FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL

FOTO Liniște cu banderola » Chipul lui Cătălin Hîldan a reapărut la Dinamo + gestul elegant al lui Lucas pentru Patriche

Chipul „Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan a reapărut pe banderola căpitanului lui Dinamo București la duelul cu Farul, după ce suporterii au reacționat negativ după meciul cu FCU Craiova. +25   FOTO
Chipul „Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan a reapărut pe banderola căpitanului lui Dinamo București la duelul cu Farul, după ce suporterii au reacționat negativ după meciul cu FCU Craiova.

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 21:50 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 21:50

Chipul „Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan a reapărut pe banderola căpitanului lui Dinamo București la duelul cu Farul, după ce suporterii au reacționat negativ după meciul cu FCU Craiova.

S-a lămurit situația banderolei la Dinamo! Mai ales că a fost un subiect sensibil, dezbătut intens pe rețelele de socializare, după ce la meciul precedent din Liga 1, cu FCU Craiova (1-0), brazilianul Lucas a purtat în premieră banderola, dar nu pe cea cu chipul lui Cătălin Hîldan pe ea.

FOTO. S-a lămurit situația banderolei la Dinamo

+21 FOTO

Fanii au sesizat detaliul și s-a creat rumoare în special în mediul online, acolo unde suporterii au făcut acuzații și la adresa fundașului sud-american, și la adresa conducerii. Ieri, cu 24 de ore înainte de meci, oficialii lui Dinamo au transmis, prin intermediul GSP.ro, că s-a lămurit problema banderolei.

„Nu a fost un afront la adresa imaginii lui Cătălin Hîldan, care rămâne o icoană pentru toți dinamoviștii. Adevărul este unul, pur și simplu, cea cu chipul Unicului Căpitan nu încăpea pe brațul lui Lucas, astfel că a purtat una obișnuită. S-a rezolvat, va fi în regulă la meciul cu Farul”, au transmis conducătorii clubului.

Gest elegant al lui Lucas: i-a pasat banderola lui Patriche

La partida din această seară cu Farul, tot Lucas a început partida în postura de lider din teren, iar pe brațul său a purtat o banderolă albă cu chipul stilizat al lui Cătălin Hîldan, pe fond roșu.

După accidentarea lui Homawoo, togolezul a părăsit terenul, iar Ovidiu Burcă l-a introdus pe Răzvan Patriche. Cel ce fusese trimis în tribună la partida cu FCU Craiova. Patriche a intrat și Lucas i-a pasat elegant banderola de căpitan fundașului de 37 de ani.

VIDEO. Peste 4.000 de suporteri dinamoviști fac spectacol pe Arcul de Triumf la meciul cu Farul

Citește și alte știri din Superligă: 

Kyros Vassaras a decis arbitrul meciul dintre Sepsi și FCSB! A fost gafeorul sezonului trecut în SuperLigă

Se mută pe un stadion neomologat pentru Superligă: „Aici nu s-a desfășurat de mult timp un meci de Liga 1!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  22 Septembrie 2023, 23:13

Eleganta !!!! Cu eleganta au luat iar bataie acasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close