FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 1-0

CHINDIA - DINAMO 1-0. Cosmin Contra și-a făcut praf jucătorii: „Nu se mai acceptă niciodată așa ceva! Vor dispărea mulți”

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a oferit declarații după meciul pierdut contra Chindiei (0-1), primul pentru el de la revenirea în Ștefan cel Mare +40   FOTO
Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a oferit declarații după meciul pierdut contra Chindiei (0-1), primul pentru el de la revenirea în Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 21:12 / Actualizat luni, 31 august 2020 23:39

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a oferit declarații după meciul pierdut contra Chindiei (0-1), primul pentru el de la revenirea în Ștefan cel Mare.

AICI ai detalii despre meciul Chindia - Dinamo

Nu mă așteptam să jucam atât de slab. În cele 3 zile în care le-am pregătit împreună băieții au fost ok. Nimic nu prevedea ca jocul să fie atât de slab în această seară. Știam că am mult de muncă. Aici nu se mai acceptă niciodată lipsa de atitudine, lipsa de a înțelege la ce club ești și sigur vor dispărea mulți dintre jucători!

Dinamo vine după 2-3 ani în care s-a zbătut în anonimat. Trebuie să găsim jucători care să facă din Dinamo o echipă puternică. Unii jucători au încercat, au avut atitudine. Au fost multe greșeli, multe pase greșite. Ca antrenor, nu poți să le previi înaintea unui meci. Te aștepți ca jucătorii să aibă personalitate, pentru că sunt la Dinamo. 

Din păcate, am făcut un meci foarte, foarte slab. Felicit Chindia pentru dăruință. Au făcut un pressing foarte agresiv în prima repriza. Iar noi n-am avut jucători care să verticalizeze, să facă o preluare cu om în spate, să dezechilibreze, să ieșim din propria jumătate. Vor veni jucători care vor da o altă față echipei”, a spus Contra la Look Sport.

Avem nevoie de jucători valoroși care să schimbe fața echipei. Obiectivul meu este să intru în play-off. Avem nevoie de jucători de valoare. Au venit 3 fotbaliști. Marți vor veni încă doi și sper să am 4-5 jucători săptămână viitoare și să-i integrez în echipă
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

„Nu a fost rău la primul meci după două luni de pauză, dar mai trebuie să lucrez cu mingea. Avem un antrenor nou, jucăm ceva nou, în următorul meci cred că jocul nostru va fi mai bun. Am vorbit și cu Hanca înainte de a veni aici, mi-a zis multe lucruri bune despre Dinamo” 
Janusz Gol, mijlocaș Dinamo 

„A fost un meci greu pentru noi. Cred că în prima parte a sezonului va fi greu. Încercăm să facem ceea ce ne cere noul antrenor, câteodată reușim, câteodată nu. Acum putem să ne odihnim, avem două săptămâni până la următorul meci și trebuie să ne pregătim. E normal să aibă Contra așteptări de la noi, trebuie să jucăm mai bine cu toții, dar abia a început sezonul pentru noi. Trebuie să fim calmi. Nu suntem mulțumiți cu acest rezultat, dar avem timp să ne îmbunătățim jocul și sper că vom face lucrurile mai bine în meciul următor. Eu încerc mereu să dau totul, câteodată îmi iese, câteodată nu, dar nu mă tem pentru locul meu în echipă”
Diego Fabbrini, mijlocaș Dinamo

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Dinamo 1-0

+36 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

CHINDIA - DINAMO. Mesajul patronului Pablo Cortacero înainte de primul meci oficial » Reacția fanilor: „Dă-l afară!”

Cosmin Contra a anunțat un nou transfer: „Un fundaș dreapta din Spania!”

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (62)
blackknight
blackknight  •  01 Septembrie 2020, 23:39

sa speram ca transferurile sunt bune... ca aia pe care-i avem acum.... cu foarte putine exceptii sunt VARZA!!! multumim negoita... hot si zgarcit... bine puteam spune psd ca se subantelege hot si inca alte "calitati"

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  01 Septembrie 2020, 15:03

esanu - oltay(r.zamfir) , bejan(popescu) , ehmann , sorescu - borcea , gol - mihaiu , magureanu , bani - nemec !!!

aurelianionut
aurelianionut  •  01 Septembrie 2020, 14:47

Chiar asa ba Contra? Feliciti Chindia pentru daruinta?Primul lucru pe care eu l-as face la echipele romanesti ar fi sa cumpar Dex-ul,apoi o data pe saptamana as tine cu ei lectii de vorbire a limbii romane.DĂRUÍNȚĂ, dăruințe, s. f. (Rar) Dar, donație, danie. Îl rugară să primească dăruința: jumătate din vitele de la ei. RETEGANUL, P. IV 40.dăruință s. v. DAR. DONAȚIE..Poate daruire stimabile:)))))))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează