Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 13:24 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 15:22

Comentatorul Costi Mocanu l-a ironizat pe Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul de la FCSB, după ce acesta s-a închinat în timpul partidei cu Rapid, câștigată de giuleșteni cu 2-1.

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, în ultima etapă din turul sezonului regulat, iar criza roș-albaștrilor se adâncește. Liderul a câștigat un singur meci de campionat în ultimele 5 etape și va pierde primul loc în cazul în care CFR Cluj obține măcar un punct în această seară, cu Hermannstadt.

În timpul meciului cu Rapid, Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor, a fost ironizat de unul dintre comentatorii de la PrimaSport, Costi Mocanu.

Gigi Becali își asumă vina pentru înfrângerea cu Rapid: „Am greșit schimbările!”
FCSB - RAPID 1-2
Gigi Becali își asumă vina pentru înfrângerea cu Rapid: „Am greșit schimbările!”

Costi Mocanu a văzut gestul lui Elias Charalambous și a râs de el pe transmisiunea live

Acesta l-a văzut pe cipriot închinându-se după golul de 1-2 și a comentat: „Eh, uite așa se câștigă un nou an de contract”, o aluzie la faptul că gestul religios al antrenorului are să fie pe placul patronului Gigi Becali.

Nu a fost singura „săgeată” pe care Mocanu a trimis-o în direcția lui Charalambous pe parcursul meciului. Comentatorul i-a taxat lipsa de reacție, glumind că singura „indicație tactică” pe care cipriotul o oferă este faptul că aplaudă jucătorii.

Ce a declarat Elias Charalambous după FCSB - Rapid

Am vrut să câștigăm meciul pentru jucători, pentru fani. Cred că astăzi am pierdut meciul pe greșelile noastre. Am controlat jocul la început, noi am avut ocaziile și am fost mai periculoși când am avut mingea. Ei au marcat după două greșeli banale.

Îmi pare rău pentru jucătorii noștri, au dat totul, dar din cauza unor greșeli prostești am primit golurile. Sunt furios din cauza asta. Cred că scorul nu reflectă ce au arătat cele două echipe pe teren.

Am avut multe ocazii, am înscris o dată, dar să revii de la 0-2 este dificil. Am intrat în joc, am mai înscris un gol, dar a fost ofsaid. S-a terminat, trebuie să mergem mai departe. Ne pare rău pentru fani, au fost extraordinari astăzi și am vrut să câștigăm pentru ei.

VIDEO » Gigi Becali: „Cel mai bun e Charalambous, că d-aia e pe primul loc”

Mai multe știri despre FCSB - Rapid:

Dan Șucu nu e Copos! Prima reacție după FCSB - Rapid: „Măcar să mă facă să plătesc așa și la următoarele 10 meciuri cu FCSB”

Galeria FCSB a afișat un banner cu un mesaj direct către un cunoscut om de televiziune

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”