FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 1-0

Săpunaru a ieșit în față, după înfrângerea cu CSU Craiova: „Am fost prea adormiți de treaba cu COVID-ul”

CSU Craiova - Rapid 1-0 +25   FOTO
CSU Craiova - Rapid 1-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 22:21 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 22:24

Cristi Săpunaru (37 de ani), fundașul celor de la Rapid, a încercat să găsească explicații pentru eșecul suferit de giuleșteni pe terenul Universității Craiova, scor 0-1.

„A fost un meci greu, contra unei contracandidate la play-off. Ambele echipe au jucat fotbal, dar am primit repede acel gol. Am intrat și noi în meci după golul lui Koljic, dar n-am putut înscrie. E dureros, dar asta este. E vina noastră că n-am putut pleca cu un punct de aici. 

Problema noastră? Am fost prea adormiți de chestia asta cu COVID-ul (n.r. - infectările din lotul Craiovei). Am crezut că vom câștiga fără probleme meciul”, a declarat Săpunaru, la microfonul Look Sport+. 

În ciuda prestației modeste de la Craiova, Săpunaru le-a făcut o promisiune suporterilor: „Ce ne trebuie? Atitudine și răutate atunci când intrăm pe teren. Ne așteaptă un meci greu cu UTA, dar veți vedea că vom avea altă atitudine”. 

Cei de la Craiova au jucat bine, au ținut ritmul, deci să nu se mai plângă atâta. Trebuie să lucrăm mai mult în față, să fim atenți, și să ne revenim la meciul următor.

- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

Focarul din lot le-a dat mari bătăi de cap oltenilor

CSU Craiova a avut probleme mari înaintea derby-ului cu Rapid. Loviți dur de COVID-19, 15 cazuri la un moment dat, juveții s-au confruntat cu mai multe zile în care nu s-au antrenat din cauza infectărilor din lot.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CSU Craiova - Rapid 1-0

Nae Ungureanu, fosta glorie a Craiovei, a dat lovitura de start
+21 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO CSU Craiova oprește seceta de șapte meciuri și câștigă derby-ul cu Rapid! Clasamentul actualizat

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant din Liga 1 » Nu e de la FCSB: „Nu se poate compara cu altul!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
tororosso
tororosso  •  23 Ianuarie 2022, 17:43

Abureala *** ... dar oare de ce nu recunoaște că au primit gol din gafa lui .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  23 Ianuarie 2022, 17:25
Postat de robotucigas pe 23 Ianuarie 2022, 02:31

Dragi suporteri ai Craiovei. Sunt suporter al Craiovei de 40 de ani, și vreau sa spun ca Rapid este un necesar în liga 1-a și în play of. Este echipa care ar face ca Botoșani sau Sepsi sa nu mai încurce la campionat. Nu v-ați saturat ca Botoșani sa își dea viata cu noi, iar la fcsb stau capră? Nu v-ați saturat și la Sepsi cu CFR același lucru? Ne trebuie rapid, Dinamo și altele care sa fie imparțiale, nu doua echipe ale lui Becali. Gândiți în ansamblu pe mai departe. Da au greșit ca nu au amânat, dar nu este vina jucătorilor, nu este vina suporterilor ca își încurajează echipa necondiționat. Faceți la fel și voi. Rapid este răul necesar în liga 1-a, probabil în viitor se mai deșteaptă și ei la cap, dar și asa. Rapid și Dinamo trebuie sa rămână în liga 2-a. Deja sunt prea multe bisericuțe, prea multe echipe care cu unele echipe își dau viața, cu alte își dau autogol. Fiți smart! Și nu uitați, sunt rivali noștri, dar nu dușmanii. Au fost persecutați în istorie ca și Craiova. Cred ca ar trebui sa vedeți ca va asemănat foarte tare, suporteri iubitori, club care își vad doar de ce este al lor. Iar rivalitatea nu înseamnă să fi nesimțit, și sa câștigi unde contează. Fan pana la moarte al CSU Craiova z și cu toate asta am scris ceva cear trebui sa va dea de gândit. Rapid ne poate ajuta pe viitor în lupta spre titlu jucând cinstit pentru ea și care nu face jocurile altor echipe.

robotel, mai lasa vrajeala ieftina de tip indian. Nu a lacrimat nimeni la tanguiala ta. Si ai face bine sa mai treci putin si pe la scoala, ca se vede lipsa.

oskforever
oskforever  •  23 Ianuarie 2022, 11:35

luati un portar bun pana nui tarziu,cu Moldovan asta niciodata nu castigati

Vezi toate comentariile (7)
Comentează