FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - RAPID 2-1

NOTE GSP Petrescu a avut dreptate! » Deac și Graovac, cei mai buni în CFR - Rapid + Ce jucători de la Rapid au dezamăgit

Ciprian Deac
Foto: Imago
Ciprian Deac Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 07:04 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 08:20

CFR s-a impus la limită în derby-ul cu Rapid, scor 2-1, și a reușit să se distanțeze la 8 puncte de rivala FCSB în lupta pentru titlu.

Clujenii s-au impus greu în meciul contra giuleștenilor, cu un gol marcat de Ciprian Deac pe finalul partidei, după o repriză secundă dominată autoritar de Rapid. 

Dan Petrescu și-a distrus jucătorii: „Dezastru! Au fost PENIBILI, PRAF! Sunt șocat, nu mă simt bine”
CFR Cluj - Rapid 2-1
Dan Petrescu și-a distrus jucătorii: „Dezastru! Au fost PENIBILI, PRAF! Sunt șocat, nu mă simt bine”

De altfel, Deac a primit cea mai mare notă din meci. Pentru prestația sa, mijlocașul a fost notat cu 8 în Gazeta Sporturilor.

Aceeași notă a primit-o și Daniel Graovac, marcatorul golului de 1-0 pentru CFR, care a avut și o prestație sigură în centrul defensivei ardelene. Cei doi au fost singurii jucători care nu au fost criticați de antrenorul Dan Petrescu la finalul partidei.

La polul opus se află Debeljuh și Susic, care au avut prestații șterse, aceștia fiind notați cu nota 4.

La Rapid cel mai bun fotbalist a fost brazilianul Junior Morais. Fundașul stânga a reușit o prestație foarte bună în „Gruia”, marcând chiar golul egalizator al Rapidului. Pentru această evoluție, Morais a primit nota 7. 

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj a primit nota 7, în timp ce omologul său, Mihai Iosif a fost notat cu 6.

Notele GSP după CFR - Rapid 2-1

Petrescu a avut dreptate! » Deac și Graovac, cei mai buni în CFR - Rapid + Ce jucători de la Rapid au dezamăgit

De ce am arătat așa în repriza a doua? Bună întrebare. Nu vezi ce față am? Eu sunt de vină, că sunt antrenor, n-am știut ce să fac la pauză. Dezastru toți, inclusiv eu! După jocul cu UTA n-am avut ce să le reproșez, dar azi au fost penibili în repriza a doua. Penibili! Dacă mai joacă așa și cred că vor câștiga, se înșală toți! Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua! Sunt șocat. E cea mai slabă repriza a doua de când sunt la CFR. 

Poate doar Graovac și Deac au fost OK, în rest, toată echipa praf! Dacă jucăm așa, n-avem nicio șansă! Ce Europa, ce campionat... ne amăgim! Măcar dacă n-aveau ei nicio ocazie, spuneam că ne-am apărat bine, dar așa... ne-au și egalat. Să-și facă autocritica și jucătorii!

- Dan Petrescu, antrenor CFR

VIDEO Dumitru Dragomir după victoria celor de la CFR cu Rapid: „Am văzut cea mai bună repriză a Rapidului de când a promovat”

Citește alte știri din Liga 1:

Deac nu înțelege ce se întâmplă la CFR Cluj: „Chiar nu-mi explic”

MM Stoica explică momentul care l-a „condamnat” pe Keșeru: „În fotbalul civilizat nu există!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
raspunzel
raspunzel  •  21 Februarie 2022, 11:12

Pai si Mr D...? Nu merita si el un 9,5 macar? :))))) Adica PSDrapid...una dintre cele mai agresive echipe din campionat ... a facut in prima repriza fix 0 faulturi ( adica ZERO)! Si cand joci singur 45 de minute si tot faci 1 fault macar :)))) Si modul in care s-a bucurat Morais la gol...am vazut jucatori care si-au dat autogol si s-au bucurat mai tare :))) Cum era hitul ala : "Telefonu suna/telefonu suna...Cica este Mr D !" :))))))

1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Februarie 2022, 09:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

189254898748309
Claude SH  •  21 Februarie 2022, 09:27

Au fost multe pase la adversar, iar Petrila și Omrani au făcut figurație. Pur și simplu erau din alt film cu implicare minimă

Vezi toate comentariile (5)
Comentează