FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova și-a prezentat noile achiziții! Atacantul care vine să aducă titlul în Bănie: „Sunt la un club cu o istorie bogată şi suporteri fanatici”

Ivan Mamut
Ivan Mamut

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 19:18 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 20:49

CS Univeritatea Craiova și-a prezentat astăzi noile achiziții: Mihai Căpăţână (24 de ani), Ivan Mamut (23 de ani) și Reagy Ofosu (29 de ani).

Craiova a făcut 3 achiziții în ultima zi de mercato, încercând să își întărească lotul pentru a aduce titlul în Bănie după 30 de ani. Cei trei fotbaliști au fost prezentați astăzi, pe pagina oficială a clubului.

A lăsat Voluntariul pentru a se bate la campionat

Mihai Căpățână a venit la clubul oltean de la FC Voluntari în schimbul sumei de 250 de mii de euro. Astfel, mijlocașul se va bate la titlu în acest sezon, după ce, în sezonul trecut, a luptat pentru evitarea retrogradării. 

Mă bucur foarte mult că am ajuns aici, pot spune că visez la acest moment de când am debutat în Liga I. Am venit cu gânduri măreţe, îmi doresc, cum îşi doreşte toată lumea, să reuşim să câştigăm titlul şi Cupa în acest an, pentru că merită Craiova acest lucru.
Mihai Căpăţână, Universitatea Craiova

Liga 1, o nouă provocare pentru Mamut

Ivan Mamut a ajuns la Craiova după ce în sezonul trecut a evoluat pentru formația croată Inter Zapresic. El s-a aratat bucuros că a ajuns la un club care se bate la campionat și vrea să ajute la obținerea acestuia.

Sunt foarte fericit, pentru că sunt la un club care este pe primul loc în campionat, un club cu o istorie bogată şi suporteri fanatici. Vreau să ajut echipa să câştige campionatul..
Ivan Mamut, Universitatea Craiova

Ofosu, marea surpriză a oltenilor în perioada de mercato

După ce în această vară Reagy Ofosu a refuzat oferte din campionate puternice, ultima fiind chiar de la Konyaspor (Turcia), acesta a ajuns la formația de pe primul loc din Liga 1, CS Univeristatea Craiova.

Când am venit prima dată în România, toată lumea mi-a spus că U Craiova şi fanii ei sunt incredibili. Şi prima oară când am jucat aici, cu Botoşani, am simţit şi eu că acest club este extraordinar, la fel ca şi fanii. Au un stadion fantastic şi o istorie bogată. Mi-am spus: „Uau, să joci aici trebuie să fie foarte plăcut!”.
Reagy Ofosu, Universitatea Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dumitru Dragomir vine cu o propunere nouă: „Să nu se mai facă niciun test în Liga 1, doar celor bolnavi! Am luat reţeta lui Trump”

Salariile restante, motiv de discordie la Dinamo! Contra avertizează: „Dacă proiectul nu e serios, am clauze și pot să plec!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (12)
albalbastru72
albalbastru72  •  13 Octombrie 2020, 13:30

Ar fi fost interesant sa ne spuneti cum au evoluat cei 3 in amicalul cu FC Arges.Dar am uitat ca nu aveti acreditare la club,asa ca asteptati sa publice cubul ceva sa dati copy-paste.Jalnici ca de obicei...

629690994563561
Sutiman Ilie  •  11 Octombrie 2020, 19:39
Postat de prazberg pe 11 Octombrie 2020, 16:32

Da da, dupa ce a fost dezafiliata Craiova, la nu stiu cat timp mititelu a infiintat alta echipa, a falimentat-o si dupa multi ani a infiintat o a treia echipa cu o imitatie de nume si stema... dar aia e adevarata Universitate =)) rade lumea de voi bah!

Păcat ca se întâmplă asta. Dacă asta are asa mulți bani cum spune. Ssa investească mai mulți în Craiova, dar nu el zbiară ca x și y ii fura echipa. Alalt ii fura jucători, și toate acuzele din lume. Craiova lui este mai clonă ca cea din liga 1-a. Am ținut cu el, îl susțineam la început. Asta pana să-mi dau cu seama ce și cum. Nu sunt de vina nici FRF sau pe care ii acuză el. Dacă era corect nu aveau ce să-i facă, în concluzie ceva a fost. Nu mai avea bani trebuia sa vândă, sa nu moara o echipă. Mulți suporteri ai Craiova au murit odată cu acea echipă. Ca mai au uni suporteri este pentru ca nu sunt zdrqveni. Sa ți cu lupul în stână, este clar ca sunt ***. Ținem cu echipa care devine profesionistă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazberg
prazberg  •  11 Octombrie 2020, 16:32
Postat de elgabri pe 09 Octombrie 2020, 21:46

Echipa despre care vb asta e in Liga a 2 a !!!

Da da, dupa ce a fost dezafiliata Craiova, la nu stiu cat timp mititelu a infiintat alta echipa, a falimentat-o si dupa multi ani a infiintat o a treia echipa cu o imitatie de nume si stema... dar aia e adevarata Universitate =)) rade lumea de voi bah!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează