FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cornel Dinu atacă CFR Cluj după un nou titlu în Liga 1: „A câștigat chiorul în țara orbilor. Are un joc meschin”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 09:46 / Actualizat marti, 17 mai 2022 11:47

Cornel Dinu a vorbit despre al 5-lea titlu consecutiv câștigat de CFR Cluj.

Fostul antrenor a criticat jocul prestat de formația campioană, așa cum a făcut-o în repetate rânduri, declarându-se nemulțumit de stilul echipei lui Petrescu.

„CFR are pedigree, e o forță!
CFR CLUJ
„CFR are pedigree, e o forță!" » Fostul căpitan al clujenilor explică succesul echipei lui Dan Petrescu

Cornel Dinu critică jocul prestat de CFR Cluj

„Cei de la CFR au avut datorii mari. Au fost aproape de faliment. În fine, nu vreau să mai intru în amănunte de genul acesta. 

Părerea mea este că în ultimii ani a câştigat, cum s-ar spune, chiorul în ţara orbilor. CFR nu a avut absolut deloc nişte adversari care să-i pună probleme. A avut un joc meschin. Dacă aş câştiga aceste titluri, eu nu aş fi bucuros. 

Fotbalul presupune spectacol. Este o echipă care a dat dovadă de un cinism de neacceptat, de o anumită sfidare a legilor jocului și a ceea ce însemnă frumusețe. Este o echipă care în ultimii 5 ani a câştigat cu goluri macate din faze fixe, în proporție de 90%. Fotbalul pe care îl joacă CFR este departe de ceea ce înseamnă raţiunea de a exista a acestui joc”, a spus Cornel Dinu la OrangeSport.

Așa de tare m-am bucurat pentru ei! Și să știi că am început să sărbătoresc încă de alaltăieri. Gândește-te, când a încurcat Dinamo pe Steaua și a bătut cu 2-1, în „Ștefan cel Mare”, apoi, când eram la Viitorul și i-a încurcat, din nou, Dinamo pe Steaua, tot 2-1, cu două penalty-uri pe Național Arena, după s-au încurcat din nou, când eram la CFR, parcă într-un meci la Iași. 

Acum s-au încurcat singuri. Mă bucur mult pentru băieții de la Cluj, am ținut legătura cu mulți dintre ei. În meciurile astea mari, importante, în momentele grele, se vede valoarea echipei, maturitatea, experiența. A rămas un nucleu de jucători care are aceste atribute. E simplu, ăsta e secretul! Noi aveam o vorbă în Gruia. La Cluj, Revelionul e în mai. Că atunci ne bucurăm. În afară de Untold, când ia CFR-ul titlul mai sunt artificii în Cluj. Așa se mai bucură și rivalii din oraș.

- George Țucudean, fost jucător la CFR Cluj

VIDEO Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

Citește și: 

Petrescu pune condiții! Anunț drastic la petrecerea de titlu, chiar în fața patronului Varga: „Investiți pentru Ligă sau plec iar!”

S-au schimbat polii de putere în Liga 1! Raport șocant al ultimilor 20 de ani: Bucureștiul, îngenuncheat definitiv

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (37)
531165400401335
Mircea Cotu  •  18 Mai 2022, 02:44

Da,domnul Dinu așa este,dar echipă în acești ani a reușit niste performanțe europene pe care nici o echipa din România nu le-a mai reușit

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  17 Mai 2022, 20:51

Lasă bă ***, că joacă ninamo frumos....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielsam
danielsam  •  17 Mai 2022, 20:39

Toata tara stie si vede ca cfr e ajutata de politic si arbitrii!!!Ce cauta dancu la festivitate dupa castigatea titlului?Pai cfr e cea mai corupta echipa din Romania!!!!Anul trecut au castigat titlul cu istvan kovacs a furat cat a vrut pt cfr istvan kovacs si anul acesta Nu a dat 11 metrii pt fcsb Noroc ca au castigat Dar pt cfr fluiera 11 metrii in 1 sec!se vede clar ca Nu e corect.si si alti arbitrii!!!Deci cum se pot lauda ca au castigat pe merit???Si jocul fff urat si slab!fcsb si craiova au jucat cel mai frumos fotbal!!!Sa le fie Rusine!!!Sper sa va dea in cap cu terenul fcsb la buzau ***!!!Rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează