FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

El e portarul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj » Are 40 de meciuri jucate în Serie A

Simone Scuffet
Foto: Imago
Simone Scuffet Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 13:48 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 16:22

CFR este din nou în căutare de portar, după eliminarea rușinoasă din Liga Campionilor. Favorit să vină în Gruia este italianul Simone Scuffet (26 de ani).

Clujenii continuă achizițiile, în ciuda situației economice precare. Cristi Balaj, președintele celor de la CFR, a dezvăluit că ardelenii sunt determinați să aducă un portar, după eșecul cu Pyunik: „Domnul Varga, deși era foarte supărat, a fost de acord să ne păstrăm planul de a mai aduce un portar, așa cum era stabilit. 

Chiar am fost impresionat că omul acesta, după ce a investit atât de mulți bani în fotbal, e dispus să continue să întărească echipa. Merită să fie respectat pentru efortul pe care-l depune. Vom aduce un portar străin, pe listă se află și un italian”, spunea Balaj la Digi Sport.

În acest moment, ardelenii se bazează în poartă doar pe Cristi Bălgrădean și Răzvan Sava. „Pufi” are 59 de meciuri jucate pentru ardeleni și două titluri câștigate, în timp ce tânărul portar venit de la Torino are 27 de meciuri jucate la Primavera.

 CFR negociase deja cu Silviu Lung și cu Florin Niță, dar amândoi refuzaseră propunerile.

Simone Scuffet, dorit de CFR Cluj

Italianul ar fi Simone Scuffet, 26 de ani, care a evoluat în sezonul precedent la APOEL, în Cipru. Scuffet a fost considerat un mare talent când era foarte tânăr și se afla la Udinese, dar nu a reușit să confirme potențialul cu care era creditat, scrie Prosport.

La italieni a bifat 40 de meciuri în Serie A între 2012 și 2021.

În carieră, Scuffet a mai evoluat pentru Como, Kasimpasa, Spezia și APOEL Nicossia.

600.000 de euroeste cota lui Scuffet, potrivit transfermarkt.

Citește alte știri din Liga 1:

Angelescu surprinde! Ce va face cu banii primiți din vânzarea lui Rareș Ilie
RAPID
Angelescu surprinde! Ce va face cu banii primiți din vânzarea lui Rareș Ilie
18 țepe marca Dan Petrescu » Un singur „pariu” al antrenorului s-a impus la CFR Cluj!
CFR CLUJ
18 țepe marca Dan Petrescu » Un singur „pariu” al antrenorului s-a impus la CFR Cluj!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
rav410wrc
rav410wrc  •  15 Iulie 2022, 18:38

Si el e arbitrul dorit de Dan Penalty la fiecare meci din supermamaLiga ... Cristi balajLutu ;)))

alexiosas
alexiosas  •  15 Iulie 2022, 17:36
Postat de kratosdoom pe 15 Iulie 2022, 15:53

cfr are deja probleme uriase ca a ratat grupele e.l. de unde luat vreo 15 milioane. in grupele intertoto daca ajunge ia 1 milion. si sezonul trecut au luat 650 de mii dupa cele 4 puncte si ultimul loc in grupe cu pescarii aia.

de unde pana unde 15 milioane si 1 milion? tocmai am mai postat o data...calificarea in EL 4,11 milioane dolari iar calificarea in ECL 3,14 milioane dolari ,deci?

freddy
freddy  •  15 Iulie 2022, 17:35
Postat de adriann_ pe 15 Iulie 2022, 17:00

Reciteste incet, pana pricepi: "Si singurul care ispaseste pentru portar furat e bineinteles becali, traiasca Vlad "Messi al portarilor" si peticul de nisip in care s-a dus lovitura de cap a lui Burca :)) Pe Pufi il batjocorea ciobanul tinandu-l in joc de glezne si neoferindu-i prelungirea MA POSTACULE." Cand iti bati joc de un jucator tinandu-l fara sa-i prelungesti contractul DAR SI FARA SA-I SPUI CA-SI POATE CAUTA ECHIPA (adica tu esti stapan de iobagi, il astepti pe el sa vina cu caciula in mana sa propuna singur reducerea salariului) MERITI SA PATESTI CE A PATIT CIOBANUL CU PUFI.

Daca stau sa ma uit la cate comentarii avem noi doi, nu stiu cine e postac. Citeste si tu rar ca sa pricepi! *** Care a decis campionatul! Semnase deja! Intelegi? Caracter zero! Ca tine care-i iei apararea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează