FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Un acționar din Superliga râde de Gigi Becali: „Nici nu vreau să știu ce o să spună dacă ia titlul. E un exemplu negativ”

Articol de , - Publicat joi, 11 aprilie 2024 17:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 19:55

Ciprian Marica, acționarul celor de la Farul, s-a amuzat pe seama lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, echipă care este aproape de primul titlu după 8 sezoane de secetă ♦ Totodată, Marica nu consideră modelul FCSB unul sănătos pentru fotbalul românesc.

Clubul controlat în totalitate de Gigi Becali domină anul acesta Superliga: este la 10 puncte distanță de locul 2, împărțit de CFR Cluj și Universitatea Craiova, și e pe cale să câștige primul titlu după 8 ani de pauză.

Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”
MERCATO
Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”

VIDEO. Ciprian Marica: „Gigi Becali este un exemplu negativ pentru fotbalul românesc”

Domnul Gigi Becali este un exemplu negativ, trebuie să recunoaștem lucrul acesta. El face mai mult decât un patron obișnuit. Singurul minus pe care eu îl văd în tot ce înseamnă FCSB și la deciziile pe care le ia domnul Becali este că nu vin în cunoștință de cauză.

El nu merge la antrenamente să vadă jucătorii. De aceea, jocul celor de la FCSB se bazează pe calitatea individuală a fotbaliștilor, nu pe jocul colectiv. Domnul Becali nu știe ce se lucrează la antrenamente, nici nu îl interesează. Dânsul merge pe ideea că: «Eu îl știu pe ăsta, asta joacă, asta știe și el va juca»”, a declarat Ciprian Marica, la GSP Live

Ciprian Marica râde de Gigi Becali: „O dată la 8 ani, își poate lua și dânsul meritele”

Marica „nu vrea să știe” ce urmează să declare patronul FCSB la finalul sezonului, dacă FCSB va câștiga titlul.

„Cei de la FCSB au înțeles cum trebuie să îl abordeze pe domnul Becali. Toți cei de acolo, de la MM Stoica la antrenori. Când vor să nu bage un jucător, spun despre el că este accidentat. Gigi Becali este un tip aparte. Un caz izolat.

Sigur, dacă câștigă campionatul cu o astfel de strategie, nu vreau să știu declarațiile dânsului la final... Cu siguranță, Gigi Becali nu este un exemplu de urmat, dar o dată la 8 ani își poate lua și dânsul meritele”, a mai spus fostul atacant al echipei naționale.

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Ciprian Marica

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Oțelul Galați trece la „next level” » Negociază cu directorul sportiv al unui club de tradiție din Italia
MUTARE
Oțelul Galați trece la „next level” » Negociază cu directorul sportiv al unui club de tradiție din Italia
Fostul antrenor din Superligă e convins că Dinamo va retrograda: „Nu văd altă echipă care să pice”
DINAMO
Fostul antrenor din Superligă e convins că Dinamo va retrograda: „Nu văd altă echipă care să pice”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
atthur
atthur  •  12 Aprilie 2024, 16:39

Prosopel,da ție când ți-a dat bani era bun??? Pe de altă parte poți să-ti permiți să "te amuzi" pe seama unuia mai păcălici ca tine,nu de unul care 15 puncte PESTE TINE, tu fiind "regele"....așa că să ne lase ăsta...!!!...

Mondo
Mondo  •  11 Aprilie 2024, 22:24

Becali o finta umana oribila, needucat si ***. A cumparat jucatorii cu care a considerat ca poate face performanta. Sapte sau opt ani a fost pe locul doi si anul asta cistiga. Cu Becali, antrenor, director technic, impresar si patron care este valoarea celorlati din fotbalul Romanesc? Antrenori, directori technici, impresari, .... zero barat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Crinughe1
Crinughe1  •  11 Aprilie 2024, 20:49

Orice ar spune Marica, el este doar "prosopel", un bun fotbalist zero ca om.Nu are cum sa fie credibil un individ lipsit de scrupule.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează