FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. De ce l-a sunat Ilie Dumitrescu pe Thomas Neubert, în plină pandemie: „Am vrut să aflu un lucru esențial”

Thomas Neubert
Thomas Neubert

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 10:04

COVID-19. Ilie Dumitrescu (51 de ani), fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, în prezent analist TV, și-a respectat angajamentul luat zilele trecute și l-a contactat pe Thomas Neubert, preparatorul fizic care a revoluționat-o pe FCSB. 

„Mister” a explicat motivul pentru care l-a sunat pe neamțul care a desăvârșit echipa lui Laurențiu Reghecampf: 

„Am vorbit cu Neubert, așa cum am promis, l-am sunat pentru că am vrut să aflu ce se întâmplă cu jucătorii în această perioadă, cât pierd din ce au acumulat fizic până acum.

 Răspunsul este undeva la mijloc, dar, într-adevăr, fotbaliștii nu pierd foarte mult în perioada asta”; a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu: „Cu Neubert, FCSB n-avea niciun fel de handicap contra echipelor de top din Europa”

„De ce-l dau exemplu pe Neubert? Pentru că în perioada aia, în care a fost la Steaua, actuala FCSB, am reușit să nu avem niciun fel de handicap contra echipelor de top din Europa.

Am reușit să nu pierdem, să câștigăm, trei reprize din patru contra lui Chelsea, echipă care a câștigat în acel sezon Europa League, să o eliminăm pe Ajax, am reușit să ne calificăm dintr-o grupă de pe primul loc în fața lui Stuttgart, am reușit să ajungem în grupele Champions League” - Ilie Dumitrescu

FCSB, victorii cu Ajax și Chelsea

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor. În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra.

VIDEO. A folosit Neubert substanțe dopante? Expertul lui Olăroiu și Pițurcă dă verdictul

Citește și alte știri de actualitate:

Willy Sagnol, dezvăluiri după 14 ani: „Am fumat 250 de țigări în 10 minute. N-am vorbit cu Zidane doi ani”

Gigi Becali, întors din drum de Klaus Iohannis: „Dacă a zis asta, nu mă mai interesează”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
umcatalin
umcatalin  •  12 Aprilie 2020, 13:18

Sunt disperați toți spur.cații și presa lor , pentru că de când nu mai este băiatul cu bombonelele nu mai câștiga nimic. Reghe e nul, s-a dovedit că fără "vitamine" că în vest nu pot alerga băieții oierului. Faceți ceva sa revergorati echipa asta !! E jale mare in presă.....in plina pandemie promovați doar ciobanul penal si incult despre ce a zis .... vb de dinamo-bagam, vb de Craiova, CFR, FRF,pandemie,isus-bagam. Văi de capul vostru GSP!

572058006311682
Dorel Ciobanu  •  12 Aprilie 2020, 12:37

La ora actuala lumea este interesata de fotbal si de toti *** care dau cu piciorul in minge,cum sunt eu interesat sa ma duc la la Polul Nord imbracat in slip.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  12 Aprilie 2020, 12:22

Ați aflat și voi de acest curânt și îl folosiți cu orice ocazie... dar știți un lucru... pandemia e ceva nașpa...mai mult nu..,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close