FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova, răspuns oficial pentru Mihai Stoica: „Un fariseu! S-a vândut toată viața!” » Răspunsul lui MM: „CSU n-are de unde să știe cum e să plângi de bucurie”

CS Universitatea Craiova i-a răspuns în termeni duri lui Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, care afirma ieri că adevărata echipă a orașului Craiova evoleuază în Liga 2.
CS Universitatea Craiova i-a răspuns în termeni duri lui Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, care afirma ieri că adevărata echipă a orașului Craiova evoleuază în Liga 2.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 14:05 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 16:40

CS Universitatea Craiova i-a răspuns în termeni duri lui Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, care afirma ieri că adevărata echipă a orașului Craiova evoluează în Liga 2.

UPDATE 16:40 - Mihai Stoica răspunde: „La jigniri nu mai răspund”

Mihai Stoica nu a rămas dator după cuvintele dure care i-au fost adresate din partea oltenilor. Directorul sportiv de la FCSB a răspuns printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook: 

„Punct de vedere oficial al unui club care să conțină atâtea inepții și jigniri n-am mai văzut. CSU n-are de unde să știe cum e să plângi de bucurie. Pentru că CSU n-a câștigat titlul, deși trebuia doar să bată acasă pe CFR. De acolo, știe Sorin Cârțu, doar că el a câștigat cu Universitatea originală. În dublă calitate. Și eu știu cum e pentru că am câștigat 5. Cel cu plânsul și-ncă 4. La jigniri nu mai răspund, m-am maturizat și am schimbat registrul”.

Știrea inițială - Craiova, răspuns oficial pentru Mihai Stoica: „Un fariseu! S-a vândut toată viața”

„Sa răspunzi la o ironie cu o mârlănie înseamnă că nici cei 7 ani de acasă și nici programele de reeducare nu și-au atins scopul. Sa ajungă un fariseu, care toată viața s-a vândut pentru arginți, să vorbească de Universitatea Craiova, înseamnă ca oficialul FOTBAL CLUB FCSB S.A. (societate înființată în 2003 odată cu uzurparea locului de Liga 1 al echipei Steaua București) reușește să ridice ipocrizia la rang de artă”.

Comunicatul oltenilor, postat pe Facebook, se încheie cu un derapaj la adresa oficialului de la FCSB: „Dar ce să ceri de la cineva a cărui menire în cadrul clubului este sa behăie la comandă? FCSB nu e Steaua și nu are cum să fie având în vedere calitatea morală a celui din poză”.

💥 Sa răspunzi la o ironie cu o mârlănie înseamnă că nici cei 7 ani de acasă și nici programele de reeducare nu și-au...

Posted by Universitatea Craiova on Tuesday, September 29, 2020

VIDEO Toate detaliile înaintea meciului FCSB - Dinamo 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii au învins! Noua conducere a lui Dinamo, decizie majoră: „L-au dat afară aseară!”

FCSB. Cornel Dinu îl face praf pe MM Stoica: „Aduce mai mult cu zgomotul oiţelor patronului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
3806523206054831
Victor Patru  •  30 Septembrie 2020, 12:09

Dacă cineva ia în seamă un pușcăriaș, se compromite. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  29 Septembrie 2020, 21:23

1. Hai sa nu aparam angajatii echipelor favorite si sa ne gandim un pic ce fel de oameni sunt si Cartu si mm. 2. Trebuie sa fii prost ingramadit sa afirmi ca echipa lui mititelu e adevarata universitate. 3. Echipa Craiovei din liga 1 a intrat direct in liga a 2-a, in timp ce si steaua bucuresti si fc fc5b au intrat direct in liga 1. 4. Cand 2 se cearta, al 3-lea castiga, razboaiele astea idioate nu ne ajuta cu nimic, in schimb vor ajuta kfr-ul sa castige campionatul din nou.

2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  29 Septembrie 2020, 18:35

*** lu jiji aka războinicul luminii,jiji stăpânul echipei din Berceni, echipă care a furat locul unei echipe (csa) direct în liga 1, culmea de la o echipă înființată direct în liga 1. ***. ***,jiji, mititelu și "ultrașii" echipei copiilor copiilor copiilor copiilor copiilor lui fcfcu2017sa east ,sunt același aluat,sunt aceiași ***, *** made în Berceni sau Booveni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează