FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine e și cu ce se ocupă Loredana, iubita lui Ștefan Târnovanu care a terminat Medicină Veterinară

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 16:21 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 16:21

Ștefan Târnovanu, în vârstă de 23 de ani, trăiește de mai bine de 5 ani o poveste de dragoste alături de Loredana Țurcanu. Portarul de la FCSB își duce iubita în vacanță cât de des poate.

Loredana, iubita portarului Ștefan Târnovanu care evoluează la FCSB, a atras atenția pe rețelele de socializare prin apariția sa în costum de baie, în care arăta absolut demențial. Frumusețea și încrederea pe care le-a emanat în aceste imagini au captivat privirile și au stârnit admirație.

Loredana Țurcanu, iubita lui Ștefan Târnovanu
+21 FOTO

Iubita lui Ștefan Târnovanu se menține într-o formă incredibilă

Tânăra și-a evidențiat formele și silueta bine lucrată în sala de fitness. Eforturile sale în sala de sport și alimentația echilibrată au contribuit la obținerea unei siluete de vis se pare. În timp ce Ștefan Târnovanu se concentrează pe cariera sa în fotbal, Loredana călătorește foarte mult, inspirând și încântând pe toată lumea cu aparițiile sale spectaculoase.

Iubita lui Ștefan Târnovanu este din Iași și a studiat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”. Pe profilul ei de Linkedin, Loredana Țurcanu spune că lucrează la un barbershop ca recepționistă.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 5 ani și s-au cunoscut în Iași, orașul lor natal. După ce Ștefan Târnovanu a semnat cu FCSB, iubita lui l-a urmat la București.

Ștefan Târnovanu a devenit titular la FCSB în a doua parte a sezonului 2021/2022, iar în play-off a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai roș-albaștrilor.

A debutat în Liga la vârsta de 16 ani sub comanda lui Flavius Stoican la Politehnica Iași. A debutat ca titular la echipa națională a României într-un meci amical cu Moldova din 2022 terminat cu o victorie,5-0.

La începutul lui 2020, după prestații bune la Poli Iași, Ștefan Târnovanu a fost transferat de FCSB.

Unul dintre modele lui din cariera de fotbalist este Thibaut Courtois.

Grupul Ion Țiriac a cumpărat 5% din afacerea anului în România: „Randamentul este uriaș”

GALERIE FOTO Fosta amantă a lui Marica s-a pozat doar în lenjerie intimă transparentă la hotel: „Surpriză pentru Ciprian?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
gigimarga2
gigimarga2  •  23 August 2023, 14:31

Lasati ba oamenii sa traiasca. Scrieti despre ce face Târnovanu în fotbal si lasati l in pace in privat . Scrieti de parca a avea o relatie cu o fata e ceva indecent , neobisnuit. Ce ati vrea , sa locuiasca intr o chilie si sa i cante psalmi lui Gigi ???

paolo16
paolo16  •  14 Iulie 2023, 17:37

Huo!

Malone
Malone  •  14 Iulie 2023, 16:49

Aloo, ai macar curajul sa publici *** astea cu numele adevarat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează