FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV // VIDEO Crede că Mititelu a dat lovitura cu doi jucători aduși la FCU Craiova: „Cei mai promițători din Superliga”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova
Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 19:01 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 19:37

Cristian Cernodolea, avocat specializat pe sport, agent licențiat FIFA, consideră că FCU Craiova are „cei mai promițători tineri jucători de atac din România”.

Cernodolea se referă la doi atacanți ai echipei lui Adrian Mititelu, și anume Vladislav Bănuță (22 de ani) și Jibril Ibrahim (21 de ani). Nigerianul a venit în vară la FCU Craiova, iar Cernodolea a lucrat la transfer. Îl cunoaște pe Ibrahim și crede că va da un randament ridicat în restul sezonului.

Au refuzat și astăzi să se antreneze » Situație explozivă la clubul din România
CONFLICT
Au refuzat și astăzi să se antreneze » Situație explozivă la clubul din România

Jibril venea în septembrie 2022 la FCU, de la echipa moldoveană FK Sfîntul Gheorghe. În prima stagiune în Bănie a dat un assist în 4 meciuri, în actuala stagiune a punctat o dată în 9 partide în Superliga.

VIDEO. Cristian Cernodolea: „FCU Craiova are cei mai promițători jucători tineri de atac din campionatul României”

„Jibril a făcut pasul în Europa în Republica Moldova, după niște probe în Nigeria. Nu a jucat la nivel profesionist. Apoi, cei de la Craiova l-au luat în septembrie, au plătit pentru el, însă pentru acest gen de jucător e nevoie de o perioadă lungă de adaptare. 

Semnalele mele dinspre club sunt că el va primi mult mai multe șanse în a doua parte a campionatului, pentru că are prestații bune în antrenamente. E și un jucător cu calități moderne. Are niște caracteristici care lipsesc în campionatul României. A dat două goluri în amicalul cu Poli Iași, a dat cu Poli și în campionat. 

Cred că domnul Mititelu are acolo cei mai promițători jucători de atac din campionatul României. Să nu vorbesc doar de Jibril, aș dori să îl evidențiez și pe Blănuță. Cred că este singurul atacant din România, român, tânăr, care are caracteristicile și baza de a juca undeva în vestul Europei. 

Dacă va avea un retur foarte bun, în care să marcheze 5-6 goluri, nu va duce lipsă de oferte. Are talie, lovește mingea bine cu ambele picioare. Nu îmi vine în minte un alt atacant din România de tipologia lui Blănuță, care să fie și tânăr”, a declarat Cristian Cernodolea, la GSP Live.

Crede că Mititelu a dat lovitura cu doi jucători aduși la FCU Craiova: „Cei mai promițători din Superliga”
Jibril Ibrahim în acțiune la FCU Craiova FOTO: Facebook @ FCU Craiova

Vladislav Blănuță, două goluri în ultimele două meciuri din 2023

Ajuns în iulie la FCU Craiova, Blănuță a explodat pe finalul anului trecut. A marcat în ultimele două meciuri ale oltenilor în Superliga. Atacantul moldovean care are și cetățenie română a adus victoria cu Voluntari, scor 1-0, și a punctat și cu Petrolul, scor 2-0.

Blănuță are 4 goluri și un assist în 14 meciuri jucate în Superliga în acest sezon. E cotat la 300.000 de euro pe Transfermarkt.

Crede că Mititelu a dat lovitura cu doi jucători aduși la FCU Craiova: „Cei mai promițători din Superliga”
Vladislav Blănuță, în Cupă, cu Dinamo. Foto: Imago Images

Citește și:

Ofertă din Grecia pentru jucătorul de la FCSB: „Ăsta era planul”
FCSB
Ofertă din Grecia pentru jucătorul de la FCSB: „Ăsta era planul”
„Bomba” iernii în Superligă! » Șefii clubului din Serie A anunță în GSP că vor să investească la Farul: „Vrem în acționariat! Hagi face o treabă extraordinară”
FARUL
„Bomba” iernii în Superligă! » Șefii clubului din Serie A anunță în GSP că vor să investească la Farul: „Vrem în acționariat! Hagi face o treabă extraordinară”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
george.br
george.br  •  17 Ianuarie 2024, 11:57
Postat de dandana pe 17 Ianuarie 2024, 09:35

Dar tu cu cine ți? Ma derutează sud care știm ca sunt contra a tot ce fac oamenii ăștia bun la universitatea și susțin un papagal și un măgar mincinos și nesimțit

Gata ba, ati dat buzna la mustar??

nea_marin
nea_marin  •  17 Ianuarie 2024, 11:14

S-a deschis la Cofetarie :))) Ligia si echipa de gugustiuci Clare pe Stiinta:))))

dandana
dandana  •  17 Ianuarie 2024, 09:39

Ii vinde la fcsb sa înțeleg! Pai da! Se vede ca bani nu mai sunt cum erau prin mici gesturi. Stai acasă în loc sa duci jucători în cantonament undeva unde este cald, vindem lui Becali în disperare iar ăla chiar cumpără orice. Treziți-vă! Dacă nu vinde curând, are aceeași soartă ca în trecut. Va da faliment.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează