FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Costel Gâlcă are obiective îndrăznețe la Universitatea Craiova: „Vreau locul 2 acum și titlul la anul”

Costel Gâlcă, la semnarea contractului cu Universitatea Craiova / Foto: Facebook Universitatea Craiova
Costel Gâlcă, la semnarea contractului cu Universitatea Craiova / Foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 15:07 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 18:32

Constantin Gâlcă a fost prezentat astăzi la Universitatea Craiova. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a semnat un contract până-n 2025, cu opțiune pentru un sezon suplimentar.

Costel Gâlcă și-a început foarte ofensiv mandatul la Universitatea Craiova. Miercuri dimineață a semnat contractul până-n 2025, cu opțiune de prelungire pe un sezon suplimentar, iar după-amiază, în prima sa conferință de presă, a anunțat că va face totul pentru a încheia pe locul 2 acest sezon și a dezvăluit că pentru la anul obiectivul este titlul!

Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion
GSP E ÎN GERMANIA
Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion

Costel Gâlcă: „Sunt condiționat de câștigarea campionatului în 2024 - 2025”

Cele mai importante declarații făcute de Costel Gâlcă la prima întâlnire cu ziariștii în calitate de antrenor al Universității Craiova:

Despre obiectivele sale: „Ce pot să promit pe termen scurt e că trebuie să terminăm pe locul doi, echipa să aibă atitudine bună pe teren. Prioritatea e să scoatem maximum din fiecare meci, trei puncte.

Apoi, pe termen lung, să avem un joc plăcut, dar, repet, prioritatea sunt rezultatele. Eu sunt condiționat de câștigarea campionatului în 2024 - 2025.

Acum vreau să prindem cupele europene și locul 2. Ar fi o dezamăgire foarte mare dacă n-am reuși, dar va fi foarte greu. Îmi asum și rezultatele care vor fi. Eu o să dau totul să termin pe locul 2”.

Costel Gâlcă are obiective îndrăznețe la Universitatea Craiova: „Vreau locul 2 acum și titlul la anul”
Costel Gâlcă, la semnarea contractului cu Universitatea Craiova / Foto: Facebook Universitatea Craiova

Costel Gâlcă despre negocierile cu Rotaru: „Mă bucur că a avut răbdare cu mine”

Despre negocierile cu Mihai Rotaru: „Mă bucur că domnul Rotaru și Ovidiu (n.r. - Costeșin) au avut răbdare cu mine. Ne-am înțeles de duminică, la durată și clauză. Apoi am negociat celelalte aspecte. Clauza de reziliere? Eu vreau să-mi asigur munca”.

Despre prima întâlnire cu jucătorii și eventuale transferuri: „Pe băieți doar am apucat să-i salut, de dimineață. Dar îi cunosc. Transferuri? N-am discutat.

Acum, cel mai important e să ne centrăm pe jucătorii pe care-i avem, vom analiza și apoi vom vedea. Mitriță are o accidentare, să vedem dacă va putea juca duminică, împotriva lui Sepsi”.

Costel Gâlcă: „Voi fi deschis în relația cu domnul Rotaru”

Despre relația pe care o va avea cu patronul Mihai Rotaru: „Eu voi fi deschis în relația cu domnul Rotaru. Vom discuta mereu. Sigur că voi accepta să primesc sfaturi de la conducere, dar deciziile vor fi întotdeauna ale mele”.

Despre condițiile din Bănie: „La Craiova sunt condiții foarte bune, am fost și în străinătate. Ce e la Craiova n-am văzut la multe echipe de afară. Am vorbit cu Basarab Panduru înainte de a veni la Universitatea, mi-a spus că-s condiții extraordinare, de top, și așa este”.

Despre meciul cu Sepsi, de duminică: „Eu aștept un joc bun, o atitudine bună și să atragem cât mai mulți suporteri. Sepsi e o echipă agresivă, care verticalizează foarte mult, face pressing, să vedem cum putem contracara.

Eu îmi doresc să câștigăm la Sepsi și să avem șanse la locul 2. Suntem în postura de a termina pe locul 2, dar trebuie să scoatem maximum din fiecare meci. Vreau ca echipa mea să joace în cât mai multe moduri, să aibă personalitate, să vorbească jucătorii mai mult în teren”.

Costel Gâlcă: „Am spus că nu revin în orice condiții”

Despre ofertele refuzate din România: „Am mai avut oferte din România, dar am refuzat. Am spus că nu vin în orice condiții, cu situații neclare, sau eram în altă parte. Până la urmă, important e că nu s-a ajuns la un acord”.

Despre staff-ul cu care va lucra: „Am venit cu staff-ul meu, trei sunt la număr, antrenor de portari va fi Daniel Tudor”. Este vorba despre Dumitru Uzunea, antrenor secund, Iulian Matei, de asemenea antrenor secund, și Ciprian Pruna, preparator fizic.

VIDEO. GSP Live » De câte transferuri are nevoie Universitatea Craiova pentru a câștiga titlul? Raul Rusescu: „La fel ca și la Rapid...”

Mai puteți citi:

Veste uriașă pentru Dinamo și UTA Arad! Suporterii revin pe stadion

I-a făcut lista de transferuri lui Gâlcă: 4 noi titulari pentru Universitatea Craiova!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  18 Aprilie 2024, 08:18
Postat de parachioara5 pe 17 Aprilie 2024, 18:09

...singurul meci care conteaza este cu fcsb ul ...daca nu i batem acasa ne am lamurit si cu tine ...

ma ***!!! ce crezi ca poate schimba un antrenor in cateva zile???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Rebelul27
Rebelul27  •  17 Aprilie 2024, 19:44

Succes Gâlcă să dea bunul dumnezeu sa te prindă paltonul la clona Craiovei dar nu cred ,și nu din prisma rezultatelor ci datorita faptului că la rotaru că și la cioban ( fara majuscule că nu merita) tre sa fi preșș.

danglumetu
danglumetu  •  17 Aprilie 2024, 18:45

are contract pe un an pina-n octombrie? pai ce, alde ivan doarme???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează