FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Budescu așteaptă apelul de la FRF: „Mă gândesc tot timpul la națională. Aș merge oricând”

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 12:19 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 13:03

Decarul de la Petrolul, Constantin Budescu, 33 de ani, a jucat doar în prima repriză a victoriei cu azerii de la Turan Tovuz (3-2), refăcându-se după o răceală. Artistul ploieștenilor este gata de o nouă reprezentație, astăzi, de la ora 14:30 în România, în amicalul cu Lechia Gdansk.

  • Reporterul Eduard Apostol este în Side (Antalya) și transmite cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă.
„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute
PROCES
„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute

„Sunt foarte bine fizic. Nu au fost probleme serioase. Am fost un pic răcit. După ce am jucat o repriză, am convenit să merg la hotel, să nu mai stau transpirat pe margine. Nimic special. 

N-am ajuns la spital sau ceva de genul, s-a făcut prea mare caz din nimic. Pe mine, mă motivează fotbalul. Sper să joc cât mai mult. Eu m-am apucat și ținut de fotbal de plăcere. Am bifat multe meciuri și nu m-am plictisit de fotbal”, a declarat Budescu pentru Gazeta Sporturilor.

Constantin Budescu nu renunță la echipa națională: „Mă gândesc tot timpul”

Cu 5 goluri în 17 selecții la prima reprezentativă, Budescu a mărturisit că nu a renunțat la ideea de a mai îmbrăca tricoul naționalei. Mijlocașul de 30 de ani a punctat: 

„Mă gândesc tot timpul la națională. Am trecut printr-o situație delicată, am fost accidentat, de-abia am ajuns la sută la sută. Dacă va fi nevoie de mine, spun «da» echipei naționale

Nu sunt genul să spun că am o vârstă, că nu mă gândesc... Mi-a făcut tot timpul plăcere să joc la prima reprezentativă. Sunt mai mulți factori de care depind. În primul rând, să joc bine la echipa de club”.

9 meciuriși un gol a bifat Budi în acest sezon la Petrolul

Cred că Petrolul va rezista, așa credem. Am avut ceva discuții și trebuie să o scoatem la capăt. Ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot.

Probabil, aș fi putut avea mai multe selecții la națională. Dar nu sunt eu în măsură să vorbesc de selecțiile la națională. Când am fost chemat, am mers cu plăcere. Eu n-am renunțat nici acum la prima reprezentativă. Oricând! Important e să fiu sănătos, să joc bine la echipa de club.

- Constantin Budescu, Petrolul

15%este cuantumul minutelor strânse de mijlocaș în actuala ediție

Mai multe știri din Liga 1: 

Refuzată de Hermannstadt, Universitatea Craiova s-a orientat către un alt fundaș lateral din Superligă: „Deja am discutat”

Lusitanul din Liga 1 visează să îmbrace tricoul României: „Simt ceva special când aud imnul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  11 Ianuarie 2023, 15:18

Pacat de talentul primit. Imi aminteste de O. Maier. Parca ala era si mai lenes. Sau de Romica Buia, pe care bautura l-a terminat.

mihneailie030
mihneailie030  •  11 Ianuarie 2023, 13:19

Las, o mai moale cu grătarele și s, ar putea sa fie bine. Numai din goluri date din vestiar și exterioare, nu convingi pe nimeni ????????????????

ulrich
ulrich  •  11 Ianuarie 2023, 13:08

Fiecare ziarist, incercand sa se faca simpatic jucatorilor, ii intreaba "astepti convocarea la nationala"? Si raspunsul, oricare ar fi el, enerveaza pe toata lumea. "Ce, ma, s-a gasit Budescu la 40 de ani sa vrea la nationala, dupa ce toata viata a fugit de munca?" Budescu niciodata n-a pretins un loc in nationala, el stie foarte bine cine este si ce limite de vointa si efort are.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează