FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Consens în studio, după ideea lansată de jurnalistul GSP: „E un câștig pentru CFR Cluj, rivalele nu au jucători de calitatea lui!”

Boateng a înscris golul de 1-0 cu CSU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP +34   FOTO
Boateng a înscris golul de 1-0 cu CSU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 08:36 / Actualizat luni, 16 mai 2022 09:45

Consens în studioul Orange Sport după o idee lansată de Dan Udrea, jurnalist GSP: „Boateng a fost un câștig pentru CFR Cluj”. Nana, mijlocaș defensiv, a înscris golul 1 în meciul dintre ardeleni și CSU Craiova, scor 2-1.

Ghanezul Nana Boateng (28 de ani), adus de CFR Cluj în toamna lui 2021 de la KuPS, echipa finlandeză pe care campioana României a înfruntat-o în play-off-ul Europa League din sezonul 2020/2021, a impresionat prin evoluțiile pe care le-a avut în tricoul echipei din Gruia.

Boateng, mijlocaș la închidere, a fost instrumental și în victoria CFR-ului de duminică seara, 2-1 cu Universitatea Craiova, care i-a făcut campioni pe „vișinii” pentru a 5-a oară consecutiv.

A înscris golul de 1-0 și a avut o prestație solidă per ansamblu, notată cu 7 în ediția Gazetei Sporturilor de astăzi.

Prima plecare de la CFR Cluj! Și-a luat rămas bun după ce a primit medalia de campion: „A fost ultimul meu meci aici!”
CFR Cluj, campioana României
Prima plecare de la CFR Cluj! Și-a luat rămas bun după ce a primit medalia de campion: „A fost ultimul meu meci aici!”

Consens în studio: „Nana Boateng, un câștig pentru CFR Cluj”

După meci, Boateng a fost lăudat în studioul Orange Sport. Dan Udrea, jurnalist GSP și moderator al emisiunii Direct Sport Center, a fost cel care a lansat discuția.

„Mi s-a părut că Boateng a fost un câștig pentru CFR, pe un post unde echipele din România au probleme mari. Spre exemplu, rivalele nu au jucători de calitatea lui Boateng”, a precizat Udrea, completat scurt de fostul arbitru Constantin Zotta: „Un câștig mare. A venit într-un moment greu...”

Basarab Panduru a fost pe aceeași lungime de undă cu cei doi:

„A intrat bine. A fost omul care a recuperat mingi, a dat și gol acum. Ce salariu are? Ca să ne dăm seama câți bani trebuie să dai ca să aduci un jucător ca Boateng. Să ne uităm la Șut (n.r. - Adrian, de la FCSB), care are vreo 5.000 de euro pe lună, să vedem dacă-l putem pune lângă Boateng...”

Nana Boateng, jucător evaluat la 900.000 de euro pe Transfermarkt, a adunat 38 de meciuri și două goluri la CFR Cluj. Cea mai lungă perioadă a carierei a petrecut-o la echipa norvegiană Stromsgodset (2012-2016), care-l împrumutase de la Academia lui Manchester City.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Atac la Balaj, după declarația oferită la finalul meciului CFR Cluj - CSU Craiova: „Spune o mare prostie! E lipsă de bun simț”

Omul din umbră care ar fi influențat titlul în Liga 1: „ Nu mai e în club, dar el trage sforile foarte bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  16 Mai 2022, 16:55

am zis inca de cand a fost doar anuntat transferul, ca Boateng va fi jupan in campionatul nostru. Si mai are loc sa creasca, e abia primul lui an in Romania. Tipul se impune pe toate planurile, e jucator foarte bun

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close