FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR 1-3

CRAIOVA - CFR 1-3. Nicușor Bancu NU a avut drept de joc! Explicațiile FRF pentru această decizie

Nicușor Bancu este suspendat pentru meciul Craiova - CFR Cluj
Nicușor Bancu este suspendat pentru meciul Craiova - CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 19:09 / Actualizat luni, 03 august 2020 23:44

Răzvan Burleanu (36 de ani), președinte FRF, a comentat situația lui Nicușor Bancu (27), fotbalistul de la CS U Craiova despre care nu se știa dacă va fi sau nu suspendat pentru meciul cu CFR Cluj.

CFR Cluj e campioana României în sezonul 2019-2020 și va juca în preliminariile UEFA Champions League, în turul I.

  • CONTEXT: Nicușor Bancu era suspendat pentru meciul Astra - U Craiova, din cauza cumului de cartonașe galbene. Partida nu s-a jucat, dar nici nu a fost amânată, iar LPF a anunțat că nu mai poate fi reprogramată;
  • În acest caz, regulamentul nu prevede în mod clar ce se întâmplă cu un fotbalist aflat în situația în care se regăsește Bancu, astfel că CS U Craiova nu știa cu exactitate dacă se va putea baza pe serviciile căpitanului său în meciul cu CFR Cluj.

„Nicușor Bancu nu are drept de joc. Principiul e unul foarte simplu, prevăzut în regulamentele fotbalistice: o suspendare se execută în primul meci disputat. Primul meci de disputat este chiar în această seară. Singura problemă care rămâne de corelat este Regulamentul Disciplinar cu ROAF”, a declarat Burleanu înainte de meci.

Locul lui Nicușor Bancu în formula de start a Craiovei a fost luat de Bogdan Vătăjelu (27 de ani).

Alte știri despre Craiova - CFR Cluj:

Sorin Cârțu, replică tăioasă pentru ardeleni: „Ne testăm când vor X și Y?” + Acuză FCSB de non-combat cu CFR? „Îmi convine și mie să joc așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 August 2020, 23:35

Sa stii ca daca juca Bancu era prapad!Castiga Craiova cu 3-1 fara probleme!

dart
dart  •  03 August 2020, 23:01
Postat de antihotie pe 03 August 2020, 20:17

singura explicatie este ca frf a luat absolut toate deciziile in favoarea cfr-ului, ar fi oprit si campionatul si ar fi dat titlul hotilor de la cluj dar nu mai primeau banii de la tv. Oricum castiga Craiova.

Se numeste teapa, ce n ai mai luat teapa?

antihotie
antihotie  •  03 August 2020, 20:17

singura explicatie este ca frf a luat absolut toate deciziile in favoarea cfr-ului, ar fi oprit si campionatul si ar fi dat titlul hotilor de la cluj dar nu mai primeau banii de la tv. Oricum castiga Craiova.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează