FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0

CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0 // Secundul Alin Minteuan, mulțumit de Cătălin Itu: „Acum pot să îmi atribui și eu un merit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 22:58

CFR Cluj a învins FC Voluntari cu 5-0 (Itu '2, Hoban '35, Costache '36, Achim '51 ag.,  Omrani '66).

Alin Minteuan (42 de ani) a stat pe bancă în locul suspendatului Dan Petrescu și e complet mulțumit de evoluția „feroviarilor”.

„E multă tensiune. Acest scenariu nu ni l-am închipuit înaintea meciului. Știam că vom întâlni o echipă care își va propune ceva, să scoată un punct, poate chiar trei. Spre fericirea noastră nu au izbutit. Am câștigat meciul categoric.

Nu l-am văzut încă pe Dan Petrescu. Nu știu dacă a intrat în vestiar, nu știu după cât timp are voie să intre. Dar sută la sută e mulțumit. A pregătit meciul foarte bine. Veneam după câteva eșecuri, iar jucătorii au avut atitudine azi”, a declarat Minteuan la Look Sport.

CFR - Lazio e joi, ora 19:55, în grupele Europa League. Meciul va fi pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro.

Două premiere la CFR

Mijlocașul Cătălin Itu (19 ani) a marcat un gol și a terminat pentru prima dată un meci din Liga 1 ca integralist, în timp mijlocașul Andrei Dodi Joca (19 ani) a debutat în Liga 1 pentru clujeni.

Acum pot să îmi atribui și eu un merit. L-am oprit pe Itu la echipa a doua și acum reușește să joace constant la prima echipă. Joca este de mult timp în centrul de copii și juniori, e adus de la Baia Mare. E mai vechi la club. Bravo lui că a debutat. Sperăm să nu fie ultimul joc”, a spus Minteuan despre premierele din meciul cu Voluntari.

„Domnul Bergodi ne-a urat baftă pentru meciul de joi, cu Lazio. Deocamdată e doar bucurie în vestiar, mai avem timp până la meci. Noi, staff-ul, ne putem gândi la asta, dar jucătorii trebuie să sărbătorească” 
- Alin Minteuan, antrenor secund CFR Cluj

Vezi și:

VIDEO Să vină Lazio! Campioana o desființează pe FC Voluntari și își reface moralul înainte de duelul din Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
admin_gsp
admin_gsp  •  14 Septembrie 2019, 09:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Orice jucător care este eliminat sau își marcheaza un autogol va fi penalizat cu 2p din notă. Mulțumim pentru mesaje!

deroberto
deroberto  •  14 Septembrie 2019, 09:46

GSP, patronează,, EchipaFantastica,, super !!! Mulți se întreabă dacă nu cumva este atât de corect jocul, încât de fiecare dată se strecoară, o greșeală, care poate avantaja pe,, X,, sau pe,, Y,, ținând cont că și aici ,, ochiul dracului,, reprezentat prin banii de premii veghează asupra concursului. Și anume, unii jucători au fost depunctați, primind note cu minus, dar GSP nu ține cont, contorizand doar ce este pe plus. Etapele trecute, după fiecare depunctare a unui jucător, la sesiunea ,, Defensivă,, era imediat contorizat. Acum, exemplu, de la echipa Astra, jucătorii Tamaș și Radunovici au fost depunctați cu - 1 și - 2 puncte, dar nu sa contorizat. Din nou este o greșeală, și pe cine ar avantaja ? Nu am avut unde să comentez la secțiunea EchipaFantastica, să atrag atenția, este Blocată, sau pentru că mereu Există câte o Scăpare, GSP evită comentariile, din motive lesne de înțeles. Lăsați comentariile să curgă la secțiunea ,, EchipaFantastica,, doar astfel vă vom putea atrage atenția asupra greșelilor apărute.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează