FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CS MIOVENI 2-2

A „tunat” la microfon, după rușinea de astăzi din Superliga: „Să nu aud că vă considerați fotbaliști! În iarnă luăm măsuri”

FC Argeș - CS Mioveni // foto: Facebook @ CS Mioveni
FC Argeș - CS Mioveni // foto: Facebook @ CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 16:08 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 17:10

Constantin Schumacher (46 de ani), „principalul” din acte de la FC Argeș, a fost extrem de nervos după remiza cu „lanterna” CS Mioveni, 2-2, în care echipa sa a fost egalată în prelungiri.

FC Argeș a început excelent derby-ul local cu CS Mioveni, a fost 2-0 după 19 minute, dar totul s-a năruit în partea a doua, când Liviu Antal (minutul 58) și Garutti (90+2) au salvat un punct nesperat pentru oaspeți.

Cu Marius Croitoru, antrenorul de drept, suspendat, echipa a fost condusă de Constantin Schumacher, colaboratorul lui Croitoru. Iar acesta n-a avut milă de jucători la finalul partidei, anunțând măsuri drastice.

Povestea unicului fotbalist care nu își amintește că a jucat o finală de Campionat Mondial, deși are doar 31 de ani: „După lovitură, credeam că glumește
FINALA
Povestea unicului fotbalist care nu își amintește că a jucat o finală de Campionat Mondial, deși are doar 31 de ani: „După lovitură, credeam că glumește"

Constantin Schumacher a „tunat” după FC Argeș - CS Mioveni: „Să te relaxezi în halul ăsta...”

„Ce pot să mai spun după o asemenea repriză? Când tratezi ocaziile cu o așa ușurință, să ai 2-0 în minutul 19, apoi să te relaxezi în halul ăsta și să iei gol în ultimele două minute...

Trebuie să facem aici Crăciunul și Revelionul! Le-am spus de la început să trateze meciul serios. La pauză le-am spus că este 0-0, să continuăm să jucăm la fel, să încercăm să mai înscriem, pentru că meciul nu este jucat.

Când iei gol în ultimele două minute, toată lumea e supărată. Păcat. O luăm de la capăt, revenim în ianuarie și încercăm să facem lucrurile mai bine”, a precizat Schumacher la DigiSport.

Schumacher anunță măsuri dure: „Vor pleca”

Antrenorul lui FC Argeș a continuat în aceeași idee și a anunțat că mai mulți jucători vor pleca în iarnă:

„Toți suntem vinovați, în frunte cu mine. Nu am știut să gestionăm rezultatul și antrenorul este întotdeauna de vină. Ați văzut ce ocazii am avut, putea fi 5-0 din prima repriză și nu se supăra nimeni.

Nu au intrat conectați în repriza a doua, s-au jucat cu ocaziile. Trebuie să stăm cu capul plecat, nu avem voie să spunem nimic, nu avem voie să spunem că suntem fotbaliști!

Dacă o să continuăm cu atitudinea din repriza a doua, va fi foarte greu. Dar sunt sigur că se vor schimba multe lucruri din ianuarie. Inclusiv la nivel de lot. Nu știu câți vor pleca, avem discuții cu câțiva jucători să vină. Trebuie să schimbăm fața echipei.

Nu așa se tratează un meci cu ultima clasată! Nu ai cum să tratezi ultima fază în modul ăsta. Puteau veni și cu ăia de pe bancă în careu, să aibă 15 jucători în plus, tot nu aveam voie să tratăm faza așa”.

Play-off? Să nu fim între cele 4 de la retrogradare. La cum am jucat în repriza a doua, la asta trebuie să ne gândim, nu la play-off. 

Am doar gânduri negre acum, mă așteptam la altceva din partea jucătorilor. 

- Constantin Schumacher, antrenor FC Argeș

Mai multe știri din Liga 1: 

Scene incredibile într-un vestiar din Liga 1 » I-a trimis la duș, apoi i-a anunțat că sunt dați afară! Jucătorii au de recuperat OPT salarii + Primul care a plecat

Croitoru nu a mai rezistat! A plecat de la stadion după ce echipa sa a fost egalată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
georgatos01
georgatos01  •  19 Decembrie 2022, 17:09
Postat de Heiheiargesul1987 pe 19 Decembrie 2022, 14:36

De plecat, primii care ar trebui sa plece sunteti voi Schumi, tu si cu antrenorul acela pentru care l-ati sapat pe Prepelita (care acum cred ca rade de voi ). E vreo surpriza ca am fost egalati cand echipa aceasta, ca de altfel toate echipele antrenate de Croitoru, nu stie niciodata sa se apere? Acest Croitoru este Rădoi 2 al fotbalului romanesc. Antrenori de spectacol, antrenori de playstation si atat.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  19 Decembrie 2022, 14:36

De plecat, primii care ar trebui sa plece sunteti voi Schumi, tu si cu antrenorul acela pentru care l-ati sapat pe Prepelita (care acum cred ca rade de voi ). E vreo surpriza ca am fost egalati cand echipa aceasta, ca de altfel toate echipele antrenate de Croitoru, nu stie niciodata sa se apere? Acest Croitoru este Rădoi 2 al fotbalului romanesc. Antrenori de spectacol, antrenori de playstation si atat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează