FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Ciprian Marica, anunț de ultim moment despre revenirea lui Denis Alibec la Farul

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 18:38 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 20:00

Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul, crede că Denis Alibec are sub 10% șanse să revină la Farul în acest mercato.

Atacantul a plecat în acest sezon de la Farul la Muaither, în Qatar, unde are un salariu de 100.000 de euro pe lună. Alibec s-a gândit să revină la Farul, pentru a fi într-o formă cât mai bună înainte de EURO 2024. 

A semnat! Revine în Superligă la un an după ce a plecat de la FCSB
TRANSFER
A semnat! Revine în Superligă la un an după ce a plecat de la FCSB

El nu poate juca la altă echipă în acest sezon, pentru că regulamentul prevede ca fotbaliștii să evolueze la maximum două cluburi într-un sezon, astfel că întoarcerea la Farul era singura variantă dacă ar fi plecat de la Muaither.

Marica: „Șansele ca Alibec să revină la Farul sunt sub 10%”

„Din câte înţeleg, şansele sunt sub 10%, deci e greu de crezut. Gică Hagi are o relaţie excelentă cu Denis Alibec, au lucrat foarte bine şi Alibec are uşa deschisă, se întoarce când vrea el. 

Alibec are şi o vârstă, aspectul financiar e important şi nu-şi permite Alibec să renunţe la salariul bun de acolo ca să vină la Farul. Nu ne permitem să-i oferim condiţiile de acolo, de aceea a plecat şi nu văd cum ar putea reveni azi în ţară. A ajuns la o vârstă şi aspectul financiar contează", a declarat Ciprian Marica, potrivit Orange Sport.

Am vorbit și cu Mister, poate mă transfer acum, în iarnă. Ritmul meciurilor e bun, dar antrenamentele de aici nu sunt la fel de intense. Dacă nu am voie să joc la o a treia echipă, pot să mă întorc la Farul. Problema aici e că joc în banda dreaptă, iar antrenorul mă pune să cobor la nivelul fundașilor centrali

Toată viața am jucat pentru națională. E o șansă unică în viață pentru fiecare jucător. Cum să nu te gândești la Euro, să nu vrei să mergi?

- Dennis Alibec, potrivit Digi Sport

VIDEO. Ionuț Larie și Andrei Artean au oferit primele declarații după reunirea lotului celor de la Farul

Citește și:

Varga nu s-a învățat minte » Un fost star din Serie A e la o semnătură distanță de CFR Cluj! Convins de Mandorlini
CFR Cluj
Varga nu s-a învățat minte » Un fost star din Serie A e la o semnătură distanță de CFR Cluj! Convins de Mandorlini
Dinamo, FCU Craiova și FC Botoșani au în vizor același jucător! Doar că mai există un rival care pune o sumă uriașă pe masă!
DINAMO
Dinamo, FCU Craiova și FC Botoșani au în vizor același jucător! Doar că mai există un rival care pune o sumă uriașă pe masă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Van_Basten
Van_Basten  •  04 Ianuarie 2024, 21:16

Mai multe sanse are sa marcheze la bruneta Francisca decat sa revina la Farul.

Newman
Newman  •  04 Ianuarie 2024, 20:21

Pregatesc terenul pentru revenirea lui?Cauza este sigur alta, tine de prestatia lui acolo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează