO
Andrea Mandorlini

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 17:10 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 17:42

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a fost extrem de nervos după 0-1 cu FC Botoșani. El e hotărât să îl dea afară pe Andrea Mandorlini, care atârnă de un fir de ață până la ședința de mâine. 

Tehnicianul italian se bucură însă de susținerea unei părți din conducerea CFR-ului, susțin surse din club pentru GSP. Decizia ar urma să fie luată luni, postul lui Mandorlini fiind serios în pericol.

Când pleacă Horațiu Moldovan să semneze cu Atletico Madrid
RAPID
Când pleacă Horațiu Moldovan să semneze cu Atletico Madrid

Nelu Varga vrea să îl dea afară pe Andrea Mandorlini de la CFR Cluj

Șocul campionatului i-ar putea fi fatal lui Andrea Mandorlini. CFR Cluj a pierdut surprinzător cu FC Botoșani, scor 0-1, în etapa #22 din Superliga, în ceea ce a reprezentat a doua victorie a moldovenilor în acest sezon.

CFR Cluj e la 8 puncte de FCSB, care are meci cu UTA luni, de la ora 20:00, iar roș-albaștrii se pot distanța la 11 puncte. Furios după eșecul cu Botoșani, Varga a izbucnit și a luat decizia să îl dea afară pe Mandorlini.

Italianul însă are o șansă să rămână, are în continuare parte de suportul unei părți din conducerea clubului ardelean.

Cine ar putea veni în locul lui Mandorlini la CFR Cluj

Dacă îl va demite pe Andrea Mandorlini în cadrul ședinței de luni, Nelu Varga ar avea varianta să îl numească pe banca ardelenilor pe Adrian Mutu, unul dintre apropiații lui.

Mutu e liber de contract, după ce s-a despărțit de Neftchi Baku. El și-a luat luna ianuarie liberă, după decesul mamei sale, însă a anunțat că ar vrea să revină pe bancă din februarie.

CFR Cluj e o echipă care m-ar interesa, e o echipă care a câștigat campionate. Poate să îmi pună în valoare calitățile, iar eu pe ale ei. E greu să ai o echipă care nu concurează la nivelul dorit de tine. Dacă am devenit sperietoarea antrenorilor de la CFR, atunci asta e! Dacă mă voia cu adevărat, eram la CFR. Sau mă suna să mă cheme la CFR. Poate au existat discuții interne de care eu nu știu

- Adrian Mutu, la Digi Sport

VIDEO. Martin Remacle, despre cine e favorită la câștigarea titlului în Liga 1: „FCSB, clar, i-a venit momentul!". Nu vrea CFR Cluj campioană!

Citește și:

Hagi s-a reorientat către alt jucător din Liga 1, după ce aducerea lui Haruț de la FCSB a picat
Farul Constanța
Hagi s-a reorientat către alt jucător din Liga 1, după ce aducerea lui Haruț de la FCSB a picat
Abia a plecat de la o echipă din Superligă și deja a fost propus la Dinamo » Cum au reacționat „câinii”
DINAMO
Abia a plecat de la o echipă din Superligă și deja a fost propus la Dinamo » Cum au reacționat „câinii”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
Attila
Attila  •  21 Ianuarie 2024, 22:30
Postat de iar_locul_doi pe 21 Ianuarie 2024, 17:21

da-l afara si adu-l pe Mutu !!! cu asta termini pe 4 !

Cu MUTU vor ajunge in play-out...

Attila
Attila  •  21 Ianuarie 2024, 22:29
Postat de teleleu_ionel pe 21 Ianuarie 2024, 17:31

Mutu si-ar face rau lui insusi acceptand. Asta e echipa lui Dan Petrescu pe tot restul vietii lui. Sunt facuti unii pentru altii.

Cel mai bun antrenor al CFR-ulut a fost si va fi doar Dan Petrescu!

mirstelistu
mirstelistu  •  21 Ianuarie 2024, 18:10

Cand aduci practicanti fosti fotvalisti care nu au echipe si nu mai joaca de cel putin 6 luni asta este , pe la nou nu.a gloabe ajung dejeaba ne tot umflam in pene si voi jurnalistii prezentati transferurile ca pe niste mari reusite gen alea de la Craiova "numai jucatori de natiionala" dupa titlurile voastre exemplu georgianul ala pe care il prezentati ca pe un mare fotbalist care se pregateste la nationala cu ala de la Napoli, pe altii îi prezentati "fost la....." dar el a trecut doar prin dreptul stadionului si asa mai departe. Ca si concluzie si voi astia din media ati contribuit la caderea fotbalului romanesc alaturi de frf si conducatori

Vezi toate comentariile (18)
Comentează