FOTBAL  »  Superliga  »  CNA

„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 17:20 / Actualizat joi, 25 mai 2023 18:24

La o lună și jumătate de la discursul comentatorului Emil Grădinescu, Consiliul Național al Audiovizualului a dat verdictul.

„Știm cu toții că FCSB este Steaua, echipa care nu și-a întrerupt activitatea nicio secundă, echipa cu o prezență continuă în Liga 1. Schimbarea entității care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă”, spunea Emil Grădinescu pe 12 martie, la meciul FCSB - Sepsi.

Gigi Becali, decizie categorică: „Am zic că merg cu avioanele F16 la război, dar nu pentru el” » Cine pleacă de la FCSB
FCSB
Gigi Becali, decizie categorică: „Am zic că merg cu avioanele F16 la război, dar nu pentru el” » Cine pleacă de la FCSB

CNA, verdict după discursul lui Emil Grădinescu

După sesizările primite, CNA a dezbătut cazul în ședința de pe 18 mai. Membrii CNA au analizat discursul lui Emil Grădinescu, dar și declarația celuilalt comentator al meciului, Costi Mocanu, și a decis să nu ia nicio măsură. 

„Membrii Consiliului au vizionat secvențele relevante din meci și au audiat punctul de vedere exprimat de reprezentatul Orange Sport 1, care a precizat că cei doi comentatori și-au exprimat opiniile în legătură cu palmaresul echipei Steaua. Vă informăm că la finalul discuțiilor nu au fost constatate încălcări ale prevederilor legislației audiovizualului”, se arată în decizia CNA.

„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu

Urmează o confruntare cu efecte importante în lupta pentru configurația play-off-ului. FCSB este pe 3, iar Sepsi pe 7, dar are de jucat acea restanță cu FCU Craiova. Este o reeditare a finalei de Cupa României, ediția 2020, câștigată cu 1-0 de FCSB.

Îi spun FCSB pentru că, noi, comentatorii, așa suntem obligați de autorități. Știm cu toții că FCSB este Steaua, echipa care nu și-a întrerupt activitatea nicio secundă, echipa cu o prezență continuă în Liga 1. Schimbarea entității care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă. Sunt «n» cluburi mari în lume care și-au schimbat patronii. Și mai știm că lupta pentru numele de Steaua îl lasă rece pe patron, îi place cum sună varianta sa de FCSB, «Faci Ce Spune Becali»

- Emil Grădinescu

Cum spunea Emil, FCSB în actele Ligii, FCSB la televizor. Evident, Steaua pentru cei din tribună, pentru că justiția nu a ajuns chiar până aici, în a le impune oamenilor ce să scandeze. 

- Costi Mocanu

Citește și: 

Talpan se laudă cu „o nouă victorie în instanță împotriva FCSB”: „A fost un proces dificil. Mulțumesc steliștilor adevărați!”

Gazeta a aflat arbitrul derby-ului FCSB - Rapid + Continuă disputa pe bilete dintre cele două rivale: „Frați vișinii, din păcate...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (173)
Dobermannul
Dobermannul  •  27 Mai 2023, 16:35

https://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/1989-anul-care-a-schimbat-lumea/imagini-document-23-august-1946-uzinele-cfr-arad-aduc-daruri-guvernului-groza-221597 Tovarasii CFR-isti de la Arad sub sigla Blocului Partidelor Democrate (a caror simbol electoral soarele a fost purtat pe tricouri in campania electorala de fotbalistii rapidisti - CFR Bucuresti cum se numeau atunci) aduc daruri guvernului Groza defiland cu lozinca: "Clica lui Maniu si Bratianu propovaduitoare de razboi" Aceeasi Maniu si Bratianu de la care se revendica azi dizidentii anticomunisti rapidisti.

Dobermannul
Dobermannul  •  27 Mai 2023, 16:12
Postat de concret. pe 27 Mai 2023, 15:57

Incredibil cat poate sa bata campii monumentul asta de prostie. Luati-l ba si ***!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret.
concret.  •  27 Mai 2023, 15:57
Postat de Dobermannul pe 27 Mai 2023, 11:54

Pentru amicul doctor in caraghioslâcuri ... Urmasii celor care au defilat cu soarele pe piept in 1946 (adica rapidisti ca tine) ca sa aduca la putere pe ciocanarii lui Dej de la Grivita Rosie (cuib NKVD-ist) ne vorbesc de istoria falsificata de Roller. Pai voi va legitimati de la istoria lui Roller, voi cei care i-ati adus pe comunisti la putere (voi rapidistii de azi) noi ceilalti care n-am avut origine sociala buna (de, n-am avut in familie ciocanari bolsevici pro stalinsti) ca voi ne legitimam de la bunicii si strabunicii nostri morti in lagarele de exterminare prin munca fortata, de la parintii nostri in exil prin bordee in Baragan supravegheati de militieni (citeste dinamovisti) si de soldati din diviziile Horia Closca si Crisan sau Tudor Vladimirescu (citeste ASA-isti, CCA-isti, ... stelisti). Sunteti ridicoli, sunteti ca secretarii PCR din institutii care inainte de 22 dec 1989 ne bagau in cap cuvantarile tovarasului cel mai iubit fiu al poporului roman si ne manau din urma la stalpii de la sosea sa-l intampinam cu urale iar dupa 22 dec 1989 se legitimau de la Maniu si Bratianu. Asa ca Lefterica gura mica prostovane.

Incredibil cat poate sa bata campii monumentul asta de prostie. Luati-l ba si ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (173)
Comentează