FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI 4-1

Ce a declarat Adrian Mutu după debutul la CFR Cluj: „Ne gândim la titlu”

Adrian Mutu, la debutul la CFR Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP) +28   FOTO
Adrian Mutu, la debutul la CFR Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 22:36 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 00:01

CFR Cluj - FC Voluntari 4-1. Adrian Mutu a comentat debutul pe banca echipei ardelene. Tehnicianul a avut primul meci ca antrenor la CFR chiar în Gruia.

Mutu l-a lăudat pe Deac, cel care a revenit ca titular după două luni și a fost căpitan. Ciprian a dat 3 pase de gol și a ajuns la 90 de assist-uri în cele 17 sezoane în care a jucat în Liga 1.

Ce a declarat Adrian Mutu după CFR Cluj - FC Voluntari

„Mă bucură reacția pe care au avut-o, la asta mă așteptam. În ultimele minute din prima repriză am trecut prin clipe mai grele, am fost egalați. Au jucat cu încăpățânare în repriza a doua, știam că Voluntari pleacă pe contraatac. Trebuia să avem răbdare, să pasăm, să mutăm mingea dintr-o parte în alta. Trebuia să atacăm spațiile, am făcut un meci bun.

Știm ce fel de jucător este Deac, cel mai emblematic de la CFR, avem nevoie de unul care ține steagul în teren. Pentru mine, nu doar că am fost colegi la națională, dar și când am jucat contra lui știam ce jucător este. Mă bucur pentru Cipri, a dat 3 assist-uri, e o reconfirmare a valorii pe care o are. Un plus pentru noi.

Cu Tachtsidis mă știu din Italia, încerc să fiu alături de jucători, să îi conving că deciziile sunt cele mai bune și să le aplice. Am schimbat sistemul, poate fundașii centrali aveau tendința să iasă în lateral. Mai avem de lucrat, dar după victorie se lucrează cu alt moral.

Ne gândim la titlu, mai sunt șanse matematice, chiar dacă FCSB are 11 puncte. Nu mi s-a impus ca obiectiv, dar la CFR Cluj e presiune, se dorește mereu performanță. Nu e ușor, FCSB are multe puncte în față, dar să ne gândim la noi, nu la ei!”, a declarat Mutu, la Orange Sport.

VIDEO. CFR Cluj - FC Voluntari » „Briliantul”, la debut pe banca ardelenilor

Citește și alte știri din Superliga:

Andrei Nicolescu, răspuns acid pentru Dan Șucu: „Face doar un exercițiu de imagine”
DINAMO - RAPID
Andrei Nicolescu, răspuns acid pentru Dan Șucu: „Face doar un exercițiu de imagine”
Nu a mai suportat umilința și a plecat de la stadion înainte de finalul meciului Craiova - FCSB
CSU CRAIOVA - FCSB
Nu a mai suportat umilința și a plecat de la stadion înainte de finalul meciului Craiova - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
muzica
muzica  •  30 Ianuarie 2024, 15:34

erratum :CARNAT si nu Ignat ,dar...tot ex CFR !

muzica
muzica  •  30 Ianuarie 2024, 12:03

Da,asa este...Mutu spera la titlu!Varga ,a demonstrat ca STIE sa aranjeze o R-a II-a,(de rasul curcilor),dupa ce la pauza,Voluntariul putea intra cu 2-1,in cea dea 2-a parte, dar Axa PSD (Pandele/Dincu/Varga),au STIUT CUM SE CASTIGA LA SCOR !(autul lui Ignat,fost ceferist,executat spre portarul Fernandez,tot fost ceferist,usor interceptat de clujean si ...o simpla formalitate,inscrie pe langa portar 2-1 !Credeti ca suntem chiar asa de naivi(sau prosti),mai Nelutule ?!Dar,stai ca in playoff te astepta SPERIETOAREA,FCSB,si vei vedea CRUDA REALITATE IN FATA !!! Nici o mafie din lume n-o sa poata sa intrerupa acest drum spre titlu,AL CELEI MAI BUNE ECHIPE DIN ROMANIA !FCSB -UL !!!

daniaania
daniaania  •  30 Ianuarie 2024, 11:56

Totul posibil in fotbal, daca CFR joacă ce trebe și câștigă meciuri și distanta de FCSB va fi de 6p in play off sunt numai două meciuri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează