FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transfer rezolvat: piesa-cheie de la CFR Cluj a ajuns în Serie A

Simone Scuffet, în stânga // foto: Imago Images
Simone Scuffet, în stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 20:28 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 21:06

Cristi Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, a anunțat că transferul lui Simone Scuffet (27 de ani) în Serie A, la Cagliari, este rezolvat. 

Cagliari nu a anunțat până în acest moment transferul lui Scuffet, dar Balaj a transmis că totul este pus la punct. Portarul italian a trecut cu brio de vizita medicală și va semna un contract întins pe 3 sezoane, conform presei din Peninsulă. 

Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”
FCSB vs. CSA Steaua
Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”

Cristi Balaj a anunțat transferul lui Simone Scuffet în Serie A

Scuffet a fost vândut, la fel Boateng. Există interes pentru Krasniqi, Bîrligea, Yeboah. Avem oferte și pentru jucători din sistemul defensiv, rămâne de văzut în ce măsură se vor materializa.

La Scuffet nu am făcut prezentarea transferului, dar confirm ceea ce a scris presa din Italia: a efectuat vizita medicală și a trecut-o cu brio.

Nu are rost să vorbim despre valoarea lui, dar acum că a plecat, mă bucur că este lăudat măcar în al 12-lea ceas”, a transmis Balaj la emisiunea „Liga DigiSport”.

Ajuns la CFR Cluj vara trecută, Scuffet a adunat 49 de apariții la CFR Cluj, în care a primit 46 de goluri. Evoluțiile sale au fost foarte apreciate și l-au readus în atenția cluburilor din țara natală.

4 echipedin Italia are Scuffet acum în CV: Udinese, Como, Spezia, Cagliari

Probabil vom mai face două transferuri. Perioada este lungă. Vom vedea în ce măsură cei care au venit vor reuși să se integreze.

După mulți ani, pot să afirm că mâine vom putea spune cu tărie: clubul CFR Cluj nu va mai avea datorii către jucători, cluburi, angajați. Nu mai există amânări. Drumul pe care am început să-l parcurgem a dat roade.

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Mai multe știri de actualitate: 

Azerii dezvăluie lovitura pusă la cale de Adi Mutu. Vrea să transfere unul dintre jucătorii-cheie de la Rapid

Modificare crucială în Liga 2: „Nu mai retrogradează 5 echipe!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Gerson
Gerson  •  14 Iulie 2023, 09:47

Desființarea cfr-ului pe repede inainte! Mai aduc niște liberi de fotbal cat sa încropească un 11 si Dumnezeu cu mila!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează