FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB, raiul bișnițarilor! Bilete de 5 ori mai scumpe

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 17:11

CS Universitatea Craiova întâlnește în această seară FCSB, de la ora 21:00, în cel mai așteptat meci al toamnei din Liga 1. Oltenii au anunțat că partida se va disputa cu casa închisă, însă fanii își mai pot cumpăra bilete la „negru”. 

  • Craiova - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus 

Zona din preajma stadionului este împânzită în prezent de bișnițari, care speră să-și rotunjească veniturile profitând de fanii care nu au apucat până acum să-și procure tichete. Aceștia încearcă să vândă bilete la Tribuna a II-a la prețul de 150 lei, deși un tichet în acea zonă costa doar 30 de lei la case. 

Pe pagina oficială de Facebook a clubului, oficialii Craiovei au postat mai multe informații importante pentru fani înaintea meciului. Porțile arenei „Ion Oblemenco” se deschid la ora 19:00, cu două ore înainte de meci. Suporterii sunt rugați să vină din timp, pentru a nu exista probleme.

În fața arenei se va organiza un fan-zone, de la ora 17:00, iar traficul în jurul stadionului va fi restricționat de la ora 18:00.

Vezi și :

VIDEO Sold-out și atmosferă incendiară la derby-ul etapei! Cele mai importante informații înainte de meciul de diseară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
lionforever
lionforever  •  15 Septembrie 2019, 19:47

*** numai prostii scrieți de Craiova. Am un prieten care a cumpărat bilet pt cineva si a voit să-l vândă pt ca persoana respectiva nu mai poate veni si nu a găsit cui să-l dea deși voia doar pretul oficial al biletului asa ca iar fitile ca in cazul cicaldau. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  15 Septembrie 2019, 19:17
Postat de nojoke pe 15 Septembrie 2019, 18:55

ESTE CA SUNT TROLL.:))00 CATEDRALA DIN CRAIOVITA NOUA..TOT IN PARAGINA..TOT.?.VREI POZE.. :))))))00 .. NAROZILOR...

Cum mai e traiul prin Tiraspol ? ... :)

observator_federal
observator_federal  •  15 Septembrie 2019, 19:13

GSP, ai ceva împotriva bișnițarilor? Păi Giovani Becali și frate-său cum au început afacerile? Dar Gigi, cum și-a cucerit simpatia (uluiala, de fapt) baștanilor turci care îl știau un modest neguțător de blugi și l-au revăzut după ani, ca prosper om de afaceri, în Top 3 în Românica?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează