FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Veste-șoc din Bănie » Mihai Roman II are probleme cu inima și ar putea renunța la fotbal!

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 12:07

Liga 1 primește o nouă veste teribilă, la doar un an după ce s-a aflat public că George Țucudean are probleme cardiace. Mihai Roman II (27 de ani), atacantul Craiovei, se confruntă la rândul său cu probleme cu inima. 

Președintele Sorin Cârțu a dezvăluit că Mihai Roman II a fost oprit de la efort și are nevoie de investigații medicale amănunțite

Deși a jucat în amicalele cantonamentului din Antalya, Mihai Roman II a dispărut din lotul Craiovei pentru primul meci oficial al anului, cu Gaz Metan (3-1). 

Inițial s-a crezut că e o decizie tehnică a antrenorului Corneliu Papură, însă președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a dezvăluit că situația atacantului este gravă. 

Într-un interviu acordat postului "Oltenia TV", fostul mare jucător al Științei a precizat că "Roman este oprit de la efort, are probleme cardiace, trebuie să facă niște investigații serioase. S-ar putea să fie ceva asemănător cu Țucudean. Nu știu sigur. A mai avut și înainte probleme, dar au apărut iar după cantonamentul din Antalya". 

George Țucudean avea extrasistole și a fost operat în două rânduri la Viena, fiind supus unor ablații prin care se cauterizează focarele de extrasistole. Atacantul a luat mai multe pauze de la fotbal, cea mai lungă, ultima, de 4 luni și jumătate. 

El a revenit la CFR la începutul anului, o dată cu reluarea pregătirilor. În meciurile de pregătire din cantonamentul efectuat în Spania a dat două goluri. 

"În urma unui studiu electrofiziologic, făcut de un medic aritmolog, se depistează zona respectivă, iar în acele puncte, numite focare aritmogene, se face ablație, adică «se ard» acele zone, fie cu alcool, fie prin radiofrecvență, printr-un cateter care se introduce prin venă" 

"Inima este un circuit electric și pot apărea oricând extrasistole, chiar și după ablație, în alte zone. Așa că ablația nu poate rezolva definitiv acele probleme. Ele devin periculoase doar când apare sufocarea, stările de leșin sau durerile în piept"  - Medic cardiolog, pentru Gazeta Sporturilor  

Mihai Roman II confirmă problemele cardiace

„Este adevărat că mi s-au descoperit nişte extrasistole. Vă daţi seama, sper să nu fie nimic serios. 

Poate că este ceva asemănător cu ceea ce a avut Ţucudean, dar aştept rezultatele analizelor. Nu mă antrenez în acest moment, doar stau şi aştept. Cu Ţucudean nu am vorbit pentru că nici eu nu ştiu prea multe. Aştept şi sper să pot reveni pe teren cât mai repede”, a declarat fotbalistul, potrivit Fanatik

În vârstă de 27 de ani, Mihai Roman II a evoluat de-a lungul carierei pentru FC U Craiova 1948, Petrolul Ploiești, U Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, NEC Nijmegen, Maccabi Petah Tikva, CS Universitatea Craiova, ACS Poli Timișoara și FC Botoșani. 

Vezi și: 

„Perla Olteniei”, aproape de Serie A » Valentin Mihăilă i-a fermecat pe scouterii italieni: „În România a apărut un nou Chiesa!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sasesase
sasesase  •  05 Februarie 2020, 19:13

Fotbalistic nu este nici o pierdere, mă ales după plecarea clovnului Forțez, și din păcate problema lui Roman, se face loc unui transfer. Însănătoșire grabnică Mihai!

thebluestlion
thebluestlion  •  05 Februarie 2020, 14:37

Pacat! Bafta Mihai!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează