FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

„Fotbalist gras, cu un ego exacerbat” » Budescu, luat tare imediat după transferul la Farul

Constantin Budescu / Sursă foto: GSP
Constantin Budescu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 07:25 / Actualizat sambata, 05 august 2023 09:34

Transferul lui Constantin Budescu de la Petrolul la campioana Farul a fost principalul subiect de discuție din Superligă în ultimele 24 de ore. Iar oamenii de fotbal de la noi se întreabă dacă Hagi a făcut afacerea corectă prin înregimentarea unui fotbalist fără pic de realizări notabile în ultimii ani.

Emil Grădinescu, unul dintre cei mai experimentați comentatori în activitate, consideră că Hagi și-a asumat un mare risc transferând „un fotbalist gras, cu un ego exacerbat”. Aceasta a fost descrierea pe care Grădinescu i-a făcut-o lui Budescu, un talent care nu și-a valorificat niciodată potențialul real. 

Budescu, prezentat la noua echipă » Poate debuta chiar împotriva Petrolului, la Ploiești!
PREZENTARE
Budescu, prezentat la noua echipă » Poate debuta chiar împotriva Petrolului, la Ploiești!

Emil Grădinescu: „Budescu? Un fotbalist gras, cu un ego exacerbat”

„Pe de o parte, nu mă surprinde aducerea lui Budescu, pentru că Hagi a dovedit că ştie să pună pe şine cazuri poate nu la fel de grave. 

Pe de altă parte da, mă surprinde, pentru că Budescu e într-un moment critic al carierei sale. E un fotbalist gras, cu un ego exacerbat, atât pe teren, cât şi în afara lui. E un pariu pe care Hagi îl joacă”, a spus Emil Grădinescu, conform Orange Sport

„Fotbalist gras, cu un ego exacerbat” » Budescu, luat tare imediat după transferul la Farul
Emil Grădinescu

Budescu, preferatul lui Gică Hagi

Pe subiect s-a pronunțat și Gabi Balint. Fostul atacant e de părere că Budescu nu a ajuns la Farul pentru forma pe care a arătat-o la Petrolul, ci pentru că este unul dintre jucătorii preferați ai lui Gică Hagi.

„Eu înțeleg, Hagi îl dorea de mult timp pe Budescu, e unul dintre preferații lui. Sigur, cum l-am văzut pe Budescu la Petrolul, cum arată din punct de vedere sportiv, ca greutate, cât aleargă...

Eu îl simpatizez. Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea. Din punct de vedere sportiv, trebuie să tragă tare. Trebuie să pună osul la treabă dacă vrea să-i demonstreze lui Hagi că mai poate juca. L-a transferat ca să fie număr 10, Hagi e sensibil la numărul acesta. L-a dorit de ani de zile, dar anii au trecut. Nu mi-a plăcut cum l-am văzut la începutul campionatului, are de tras”, a declarat Balint, la Digi Sport.

Budescu, contract reziliat la Petrolul

În urmă cu 3 zile, Budescu a ajuns la un acord cu Petrolul pentru rezilierea angajamentului. Imediat după meciul cu FC Voluntari, scor 0-2 (etapa #3 din Superliga), mijlocașul ofensiv a lansat un atac direct la adresa antrenorului Florin Pârvu:

M-am dus și m-am schimbat pentru că era foarte cald și am transpirat. Cam atât. Eram și supărat pentru că m-a scos după 10 minute. E decizia lor, nu a mea. Dacă nu pot, îmi văd de treaba mea. Eu am venit aici să ajut. Dacă încurc, îmi văd de treaba mea. 

Dacă nu ajut cu nimic și doar sunt schimbat... Eu am venit acasă și vreau să ajut această echipă. Dacă nu se poate, probabil vom găsi altă cale. Și plecarea e o variantă. Îmi place să joc fotbal și vreau să stau acolo unde oamenii sunt lângă mine și mă ajută, nu vreau să fiu prima schimbare. Eu am venit să ajut. Dacă nu ajut, îmi văd de drumul meu

VIDEO Budescu era reponsabil cu show-ul în vestiarul Petrolului: „Voi executa rândunica”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Tot mai nesigur! Unul dintre oamenii decisivi în titlul Farului nu se regăsește: „Ezitant! Nu mai are aceeași formă”

Gabi Balint a comentat transferul lui Budescu la Farul: „Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
florinberceni
florinberceni  •  05 August 2023, 19:21

Ce faceți, nu postați ce am scris despre reputatul neicanimeni gradinescu?

florinberceni
florinberceni  •  05 August 2023, 19:16

Cine este gradinescu ăsta să emită opinii despre Budești?!! A trăit și trăiește din ***. A dat vreodată cu piciorul în vreo minge? Ce mare specialist în fotbal este el? A trăit și trăiește bine proferând tot felul de elucubrații. Budescu este un om normal care joacă fotbalul din plăcere. În rest va sugerez sa nu mai băgați în seama toți frustrații care se dau mari specialiști în fotbal. ***, nu înseamnă și a sti fotbal. Cu stima.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  05 August 2023, 18:10

Circul se muta la Farul: Budescu aduce micii, iar Alibec pune manelele cit mai tare. Pobabil ca Hagi ***. Pina acuma echipa lui ra din jucatori crescuti la Viitorul, iar anul asta a luat jucatori de pa toate cntinentele, si mai ales a adus jucatori grasi de peste 33 de ani. Cred ca pina in Septembrie il aduce si pe Ianis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează