FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

Probleme mari la Oțelul » Dorinel Munteanu, scandal cu unul dintre șefi! Și soția ar fi fost implicată + Demisie imediat după conflict

Dorinel Munteanu, foto: Imago Images
Dorinel Munteanu, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 21:20 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 20:03

Oțelul Galați are probleme mari din punct de vedere administrativ și a pierdut un om important din conducere, care a decis să părăsească echipa din cauza unui conflict cu antrenorul Dorinel Munteanu (55 de ani).

Gălățenii au un parcurs peste așteptări în Superliga după promovare și sunt pe locul 10, cu 31 de puncte după 25 de etape, la 3 distanță de Hermannstadt, ocupanta ultimului loc de play-off. Dacă partea sportivă merge bine, Oțelul suferă din punct de vedere administrativ.

Stupoare în sală! Cum și-a început Ion Țiriac discursul de la Gala Sportului Românesc: „Am realizat încă o dată că românii au prea mulți bani. De ce spun asta?”
Gala Sportului
Stupoare în sală! Cum și-a început Ion Țiriac discursul de la Gala Sportului Românesc: „Am realizat încă o dată că românii au prea mulți bani. De ce spun asta?”

Președintele de la Oțelul a demisionat după un conflict cu Dorinel Munteanu

Președintele interimar Robert George Florea a demisionat din funcție din cauza unui conflict cu antrenorul echipei, Dorinel Munteanu, și Paulina, soția acestuia, angajată a clubului, precizează viața-liberă.ro.

Cei doi au refuzat să-i pună la dispoziție câteva documente importante președintelui interimar și s-a ajuns la un conflict aprins, în urma căruia Robert George Florea și-a dat demisia. Noul președinte interimar al gălățenilor este Alexandru Manole, cel care a mai ocupat această funcție după demisia lui Brăilescu, de la finalul anului trecut.

Orgoliul este motivul pentru care Dorinel Munteanu a refuzat să arate documentele către oficialii Asociației, anunță sursa citată. Tehnicianul a preluat clubul acum doi ani, în liga a treia, cu 20 de miliarde de lei vechi datorii și fără lot de jucători. Oficialii nu au mai adresat până acum întrebări în legătură cu aspectele financiare, iar Dorinel a fost deranjat de apariția acestor nelămuriri.

A existat şi un conflict cu privire la numirea în funcţie a lui George Florea. Dorinel şi Paulina nu au recunoscut ca fiind statutară şedinţa în care acesta a fost numit preşedinte interimar. Antrenorul și soția acestuia și-ar fi dorit ca fostul președinte, Marian Brăilescu, să rămână în funcție.

E de acum câteva zile acestă situație, e un joc foarte important cu Dinamo, asta mă interesează. Nu s-a întâmplat nimic din punctul meu de vedere și nu aș vrea să comentez mai multe
- Dorinel Munteanu pentru GSP.ro

Dorinel Munteanu, după ce Oțelul a învins-o pe FCU Craiova: „Vrem să ajungem în play-off”

Oțelul Galați a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în runda #25 din Superliga. Dorinel Munteanu i-a ironizat pe olteni la finalul meciului.

„Mă bucur foarte mult pentru jucători. Le-am spus înaintea jocului că este ultima șansă de a rămâne în cărți. Obiectivul propus este cel de a intra în play-off. Eu cred până în ultima etapă. În fotbal, duelurile unu contra unu sunt importante. Jucătorii noștri au câștigat aceste dueluri. Dacă jucătorii lor sunt tinuți în puf... ai mei nu sunt ținuți în puf.

Eu am spus de la început, țin foarte mult la jucătorii mei. De la Bodișteanu vreau constanță în randament, nu doar într-un meci, iar la următorul să nu mai existe pe teren. Vreau să fie în vizorul echipelor naționale.

Fiecare vorbește, fiecare comunică, fiecare își dă cu părerea. Nu mă interesează, eu îmi fac treaba, am câștigat meciul, iar asta este cel mai important. Dacă mă gândesc bine, puteam să fim și mai sus, ne-au lipsit experiența, acomodarea unor jucători.

Așa, cu bugetul nostru, ne târâm cum ne târâm, dar vrem să ajungem în play-off”, a spus Dorinel Munteanu, pentru Prima Sport.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Gică Hagi, surpriză pentru suporterul Farului care a plâns la meciul cu Dinamo

Citește și alte știri:

Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, rămâne în arest la domiciliu » Decizia luată de Tribunalul București
DECIZIE
Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, rămâne în arest la domiciliu » Decizia luată de Tribunalul București
Hermannstadt, mutare pentru play-off » Au transferat un campion cu Farul
HERMANNSTADT
Hermannstadt, mutare pentru play-off » Au transferat un campion cu Farul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
viforul
viforul  •  15 Februarie 2024, 21:49

Dorinele, gândeai mai bine băut decât acum! Păi tu nu vezi ce fotbal joacă echipa ta? Dacă rămâi în liga să fii mulțumit! Și să nu te apuci de băut de bucurie…….

costeltudor
costeltudor  •  15 Februarie 2024, 18:57

D . Munteanu , a luat-o razna !!! Deja se crede mare antrenor ! Poate o pauza nu i-ar strica !

tk2014
tk2014  •  15 Februarie 2024, 17:45
Postat de mneg01 pe 15 Februarie 2024, 14:27

Ce documentar vrei tu, mă? Dacă vrei documentar(e) ar trebui sa te abonezi la Netflix

pari prea *** ca sa-ti raspund articulat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează