FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI

FOTO // EXCLUSIV Prăbușit! Fotbalistul lui Dinamo care a cedat imediat după fluierul final » Consolat de Burcă, le-a arătat obrazul fanilor: „Nu e necesar să strige ce-au strigat”

Ovidiu Burcă a mers să-l consoleze pe Costi Amzăr/ foto: Raed Krishan +17   FOTO
Ovidiu Burcă a mers să-l consoleze pe Costi Amzăr/ foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 00:05 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 09:32

Costin Amzăr, fundașul stânga al celor de la Dinamo, a fost cel mai afectat jucător la finalul partidei de vineri seara cu Poli Iași, scor 0-0. Internaționalul de tineret în vârstă de 20 de ani s-a prăbușit pe gazon imediat după fluierul final, după un nou insucces al „câinilor”. 

Fotbaliștii nou-promovatei fac față din ce în ce mai greu seriei de rezultate negative din campionat, căreia i se adaugă și presiunea vocală pusă de fanii din tribune. Însuși Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, vorbea, după egalul cu Politehnica Iași, despre crisparea pe care a observat-o în rândul elevilor săi.

Deznădăjduit după un nou meci în care Dinamo n-a găsit calea spre poarta adversă, Costin Amzăr s-a „prăvălit” pe gazon imediat după finalul partidei de pe Arena Națională. Cu mâinile acoperindu-i fața, supărat și extenuat în același timp, puștiul crescut în pepiniera clubului a fost consolat de Ovidiu Burcă, cel care a venit să-și îmbărbăteze elevul.

Ani de suferință și chin » Detaliul care indică prăbușirea istorică a lui Dinamo + comparația cu anul retrogradării le dă fiori!
DINAMO
Ani de suferință și chin » Detaliul care indică prăbușirea istorică a lui Dinamo + comparația cu anul retrogradării le dă fiori!

Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei prezent aseară la meci, a surprins câteva cadre elocvente cu scena ce i-a avut în prim plan pe Amzăr și pe Burcă:

Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
+13 FOTO

Costin Amzăr: „Nu cred că e necesar ca fanii să strige ce-au strigat”

La finalul partidei, Costin Amzăr s-a numărat printre fotbaliștii dinamoviști chemați la flash-interviuri. Fundașul stânga le-a bătut obrazul fanilor care i-au cerut demisia lui Burcă și i-au apostrofat pe el și pe coechipieri: 

„Nu vreau să comentez asta cu suporterii, cu demisia... Doar să vină la stadion, să ne susțină și atât. Nu cred că era necesar să strige ce-au strigat, vreau doar să vină să ne susțină. Fiecare dintre noi trebuie să dea totul, să fie 100% la meciuri, iar fanii n-ar avea de ce să vină să strige demisia.

E o situație mai delicată, dar sperăm să ne revenim. Sperăm să arătăm mai bine în retur. Nu vreau să le dau dreptate celor care au spus că nu avem nicio șansă. S-o spunem drept, am venit de la Liga 2. Trebuie să ne adaptăm cu toții, să fim o familie, cum eram la Liga 2. Suntem și acum, dar au venit mulți [jucători] și trebuie să ne cunoaștem mai bine.

Nu mi-e teamă de demiterea lui Mister, știu că nu vă pleca de la echipă și nici n-ar avea de ce s-o facă. Nu mă interesează cine se autopropune, noi nu vrem să plece Mister și ne dorim să continuăm tot cu el”, a spus Amzăr, la Prima Sport. 

VIDEO Dennis Politic, după remiza lui Dinamo cu Poli Iași: „E un pas înainte, dar presiunea crește din ce în ce mai mult”

Citește și alte știri despre Dinamo:

„Continuați munca la Dinamo?” Ovidiu Burcă a dat răspunsul pe loc + concluziile la care a ajuns tehnicianul

VIDEO „Demisia, demisia!” » Burcă și jucătorii, băgați în ședință de ultrașii lui Dinamo! Ce s-a întâmplat imediat după meciul cu Poli Iași și cum a reacționat antrenorul

Dispar și fanii? S-a dus tot entuziasmul promovării: Dinamo e printre codașe la capitolul suporteri! Asistență redusă cu Poli Iași

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
danglumetu
danglumetu  •  29 Octombrie 2023, 07:25

pot sa dea si 200%, valoarea lor e scazuta pentru superliga!

lapusneanul
lapusneanul  •  28 Octombrie 2023, 15:56
Postat de patratel2019 pe 28 Octombrie 2023, 08:15

Nu dosperati baieti, ABBA vă dă târcoale!

mulți prosti vorbesc de ABBA fără sa aibă habar ce înseamnă.. prostovane, câinii au retrogradat și au promovat imediat , ABBA înseamnă, un an în A doi in B și anul următor in A...

Costel2202
Costel2202  •  28 Octombrie 2023, 14:05

Mai sunt unii care il propun pe la nationala ! Vai de capul nostru ce si cu cine am ajuns ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează