FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

După ce i-au bătut în campionat, clujenii sunt gata să-i elimine pe olteni din Cupă: „Avem puterea să câștigăm chiar la ei acasă!”

CFR Cluj
CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 23:20 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 23:46

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în ultimul meci al rundei #9 din Liga 1. La finalul partidei, Adrian Păun este încrezător că echipa sa se va impune și în meciul de Cupă, de peste 3 zile. 

Toate detaliile despre CFR Cluj - CSU Craiova, AICI!

„Mister știe să ne motiveze. Și noi știm la rândul nostru să ne automotivăm. Încredere am avut cu toți antrenorii. Suntem jucători profesioniști și facem ceea ce ni se cere. Știm ce ne așteaptă la Craiova, cu siguranță fanii lor o să facă o atmosferă incendiară. 

O să își dorească să ne învingă, dar cred că avem puterea să câștigăm chiar la ei acasă. Întotdeauna am avut și Cupa ca obiectiv. Este o competiție importantă și o vom trata cu seriozitate, cum am tratat-o în fiecare an. 

Din păcate, în anii trecuți, nu am reușit să câștigăm, dar anul acesta sperăm să o facem. Mai avem multe meciuri de jucat, bineînțeles că ne dorim să mergem în primăvara europeană”, a declarat Adrian Păun după partidă. 

„Avem puterea să câștigăm chiar la ei acasă!”

CFR Cluj a deschis scorul la prima șansă de gol. Singura de altfel a „feroviarilor” din primul act. Andrei Burcă a transformat la „scurt” centrarea lui Petrila din corner (20). 

Craiova putea egala rapid, însă Andrei Ivan s-a pierdut în fața lui Bălgrădean și a șutat fix în el, deși avea timp să-l ocolească (23). Același Ivan mai irosea o șansă 3 minute mai târziu. Găman l-a găsit perfect cu o pasă trimisă peste apărarea ardelenilor, dar atacantul oltenilor a ratat întâlnirea cu balonul, care l-a lovit în cap! 

Până la pauză, Universitatea Craiova a mai ratat o dată. Tot prin Ivan. În urma unui corner, „nouarul” lui Reghecampf a încercat să reia spectaculos din „foarfecă”, însă a ratat complet execuția din 3 metri. 

Partea secundă a debutat, de asemenea, cu Universitatea Craiova la butoane. Baiaram a țintit bara din afara careului (48). De la distanță, Gustavo n-a prins nici el poarta (65), la capătul unei scheme pictate de alb-albaștri.

CFR Cluj - CSU Craiova 1-0. Penalty neacordat pentru campioană. Bancu, iertat de „central”

Contrar cursului jocului, CFR putea să mărească avantajul spre final. Mai întâi, Burcă a trecut pe lângă „dublă” cu o lovitură de cap (68). 

A urmat o fază încinsă în careul Craiovei. Manea a reluat în Pigliacelli la o fază fixă, dar a fost faultat de Bancu. Bîrsan trebuia să-l elimine pe fundașul oaspeților, al doilea „galben”, și să dicteze penalty pentru CFR. A greșit ambele decizii!

Cu această victorie, CFR Cluj își consolidează fotoliul de lider - 24 de puncte - și e la 4 lungimi de principala urmăritoare, FC Botoșani. CSU rămâne pe 9 (13p).

Citește mai multe știri de actualitate:

Marius Croitoru șochează: „La vară închei contractul cu Botoșani! Visez să antrenez altă echipă din România” » Indiciile oferite de antrenor

L-a trimis în Liga 3! » GSP a aflat decizia lui Dan Petrescu în cazul ultimului transfer bifat de CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  21 Septembrie 2021, 13:01

Cu ajutorul neruşinat al arbitrajului burlănist, poţi deveni orice, chiar şi campion, după cum, cu uimire, s-a mai văzut.

corectu
corectu  •  21 Septembrie 2021, 07:44

În Cupă câștigă Craiova.

patratel2019
patratel2019  •  21 Septembrie 2021, 06:34

La sat fruntas și in Conference League ciuca bătăilor... Acolo se vede competitivitatea!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează