FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

A început disputa înainte de Rapid - FCSB » Liderii se contrează: „Acum am venit de la Jandarmerie, nu pot să-l ajut”

Derby-ul FCSB e și o confruntare a orgoliilor / Sursă foto: GSP
Derby-ul FCSB e și o confruntare a orgoliilor / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 17:10 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 18:22

Galeriile celor de la Rapid și FCSB nu se pun de acord cu privire la numărul de bilete de care va beneficia galeria roș-albastră în derby-ul din Giulești de duminică.

  • Rapid - FCSB se va juca duminică, 23 aprilie, la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de PrimaSport 1, DigiSport 1, OrangeSport 1.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei celor de la FCSB, spunea recent că îl va susține pe Liviu Ungurean, omologul său de la Rapid, în încercarea de a modifica regulamentul astfel ca galeriile oaspete să poată beneficia de mai mult de 5% din capacitatea stadioanelor. 

Gheorghe Mustață: „Să facă și ei un gest și să ne dea mai mult de 600 de bilete!”

Dar cu o condiție, „să facă și ei un gest și să ne dea mai mult de 600 de bilete în Giulești, că e un meci important și pentru noi. Să ne dea măcar 2.500 de bilete, deși cererea la noi e mult mai mare”, a spus liderul galeriei roș-albaștrilor, într-o intervenție pentru prosport.ro

Prins pe cameră » Înjurături oribile din partea lui Florinel Coman în dialogul cu Istvan Kovacs
FCSB - FARUL 2-1
Prins pe cameră » Înjurături oribile din partea lui Florinel Coman în dialogul cu Istvan Kovacs

Rapid răspunde prin vocea lui „Bocciu”: „Nu am cum să-l ajut pe Mustață”

Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul peluzei giuleștene, a răpuns prin intermediul GSP.ro

„Acum am venit de la Jandarmerie, unde am discutat despre meciul cu FCSB. Eu și anul trecut am propus ca celor de la FCSB să li se dea toată peluza, să fie spectacol, dar nu s-a vrut. 

Mi-au sărit în cap și abonații de acolo. Nu am cum să-l ajut pe Mustață. Nu va fi de acord Jandarmeria, clubul. Dar au fost bilete pe online, de ce nu și-au luat mai multe de acolo?! N-au fost pregătiți. Ce să-i fac, să-i dau eu mintea mea lui Mustață?! Nu pot”.

Și rapidiștii au fost într-o situație asemănătoare

Galeria rapidistă s-a aflat în două rânduri într-o situație asemănătoare pe durata acestui an. Fanii Rapidului au venit în număr ridicat la meciul cu Farul de la Ovidiu, în jur de 600, dar gazdele le-au oferit numai 215 tichete, invocând prevederile regulamentare. Ca răspuns, rapidiștii le-au refuzat, preferând să rămână în afara arenei, din spirit de solidaritate

Ulterior, pe 10 aprilie, numeroși suporteri rapidiști nu au reușit să-și procure bilete pentru meciul cu Sepsi și au rămas în afara arenei, ceea ce a provocat o nemulțumire generală. Liderul galeriei le-a cerut tuturor ultrașilor să iasă de pe stadion în minutul 15, ceea ce s-a și întâmplat!

Motivul? Conform regulamentelor, clubul organizator a alocat doar 5% din capacitatea arenei pentru fanii oaspeților, adică 463 de bilete, dar la Sfântu Gheorghe au venit mult mai mulți rapidiști! 126 de fani de-ai giuleștenilor dintre cei care au făcut deplasarea de la București nu au reușit să-și procure bilete la meci și au rămas la porțile stadionului.

Ce spune ROAF despre obligațiile cluburilor organizatoare:

Art. 58, 4, i - La solicitarea clubului vizitator, să aloce pentru suporterii acestuia un număr de bilete reprezentând minimum 5% din capacitatea totală a stadionului. * Dacă se înțeleg cluburile, fanii vizitatori pot avea mai mult de 5%.

FCSB e în gardă: „Derby-ul rămâne derby”

FCSB a învins-o pe Farul și s-a apropiat la două puncte de primul loc. Pentru vicecampioni urmează derby-ul din Giulești, cu Rapid. Risto Radunovic nu se bucură că-i prind pe giuleșteni într-un moment prost, ba chiar crede că vor da totul, fiind ultima șansă de a mai spera la un loc pentru barajul de cupele europene.

Nu e niciun avantaj că prindem Rapidul într-un moment rău. Derby-ul rămâne derby. Cu atât mai mult că au pierdut meciurile din ultima perioadă. E ultima lor șansă să prindă locul de play-off pentru Europa. Trebuie să câștigăm în Giulești”, a spus Risto Radunovic.

Citește și alte știri de actualitate: 

Prins pe cameră » Înjurături oribile din partea lui Florinel Coman în dialogul cu Istvan Kovacs

VIDEO Florinel Coman atenționează: „Am mai zis asta și apoi am jucat pentru nimic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cosmm
cosmm  •  20 Aprilie 2023, 08:47

Pe noi nu ne lasa jandarmeria dar cand nu-i lasa nici pe altii nu ne convine. Obiectiv nu????

ED_BAD
ED_BAD  •  19 Aprilie 2023, 23:21

Bai, Bocciule, chiar esti neserios! Ei vor bilete si tu l-ai dat lula in mana sa se joace cu ea in parcare... :)) Decat sa ii dai mintea ta lui Mustata, mai bine da-i *** in brate! Oricum, stim ca sunteti prieteni si nu se supara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  19 Aprilie 2023, 23:18
Postat de Averroes pe 19 Aprilie 2023, 21:40

Sa dea D-zeu sa te intalnesti cu tancii aia pe strada :)

Lasa asa, mai bine sa va intalniti voi aia din Berceni cu totii, la puscarie!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează