FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 3-0

Ștefănescu e prăbușit: „Să nu poți să ieși din primii 30 de metri... pff, este dureros”

Marius Ștefănescu
Marius Ștefănescu

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 22:52 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 22:58

Marius Ștefănescu (25 de ani), mijlocaș lateral la Sepsi, și fundașul stânga Florin Ștefan (27) au comentat înfrângerea cu CFR Cluj, 0-3, și forma actuală a echipei.

Învinsă și în Gruia, Sepsi a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în campionat, serie care o lasă pe locul 10, la 3 puncte de pozițiile de play-off.

La finalul partidei cu CFR Cluj, la microfon și-au făcut apariția Marius Ștefănescu și Florin Ștefan. Ambii au afișat figuri apăsate și nu au reușit să găsească explicații pentru forma castastrofală din ultima vreme.

MM Stoica, răspuns acid pentru Becali: „Noi avem foarte multe cazuri pentru că doar noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci”
FCSB
MM Stoica, răspuns acid pentru Becali: „Noi avem foarte multe cazuri pentru că doar noi avem singurul patron care îşi critică jucătorii după fiecare meci”

Ștefănescu și Florin Ștefan, prăbușiți după CFR Cluj - Sepsi 3-0

„Nu am arătat deloc bine în această seară. În ultimele 4 meciuri nu am arătat deloc ce trebuie. Este îngrijorător.

Este clar că nu trecem printr-o perioadă bună. Primim foarte multe goluri, chiar nu știu ce să zic. Mai avem 3 zile și jucăm din nou aici, la Cluj, cu U. Sper ca acolo să scoatem un rezultat pozitiv și să ieșim din pasa asta proastă.

Prima repriză a fost bună, dar după pauză am arătat dezastruos. Nu-ți pică bine când nu poți să ieși din primii 30 de metri. Ce s-a întâmplat după minutul 70, să nu poți ajunge la poarta adversă, ei să aibă ocazie după ocazie... pff, este dureros, dar trebuie să fim puternici și să revenim”, a comentat Ștefănescu.

Florin Ștefan l-a completat: „Știam că ne așteaptă un meci dificil, trecem printr-o perioadă proastă. Prima repriză cred că a fost bună, nu și-au creat ocazii. A venit acea fază fixă din care a ieșit penalty și au înscris la prima ocazie. În a doua repriză am încercat, am alergat după egalare, am avut câteva ocazii, dar nu le-am fructificat.

Suferim foarte rău în această perioadă. Sper ca în următorul meci să obținem o victorie, avem nevoie pentru a ne ridica moralul. Trebuie să fim și mai uniți, să trecem peste. Așa este la fotbal, trebuie să treci și prin momente mai grele”.

Pentru Sepsi urmează un meci tot la Cluj-Napoca, cu U Cluj, pe 9 octombrie.

Mai multe știri despre Sepsi:

Conducerea lui Sepsi, atac la jucători: „Ei sunt de vină, nu noi, nu antrenorii. Sunt fotbaliști acum, joacă doar în Europa”

Ciobotariu, după eșecul la scor cu CFR: „La orice acțiune luăm gol. Eu trebuie să redresez corabia”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  06 Octombrie 2023, 08:33

Un blat foarte frumos!

VardyParty
VardyParty  •  06 Octombrie 2023, 07:06

Ai avut ofertă. dar tu, nu, vrei să stai la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează