FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - VOLUNTARI 4-1

VIDEO + FOTO Debut perfect pentru Mutu » CFR Cluj a zdrobit-o pe Voluntari: Deac, 3 pase de gol! Clasamentul + notele GSP

CFR Cluj - FC Voluntari 4-1 / foto Raed Krishan (GSP) +28   FOTO
CFR Cluj - FC Voluntari 4-1 / foto Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 21:58 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 22:51

CFR Cluj a câștigat cu FC Voluntari, scor 4-1, în etapa #23 din Superliga. Adrian Mutu a debutat cu dreptul pe banca ardelenilor. Echipa din Gruia a rămas la 11 puncte în spatele liderului FCSB și e pe locul doi în campionat.

Programul complet din Liga 1

Cronica meciului: Au zburdat printre gafe

Împinsă de Rapid pe 3, ca urmare a umilinței de la Botoșani, când s-a ars cu "lanterna" Superligii, CFR Cluj avea azi șansa unui restart. Cu antrenor nou, în sfârșit, Adrian Mutu a ajuns pe banca prietenului Nelu Varga, cu Ciprian Deac iar titular și căpitan, după un lung exil pe bancă, alături de Andrea Mandorlini.

1punct în 12 jocuri cu CFR Cluj are Ilie Poenaru ca antrenor, procent 2,8%

Bara, "fundașul" providențial

Și meciul a început clasic, cu ardelenii presând în jumătatea adversă cazemata ilfoveană. Fără mari ocazii, fără un ritm prea alert, ocaziile au început, timide, să apară. Tachtsidis a dat un cap peste poartă din cornerul lui Deac, apoi Otele l-a întins serios pe Fernandez, care a avut răspuns la o execuție violentă din marginea careului.

Voluntari a apărut rar prin preajma porții lui Sava, care n-a avut emoții la încercările lui Nemec, Ciobanu sau Robert Popescu. Ultima a fost însă un fel de avertisment, tânărul atacant fiind scăpat din marcaj de Matei Ilie.

Până la urmă, CFR a pus dominarea și pe tabelă. Veteranul Deac a mai dat un assist și Bîrligea, cu Paz în spate, a găsit o finalizare fină. Ciudat, dar golul n-a fost deloc resimțit de oaspeți. Care, dimpotrivă, au început să capete tot mai multă consistență ofensivă. Iar numai câteva minute mai târziu, Nemec se desprindea de același Matei Ilie și îl executa pe Sava, la capătul unei centrări perfecte a lui Carnat, un fel de Deac al celor de la Voluntari. Tot el avea să-l servească și pe Robert Popescu, dar acesta a zguduit bara, ratând ocazia să-i ducă pe ai lui la vestiare în avantaj. Gruia înmărmurise.

CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
+24 FOTO

Carnat a "sunat" abdicarea

Încrederea de pe finalul primei părți nu i-a lăsat pe ilfoveni nici după pauză. Au început țâfnos, agresiv. Au lăsat însă și spații mai mari, iar Bîrligea a fost aproape să-i taxeze pe o contră inițiată de Muhar. Apoi puștiul Ilie era să-și mai spele din păcate, însă "capul" său a fost parat de Fernandez.

Jocul părea totuși echilibrat. Însă, brusc, Carnat a făcut totul țăndări. O aruncare de la margine spre propriul portar, care, luat prin surprindere, a fost devansat de Bîrligea, iar Otele a făcut același lucru cu Ricardindo.

Un cadou complet gratuit, de care ardelenii nu puteau să nu profite. Iar după numai două minute a venit un altul. Matricardi, Crepulja și Paz au fost doar simple jaloane, adversitate zero la combinația Deac - Tachtsidis, grecul făcând simplu 3-1.

De aici a fost ușor. Voluntari abdicase deja după gafa lui Carnat. Iar CFR a zburdat singură pe gazon. A marcat și Michael, la debut, servit de Deac, care a semnat un "hat-trick" de assisturi. Iar nigerianul putea să recidiveze, dacă nu se alinta, trăgând peste poarta goală din mijlocul careului.

Ardelenii urcă iar pe doi, profitând de "oboseala" adversarilor, care au contat o oră, după care au căzut, inexplicabil. Fusese la fel și în tur, tot 4-1 pentru fosta campioană, iar ilfovenii rămân în continuare în zona fierbinte.

VIDEO » Mutu, victorie en-fanfare la debutul pe banca „feroviarilor”. Bucuria jucătorilor la finalul partidei

90de assisturi a adunat Ciprian Deac, cu cele 3 de azi, în 17 sezoane de Liga 1

FINAL. CFR Cluj - FC Voluntari 4-1

CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
CFR Cluj - FC Voluntari
+24 FOTO

VIDEO. CFR Cluj - FC Voluntari » Aproximativ 2.500 spectatori au fost prezenți în Gruia

VIDEO. Adrian Mutu, la debutul pe banca lui CFR Cluj

CFR - FC Voluntari, echipe + NOTE GSP

CFR Cluj: R. Sava 6 - Cr. Manea 5, Boben 7, M. Ilie 5, Mamic 6 - Muhar 7, Keita 6, Tachtsidis 7 (78 El Kaddouri) - C. Deac 8 (85 R. Filip), Bîrligea 7 (70 Michael 7), Otele 7 (85 Fica)
ANTRENOR: Adrian Mutu - 7

FC VOLUNTARI: J. Fernandez 5 - Ricardinho 5, Paz 3, Matricardi 3 - Boboc 4, Rață 5 (78 Aliji), Crepulja 4, V. Ciobanu 5 (78 Droppa) - R. Popescu 6 (69 D. Andrei 4), Nemec 7 (88 D. Florea), Carnat 4 (69 Dumiter 4)
ANTRENOR: Ilie Poenaru - 4

Stadion: ”Dr. Constantin Rădulescu”
Arbitru: Rareș Vidican (Satu-Mare) - 7. Asistenți: George Neacșu (Argeș) - 6, Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) - 7
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București). Asistent VAR: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe)

Citește și alte știri din Liga 1: 

Ciprian Deac, după ce a dat 3 pase de gol: „Nu mă gândesc la locul doi”
CFR CLUJ - VOLUNTARI
Ciprian Deac, după ce a dat 3 pase de gol: „Nu mă gândesc la locul doi”
Panduru a răbufnit după CFR Cluj - Voluntari: „De necrezut, de neconceput”
CFR CLUJ - VOLUNTARI
Panduru a răbufnit după CFR Cluj - Voluntari: „De necrezut, de neconceput”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (81)
tomthompson
tomthompson  •  30 Ianuarie 2024, 21:21
Postat de Catalynn.15 pe 30 Ianuarie 2024, 20:06

Adică intri cu alt nick!? Nu ți-e bă rușine!? Ești ultimul om cu care aș face pariu, ai dovedit ca n-ai cuvânt de atâtea ori! Ai mințit un an de zile ca Vansoitan era nickul tău pt ca te facusei de rușine cu un “pronostic”. Câți ani ai bă!? De ce minți ca n-ai 40 și mai faci și jurăminte strâmbe!?

bah nevertebrata mica,eu am facut pariu cu ceva rapidist care avea la avatar poze cu ala de la formula 1 hamilton.am castigat(i-am spus ca clona fc r nu o sa promoveze in acel sezon si nu a promovat). crede-ma ca eu daca fac un pariu ma si tin de el. stiu ca ai iq subuniatr dar nici chiar asa,dupa atata timp crezi ca eu pot intra pe gsp fara sa se vada direct cine sunt eu? nu am cum sa intru cu alt nickname si sa nu iti dai seama cine sunt. te tine pariu? ca o sa te umilesc bai pensionar ramolit pana iti lblestemi ziua cand te-ai nascut. cum te vad,cum te pleznesc. in fatza mea esti un subom. bleah. p.s.:asa sa scape vitanul tau barzesti de desfiintare cum eu am peste 40 de ani sau 40 de ani.

tomthompson
tomthompson  •  30 Ianuarie 2024, 21:18
Postat de freddy pe 30 Ianuarie 2024, 19:46

Ma amuza sa l agit. Și pe el și pe adrian. Doi bombardieri :)))

atunci da,bravo:)))

Catalynn.15
Catalynn.15  •  30 Ianuarie 2024, 20:06
Postat de tomthompson pe 30 Ianuarie 2024, 17:46

pensionar ramolit,dar medicamentele cand ti le iei? te tine un pariu? fac pariu cu tine ca Steaua din liga 1 castiga campionatul sezonul asta. daca eu castig,tu dispari de aici,daca nu,plec eu. spune,te tine?

Adică intri cu alt nick!? Nu ți-e bă rușine!? Ești ultimul om cu care aș face pariu, ai dovedit ca n-ai cuvânt de atâtea ori! Ai mințit un an de zile ca Vansoitan era nickul tău pt ca te facusei de rușine cu un “pronostic”. Câți ani ai bă!? De ce minți ca n-ai 40 și mai faci și jurăminte strâmbe!?

Vezi toate comentariile (81)
Comentează