FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // MM Stoica, devastator în ziua derby-ului toamnei! Ironii în serie la adresa lui Victor Pițurcă și a fanilor olteni

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 18:40

Mihai Stoica (54 de ani), fostul director sportiv al celor de la FCSB, a fost invitat la Realitatea TV în ziua confruntării CS Universitatea - FCSB, meciul care consemnează debutul pe banca oltenilor a lui Victor Pițurcă (63 de ani). 

  • Craiova - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus 

Fostul oficial al echipei lui Gigi Becali l-a ironizat pe Pițurcă, minimalizând și emulația fanilor olteni în perspectiva partidei din această seară. 

„Pot să vorbesc de Olăroiu, de Zenga, de Protasov, de Reghecampf, de Răzvan Lucescu, şi sunt toţi antrenori care au făcut performanţe în cupele europene! Piţurcă în Europa are o semiperformanţă: a eliminat pe Southampton. Sau… «Sautanton»! Cred că cele 130 de meciuri disputate în Europa de echipele în perioada în care am activat îmi dau dreptul să spun aceste lucruri. 

Eu la performanţe europene mă rezum, ele contează! E complet diferit să fii selecţioner, decât antrenor de club. Sunt antrenori care au spus că nu mai vor să fie selecţioneri pentru că nu mai suportă să stea degeaba. 

Pe mine mă distrează emulaţia asta oltenească. Când Universitatea aia adevărată, a lui Mititelu, că pentru mine aia din Liga a 3-a e continuatoarea, bătea cu 4-0 pe Iași auzeam că se bate la titlu. Cam aşa şi cu emulaţia creată acum. Să vedem dacă pot trece de complexul FCSB. Pentru mine, Steaua e favorită diseară”, a declarat MM Stoica, potrivit sursei citate. 

Mihai Stoica și Victor Pițurcă au un conflict mai vechi, care datează din perioada în care „Piți” era selecționerul echipei naționale. De altfel, în trecut, MM a fost un mare opozant în momentele în care Gigi Becali încerca să-l aducă la FCSB pe Victor Pițurcă. 

Vezi și: 

CRAIOVA - FCSB // Legenda stelistă Gabi Balint are o favorită certă în derby: „Mă leagă mai multe de Craiova”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
loko1
loko1  •  16 Septembrie 2019, 19:38
Postat de stoichkov9 pe 15 Septembrie 2019, 21:29

Cum sa locuiesti pe Giulesti? Esti vorba lui Dan. Flotant? Te contrazici in ce spui. Treaba ta

Te rog spune pe degete ce vrei să spui,subiect și predicat că nu înțeleg dacă ai o idee de discuție coerentă.

unul_neclonat
unul_neclonat  •  16 Septembrie 2019, 08:20

Puscarias sau nu, a zis că e favorita FCSB şi s-a întâmplat 100%. Tot 100% are dreptate când spune că adevărata echipă Universitatea e cea din liga a 3-a. E mai deschis la minte ca toţi cei 30.000 de scenografi la un loc.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  16 Septembrie 2019, 00:54
Postat de caoradea pe 15 Septembrie 2019, 22:50

Auzi tu puscariasule ! Dar la parnaie cine ti-a fost antrenor ? *** ???

iar te certi cu tactu ba?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează