FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Clubul din Liga 1 care îi deschide porțile lui Gigi Becali: „Suntem interesaţi de colaborare”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 16:15 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 16:35

După ce Gigi Becali a declarat că este dispus să vândă FCSB și să preia alt club din Liga 1, primarul celor de la Academica Clinceni, Adrian Budeanu, a anunțat că ar fi deschis unei colaborări cu latifundiarul.

Gruparea ilfoveană antrenată de Ionuț Chirilă are mari probleme financiare și riscă să intre în incapacitate de plată, în cazul în care nu primește de urgență sponsorizări. 

„Academica Clinceni este interesată de orice investitor care vrea să investească în Clubul Sportiv Academica Clinceni. Indiferent dacă îl cheamă sau nu Gigi Becali. Nu avem nicio problemă, sigur am putea colabora pe acest proiect. 

Suntem interesaţi să discutăm cu oricine vrea să preia clubul. Situaţia este dificilă. Orice investitor este binevenit lângă noi”, a declarat Adrian Budeanu, potrivit As.ro.

Gigi Becali, gata să vândă FCSB: „Iau jucătorii în iarnă și mă duc la altă echipă din Liga 1”

În fața anunțului lui Mustață, în care liderul galeriei a vorbit despre un plan pentru a prelua echipa de la Becali, patronul roș-albaștrilor a replicat astăzi că este gata să renunțe la FCSB și că s-ar muta, cu tot cu jucători, la o altă echipă din Liga 1. 

„Așa a spus Mustață? Foarte bine! Gata, tată! Chiar că m-am ambiționat să le dau echipa. A venit timpul ca nenea Gică să treacă la treabă și la fapte, că din gură se pricepe foarte bine să dea. Văd că e prezent peste tot de când a venit din pușcărie. Rămâne valabil tot ce am vorbit cu el la telefon. 

Să vină cu investitorul ăla minune, pe care v-a zis că l-a găsit peste noapte, și să îmi facă dovada că are banii pentru vânzarea echipei. Nu știu, le dă afaceristul ăla banii, pun ei bani ca ăia de la Dinamo, nu mă interesează. Să-mi facă dovada că au 10 milioane de euro.

Îi transmit să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii. Reține nene Gică, toți juniorii. Și plecăm la o altă echipă. Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu ca să mă duc și să încep din nou din Liga 4. Mă voi duce la o echipă din Liga 1. 

O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri. Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia.

Fii atent, Mustață! Ai vorbit public și ai spus că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine. Vă aștept să treceți la fapte”, a spus Becali, citat de Prosport.

Nu e prima dată când Gigi Becali anunță că vinde FCSB

De-a lungul anilor, Becali a declarat de mai multe ori că va renunța la echipă. Cel mai recent, în august, după meciul cu Rapid. 

„Dacă nu iau campionatul, la revedere! La ce am eu acum, trebuie să dea cineva 40-50 de milioane de euro pe echipă. Dar cine să dea banii ăstia? Vând și gata. Dacă am cum”, spunea Becali în vară. 

În iulie, Becali a spus și că este dispus să-i dea echipa lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua, dar cu o condiție: „Dacă pierd 10 meciuri la rând, lichidez tot și îi dau echipa”.

Citește alte știri din Liga 1:

CFR Cluj, prima reacție după dezvăluirile GSP privind insolvența » Campioana, gata să cedeze jucători din cauza datoriilor: „Nu e o situație ideală”

LPF a anunțat programul etapelor 17 și 18 din Liga 1 » Când se joacă FCU Craiova - Dinamo și CSU Craiova - FCSB

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (50)
observator_federal
observator_federal  •  17 Noiembrie 2021, 21:19

Gigi a distrus Steaua iar Mustață distruge FCSBul... Suporterii roș-albaștri (că nici nu am cum să le mai zic altfel) au rămas precum cetățeanul turmentat din "O scrisoare pierdută" : "Io cu cine votez?? ". (Mironică a scăpat de dilemă, el zice că ține cu Farul Ovidiu).

observator_federal
observator_federal  •  17 Noiembrie 2021, 21:13

Gata! Se vinde FC FCSB!! Ce zice Mustață: "Dorim să fie trecute în scris următoarele chestiuni: vânzarea societății, cedarea palmaresului, coeficientul UEFA și locul de Liga 1. Dacă, Gigi Becali face aceste lucruri, vă garantez că în 90 de zile are toți banii în cont”. Cuvântul lui Mustață chiar e o garanție...

jedela
jedela  •  17 Noiembrie 2021, 21:03

Adica vinde cu 10mil numele fcsb ..ba da asta chiar se crede ***. Normal a nimeni nu o sa cumpere asa ceva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează