FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Victor Pițurcă pregătește prima lovitură importantă: Alexandru Mățel + oltenii propun doi jucători la schimb pentru Virgil Ghiță de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 20:00

Victor Pițurcă (63 de ani) și-a intrat serios în rol la Craiova, club unde a fost instalat în funcția de manager. 

Fostul selecționer e la un pas să reușească primul transfer din mandatul său: Alexandru Mățel (29 de ani), de la Hermannstadt. 

Pițurcă e gata să-l aducă pe Alexandru Mățel de la Hermannstadt, anunță Fanatik. Cei doi se cunosc bine din perioada de la echipa națională, iar fostul selecționer insistă pentru aducerea fundașului dreapta, post unde Ivan Martic reprezintă unica variantă demnă de luat în calcul la formația olteană. 

După o experiență îndelungată la Dinamo Zagreb, Mățel a revenit în 2019 în România, alegând să evolueze la Hermannstadt, prima echipă care i-a înaintat o ofertă serioasă. Sibienii nu vor sta totuși în calea transferului acestuia la Craiova, o echipă cu alte pretenții, alte obiecte și, mai important, salarii mai mari.

De-a lungul carierei, Mățel a evoluat pentru Farul Constanța, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Dinamo Zagrev și Hermannstadt. Mățel are și 17 meciuri în tricoul echipei naționale a României, majoritatea acestora venind în perioada în care Pițurcă era selecționer. 

Miza pe Ghiță

Aducerea lui Mățel nu e singura măsură pe care Pițurcă vrea s-o ia de urgență la Craiova. Noul manager al oltenilor vrea să reactiveze o pistă mai veche a oltenilor, fundașul Virgil Ghiță (21 de ani), legitimat la Viitorul. 

Oltenii ar fi dispuși acum, potrivit ProSport, să achite 150.000 de euro pentru fundașul lui Hagi, plus doi jucători, Tiago Ferreira, 26 de ani, și Carlos Fortes, 24 de ani.

Ferreira a refuzat schimbul cu Mihai Bălașa, nu a mai ajuns la FCSB, dar zilele sale la Craiova sunt în continuare numărate. Un viitor incert în Bănie îl are și Carlos Fortes, atacantul scos din lot în urmă cu două săptămâni. Oficialii vor să-i folosească pe cei doi jucători drept monedă de schimb pentru transferul lui Ghiță, achiziție ce ar întări compartimentul defensiv atât de greu încercat al alb-albaștrilor.  

Vezi și: 

EXCLUSIV Stăpânul „leilor” » Victor Pițurcă și-a impus ritmul de lucru la Craiova! Ce le-a cerut șefilor clubului 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
sorinvision
sorinvision  •  27 August 2019, 15:14

Ipotetic vorbind, daca dl. Hagi il ia pe Fortes de la Craiova si Fortes incepe sa marcheze, incepand de a 2-a zi voi posta comentarii despre dl. Hagi doar cu apelativul HOUDINI. Fortes nu-i fotbalist, sari mingea din el ca din gard.

ray51
ray51  •  27 August 2019, 08:07

Ghita ca Ghita, da' Matel cine-i? E fotbalist sau jucator de fotbal?

univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 August 2019, 05:36
Postat de marc_ro pe 27 August 2019, 05:32

s-a intalnit hotul cu prostul?! Ghita la schimb cu doi oameni de care vrea sa scape Craiova, ha, ha PS. Cu Petrolul si Rapid de la anul in liga 1, o sa fie altceva. Clinceni si Voluntari nu au ce cauta...

La ce fotbal joaca u Cluj, petrolul și rapid ii mai vad un an în B:)))) Buzău și Măgurele șanse mari de promovare directa:)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close