FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - VIITORUL 1-1

CONCORDIA - VIITORUL 1-1 // Regretele lui Hagi după remiza de la Chiajna: "Am jucat cu 6 copii din Academie, puteam să câștigăm fără probleme" » A răbufnit la adresa unui colaborator: "Eu decid la clubul meu, nu el!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 23:12

Gheorghe Hagi a fost eliminat pentru proteste în timpul meciului cu Concordia Chiajna, 1-1, dar a refuzat să mai vorbească despre arbitraj la finalul partidei. "Regele" a lămurit motivul pentru care Ianis Hagi nu a fost în lot și crede că Viitorul ar fi putut câștiga meciul, chiar dacă a avut 6 jucători tineri în primul "11".

"Am jucat bine, am încercat să atacăm, ne-am creat ocazii, dar trebuie să fim mai lucizi în careu. Producem fotbal, ușor-ușor lucrurile vor veni de la sine. Una e să pierzi, alta e să iei un punct. Am făcut foarte multe schimbări împotriva unei echipe cu mulți jucători de valoare.

Trebuie să vorbesc despre cum joacă echipa. Îi las pe ceilalți să comenteze. Trebuie să vorbesc din postura de antrenor, nu despre alte lucruri. Mă manifest în teren, dar asta e. Nu mai comentez nimic de arbitraj, îi las pe cei de la TV să comenteze.

Ianis nu a fost în lot pentru că avem un meci foarte important joi. Ne așteaptă un meci complicat, trebuie să fim proaspeți. Am schimbat toată echipa, nu doar pe Ianis. Am jucat cu 6 jucători tineri, din Academie, care au făcut față contra unor jucători buni, pe un teren greu. Puteam să luăm cele 3 puncte fără probleme", a spus Hagi, la Look TV. 

Ulterior, la un alt post de televiziune, Hagi a comentat declarațiile directorului general Cristian Bivolaru, care a vorbit despre absența lui Ianis Hagi din lot înainte de meci: "Poate și Bivolaru s-a speriat când a văzut echipa de start. Eu decid totul, nu decide Bivolaru. Eu decid la clubul meu!", a spus Hagi, la TV Telekom Sport. 

REZULTATELE ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Voluntari - Gaz Metan 1-1 Vezi cronica AICI!
Chiajna - Viitorul 1-1 Vezi cronica AICI!

CLASAMENT  LIGA 1

Vezi AICI cronica partidei Chiajna - Viitorul 1-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
sala_dalles
sala_dalles  •  31 Iulie 2018, 08:49

Hagi cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile. Si acum aici pe coasta de vest pasionatii de soccer inca tresar la numele de Hagi ! De Dobrin sau Balaci habar nu au . Daca toti managerii si patronii din fotbalul romanesc ar fi construit si intretinut o ACADEMIE ca a lui acum Romania era inaintea Poloniei in tot si in toate .

cneius
cneius  •  31 Iulie 2018, 08:45

"A răbufnit..."???

englezu
englezu  •  31 Iulie 2018, 07:37

Da , " regele " din Constanta decide, dar nu înseamnă că are și dreptate întotdeauna ! " Prințul " Ianis are o perioada proasta, iar la Arnhem - Olanda vor pierde calificarea !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează