FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-2

Cornel Dinu a luat în vizor doi dinamoviști: „Nu erau nici copii de mingi pe vremea noastră”

Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Cornel Dinu (73 de ani), fost căpitan legendar al formației din Ștefan cel Mare, spune că trăiește „un coșmar”. +19   FOTO
Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Cornel Dinu (73 de ani), fost căpitan legendar al formației din Ștefan cel Mare, spune că trăiește „un coșmar”.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 23:19 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 23:19

Farul a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2021. Cornel Dinu (73 de ani), fost căpitan legendar al formației din Ștefan cel Mare, spune că trăiește „un coșmar”.

Dinamo a încheiat anul 2021 pe loc retrogradabil, iar jocul nu oferă multe motive de optimism. Cornel Dinu, fotbalistul cu cele mai multe apariții în tricoul alb-roșu, a comentat situația grupării de suflet.

Hagi a certat un cameraman în timpul meciului: „Hai, mă, nu mă mai filma!” » Reacția televiziunii
Dinamo - Farul
Hagi a certat un cameraman în timpul meciului: „Hai, mă, nu mă mai filma!” » Reacția televiziunii

Cornel Dinu, după Dinamo - Farul 0-2: „Nu mai poți înțelege nimic!”

„Suport cu stoicism și cu niște coșmaruri. Este un film de groază pentru Dinamo. Tot o ciudățenie care depășește simțul măsurii este că în acest sezon au fost folosiți 36 de jucători. Nu mai poți înțelege nimic. Totul are o explicație, nu s-a ajuns aici întâmplător. A fost un întreg calambur de schimbări din care nu înțelegi absolut nimic. 

Astăzi a jucat cu doi fundași centrali care cred că nu erau nici copii de mingi pe vremea noastră. Mă refer la săracul Giafer și la Popa”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport. 

Mă așteptam la alt comportamtnt și din partea lui Rednic. Ați auzit vreodată un antrenor, în toată lumea, să vină și să își critice un jucător după meci? Când semeni vânt, nu poți culege decât furtună. E nevoie de discreție. Discuți cu ei în parte, nu îi expui public.
- Cornel Dinu

VIDEO Florin Bratu, după Dinamo - Farul 0-2: „Sper ca această pauză să le aducă liniște”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Se lasă Keșeru de fotbal până în vară? Dacă reziliază cu FCSB, ar trebui să renunțe la fotbal cel puțin 6 luni

Pe cine vrea Mihai Stoica în play-off: „La orgoliul pe care îl au, vor juca la fel cu toate echipele”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
1924013254527045
Florin Potinteu  •  21 Decembrie 2021, 13:21

La, nivelu ala trebuie sa se vadă stil, lovirea mingi, plasament, responsabilitate deaia joci în liga 1,si în alte campionate sint tinerii jucători dar se vede valoare ca se greșește pe experienta e una dar la noi nu aleargă nu vezi inplicare, frica, deaia, șintem unde șintem ambiție sa, vezi ei parca fug nu joaca, din plăcerea sa facă meseria respect domu Dinu!

6955340417817313
Stefan Ciobanu  •  21 Decembrie 2021, 10:14

Josnic om Coornel Dinu asta! Ce are rau Dinule cu copiii de mingii pe vremea ta? Au incercat si ei, unii au reusit, unii nu. Asta e viata. Oricum erau de la echipa mare numai vreo 4-5 jucatori care respectau juniorii, mai vorbeau cu ei, ai incurajau. Dinu numai cu capul pe sus. Arbitrii pe vremea aceea mureau de frica daca nu "fluierau" cu Dinamo. Unui arbitru din Cluj i s-a luat carnetul de conducere pe motiv ca a trecut pe rosu, imaginar, dupa un 0-2 cu Olimpia Satu Mare. Invatatura de minte.

mihnea74
mihnea74  •  21 Decembrie 2021, 08:53

Dinu bate campi cu nonsalanta.Ce sa ii ceri unui copil ca Giafer sa faca in haosul de la echipa.Un copil ca sa progreseze trebuie crescut intr-un mediu echilibrat si incurajat la fiecare lucru bun sau rau facut.Dinamo acum seamna cu razboiul din Siria.Intr-o tara devastata de razboi intern trimite un pluton de pusti sa castige razboiul si sa faca ordine.Dinu stie foarte bine asta dar nu se poate abtine de a nu turna gaz pe foc asa cum a facut toata viata.Un coleric avid de scandal

Vezi toate comentariile (3)
Comentează