FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Conferință incendiară a lui Adrian Mititelu: „E un moment istoric pentru fotbalul românesc!” + Momentul în care s-a enervat: „Suporteri de ligile 7!”

Adrian Mititelua vorbit la superlativ despre antrenorul italian Giovanni Costantino (39 de ani). Finanțatorul lui FCU Craiova promite că nu îl va schimba curând din funcție.
Adrian Mititelua vorbit la superlativ despre antrenorul italian Giovanni Costantino (39 de ani). Finanțatorul lui FCU Craiova promite că nu îl va schimba curând din funcție.

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 19:18 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 19:19

Adrian Mititelua vorbit la superlativ despre antrenorul italian Giovanni Costantino (39 de ani). Finanțatorul lui FCU Craiova promite că nu îl va schimba curând din funcție.

Adrian Mititelu are planuri mari la FCU Craiova cu noul antrenor, unul pe care îl compară cu variantă de 40 de ani a lui Nicolo Napoli.

Cum l-a cucerit Giovanni Costantino pe Mititelu » Noul antrenor al lui FCU Craiova aplică o tactică devenită faimoasă
FCU Craiova
Cum l-a cucerit Giovanni Costantino pe Mititelu » Noul antrenor al lui FCU Craiova aplică o tactică devenită faimoasă

Adrian Mititelu, entuziasmat de noul antrenor: „Mi-a plăcut din prima clipă”

„Mi-a plăcut din prima clipă în care am conversat cu el. Mi-a plăcut şi îmi dă încredere că de data asta chiar am găsit un antrenor care să se potrivească pe ceea ce dorim noi la Craiova, pe spiritul acestei echipe, pe modul nostru de viziune asupra fotbalului. Până la urmă ştiţi cum este, această nebunie pe care o am cu fotbalul trebuie să se concretizeze şi pe ceea ce îmi doresc eu.

Eu zic că în sfârşit, după foarte mult timp, avem un antrenor care să se muleze pe proiectul FCU, ex FC Universitatea Craiova, Ştiinţa. Spiritul este aici, nu a dispărut. Spiritul nu au putut să îl ia, aici nu au avut ce să facă, este peste tot aici. Sicilienii în special sunt foarte isteţi, foarte ambiţioşi şi foarte disciplinaţi. 

Îmi aduce aminte de Nicolo Napoli din urmă cu 20 de ani, chiar sincer vă spun. L-am ajutat să antreneze foarte mult timp în România, deşi în 90% din timp a fost numai sub comanda mea. Dar asta nu înseamnă că nu a avut calităţi de antrenor.

Giovanni este mult mai bine pregătit din punct de vedere profesional. Comunică foarte bine, vorbeşte foarte bine limba engleză şi limba spaniolă, care la noi este foarte importantă. A promis că o să înveţe în scurt timp şi limba română.

 Este un om care ştie ce vrea în viaţă, e tobă de fotbal, mai are nevoie şi de puţină şansă. Dar eu ce pot să vă spun e că îi voi acorda tot sprijinul să reuşească pentru că el cunoaşte fotbal, dorinţă are şi o capacitate de efort ieşită din comun”, a spus Adrian Mititelu. 

Adrian Mititelu: „E un moment istoric în fotbal românesc!”

Are un lot bun la dispoziție, are condiții foarte bune. E nevoie și de puțină înțelegere. În fotbal trebuie să înțelegi că și ceilalți se pregătesc, și ceilalți își doresc să câștige. Eu știu că suporterii noștri, mulți dintre ei nemulțumiți sau puțin relaxați, nu mai sunt atașați de fenomenul fotbalistic, vor să îi batem pe toți. E ușor să îi critici pe unii și pe alții. E mai greu să faci ceva în viață. De bine, de rău, ne putem bate cu oricine. E o echipă care nu se face de râs. Noi am ținut steagul sus. 

Sper ca acest băiat să facă treabă! Chiar am încredere în el, sincer. Nu se mai pune problema să fie schimbat foarte repede. M-am plictisit și eu de schimbat antrenori. Dacă nici el nu reușește, va fi foarte greu să reușească cineva. Eu îl voi ajuta cu tot ce depinde de mine. Au un sentiment foarte bun despre acest om! Poate mă hazardez, dar doar ghinionul îl poate împiedica. Azi e un moment istoric, în fotbalul românesc a pătruns un antrenor care va ridica fotbalul românesc
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Mititelu s-a enervat: „Suporteri de liga a 7-a!”

Adrian Mititelu a transmis că nu renunță la visul de a cuceri titlul într-o zi și a avut o ieșire la adresa suporterilor din fotbalul românesc.

„Într-o zi voi reuși eu să intru în play-off, să termin pe podium și să iau campionatul. Noi vom avea consecvență și vom merge pas cu pas. Noi și cu cei 800 de suporteri. Restul nu mai contează. Probabil după vor fi mai mulți. 

Ăștia sunt suporterii din România. Înjură oamenii de fotbal și jucătorii. Dar suporteri de ce ligă avem? Băi, băieți, suporteri nu avem nici de ligile 7 din Europa. Nu mai avem suporteri, doar oameni care ne iau în bășcălie. 

Ei cu 10 lei vor să vadă fotbal de Champions League. Oricum noi facem minuni în raport cu cât aduc fotbal. Suporterii contribuie cu foarte puțini bani! Primesc mult mai mult decât oferă, asta pentru că sunt niște patroni nebuni care bagă bani aici. Dacă ar fi să aplicăm economia de piață, e pa! Doar fotbal de liga a 3-a am mai putea avea”, a concluzionat Mititelu. 

Citește și alte știri din Superligă: 

Cel mai emoționant lucru pe care o să-l vezi azi » Cristiano Bergodi a izbucnit în lacrimi în studio: „Se uită la mine acum”

Șomer de 5 luni, „obligat” de Becali să joace duminică » Verdict: la ce nivel e noul fotbalist de la FCSB

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (23)
7kay
7kay  •  25 Octombrie 2023, 19:13

Nu am apucat să-l văd pe Balaci jucând fotbal. Doar pe YouTube am văzut câte ceva. Dar care a fost mai mare este greu de lămurit. A fost Dobrin, a fost Balaci, dar Hagi rămâne cel mai galonat. La fel cum Stelea rămâne cel mai galonat portar al naționalei. Poate jucători de fotbal o să mai avem destul de valoroși, dar care să atingă performanța lui Hagi la națională greu de crezut. Balaci a și avut ghinionul să nu-și revină după acea accidentare. Probabil juca până la mijlocul anilor'90 și într-adevăr era pus în valoare de presă așa cum trebuia

7kay
7kay  •  22 Octombrie 2023, 10:53
Postat de vazicdegeaBA pe 18 Octombrie 2023, 15:03

esti un prost! ai uitat ce s-a intamplat ? prost si frustrat.

Mint eu cu ceva? Cine este frustrat? Eu am scris adevărul. Ce încredere poți avea într-un individ care este foarte inconstant. A criticat mereu suporterii și înainte de a fi dezafiliat . A fost ironic față de un întreg oraș. Are in palmares două promovări, o retrogradare, o dezafiliere și de două ori a desființat echipă. Deci pe cine susții tu? O himeră.... Tu te minți singur, eu ți-am scris istoricul acestui individ față de palmaresul obținut de el la Craiova. Să nu mai aduc aminte de desgiintarea echipelor CSM Reșița sau faptul că a mutat echipa Extensiv la Caracal apoi desființând și această echipă. Chiar există karma în privința acestui individ care dorește că și noi restul să divinizăm prostiile concepute de el. Poți să-l divinizezi liniștit, dar nu-i mai face propagandă. Noi restul nu suntem atât de proști

vazicdegeaBA
vazicdegeaBA  •  20 Octombrie 2023, 17:42
Postat de je__ pe 18 Octombrie 2023, 22:37

O fi fotbalul din Romania de 10 lei, da' si patronii sunt de 2 lei!

mai ales la dinamo. vezi-ti de echipa ta si de patronii tai. imediat vine borcea la voi cu niste spanioli. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează