FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

VIDEO Concluzia lui Denis Alibec după ce Farul a pierdut Supercupa: „Cu Sheriff nu putem să ne prezentăm așa”

Articol de , - Publicat duminica, 09 iulie 2023 08:14 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 09:22

Atacantul Denis Alibec (32 de ani) a tras concluziile după ce Farul a pierdut Supercupa României, 0-1 cu Sepsi

După meci, vârful campioanei a explicat ce nu a mers bine în jocul constănțenilor și spune că acum se gândește la meciul de miercuri, cu Sheriff Tiraspol, din turul 1 al preliminariilor Champions League (ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport și Digi Sport) 

Fotbalistul după care tânjește Gică Hagi: „Nu plâng după nimeni, dar s-a văzut cel mai acut că nu-l avem! De aici a plecat totul”
SUPERCUPA ROMÂNIEI
Fotbalistul după care tânjește Gică Hagi: „Nu plâng după nimeni, dar s-a văzut cel mai acut că nu-l avem! De aici a plecat totul”

VIDEO Denis Alibec, după ce Farul a pierdut Supercupa României: „Am făcut un meci foarte prost”

„Sper deosebire de noi, cei de la Sepsi și-au impus jocul. Am făcut un meci foarte prost. Dar trebuie să ne uităm la cea am făcut bine și să analizăm foarte bine acest joc. Urmează cel mai important meci din acest sezon și nu putem să ne comportăm ca în această seară. 

Dar cu siguranță vom avea altă față. Sunt încrezător că vom face o figură frumoasă. Puteam face mai multe. Am avut un nivel de slab, dar o să mă pregătesc bine, iar miercuri voi fi altul. Voi da totul pe teren”, a declarat Denis Alibec.

Departe de nivelul arătat în trecut mi s-a părut echipa, dar v-am spus motivele. Sunt convins că în următoarele săptămâni, Gică va face antrenamentele și va aduce echipa la starea cu care am terminat campionatul. Sunt 4 zile, să nu credeți că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff. Trebuie să ținem cont de starea fizică și să încercăm să trecem de acest adversar extrem de dificil.

- Gică Popescu, președinte Farul

Citește și: 

Ce au remarcat jurnaliștii maghiari la Supercupa dintre Farul și Sepsi: „Totul s-a schimbat la intrarea în stadion!”

Răducioiu, radical după prestația Farului din Supercupă: „Nu am recunoscut-o!” + Avertisment înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
tororosso
tororosso  •  09 Iulie 2023, 14:26

” nu a mers bine în jocul ” ...le merge jocul doar când au spatele asigurat și doar acasă într-un campionat anost . Dacă vor juca precum aseară cei de la Șeriff le umple roaba de goluri iar ei vor crede că e plină cu șampanie .

submarina
submarina  •  09 Iulie 2023, 12:38

Tactica preferată a Sheriff-ului este jocul pe contraatac, toate victoriile din cupele europene au fost obținute aplicând această tactică. Dacă Farul o să încerce să controleze jocul, Sheriff o să profite de spațiile libere și... Succes, Farul!

dorelus
dorelus  •  09 Iulie 2023, 10:36

Așa vă veți prezenta domnule Alibec, că nu face nimeni,, brânză bună din burduf de câine,,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează