FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR confirmă Gazeta: „Djokovic a discutat cu persoane din cadrul clubului”

Damjan Djokovic
Foto: Imago
Damjan Djokovic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 11:54 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 12:25

Damjan Djokovic (31 de ani) nu se simte bine în Turcia la Rizespor și vrea să se reîntoarcă în România, la CFR Cluj.

Cristi Balaj, președintele clujenilor, a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de Gazeta în urmă cu 3 zile, dezvăluind că mijlocașul croat a luat legătura cu persoane din cadrul clubului pentru o revenire la Cluj.

Cornel Dinu l-a taxat pe Dan Petrescu după criza de nervi din meciul cu Botoșani: „E o lipsă de autocontrol și de stăpânire de sine”
CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1
Cornel Dinu l-a taxat pe Dan Petrescu după criza de nervi din meciul cu Botoșani: „E o lipsă de autocontrol și de stăpânire de sine”

„Djokovic știu că este nemulțumit de statutul pe care îl are la clubul său, a discutat cu persoane din cadrul clubului. Am fost informat, dar mai multe lucruri nu pot să zic. Deocamdată el este un jucător aflat sub contract”, a spus Cristi Balaj la Pro X.

Damjan Djokovic, dorit înapoi la CFR Cluj

Ar fi al doilea come-back al lui la CFR, după ce în 2014 plecase după un sezon, la Bologna, întorcându-se apoi în 2017. Djokovic face parte dintre veteranii care au contribuit la trofeele cucerite de ardeleni în ultimii ani, croatul având în palmares 4 titluri de campion și o Supercupă.

Chiar dacă anul trecut a ales să meargă la echipa pregătită pe atunci de Marius Șumudică, și nu la Kayserispor, unde antrena Dan Petrescu, discuțiile între jucător și conducerea campioanei sunt avansate și destul de aproape de a se materializa cu un acord. 

Astfel că este foarte posibil ca până la finalul perioadei de transferări, care se încheie pe 14 februarie, Djokovic să revină sub comanda „Bursucului”, care l-a pierdut în această pauză de iarnă pe Emmanuel Culio, rămas acasă, în Argentina.

152 de meciuri,13 goluri și 8 pase decisive a adunat Djokovici la CFR în toate competițiile, în 4 sezoane și jumătate

VIDEO Experiența lui Cristi Dulca în Coreea de Sud. Cum fenta echipa sa o clauză importantă din contract

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica explică cel mai neașteptat transfer făcut de FCSB în ultimii ani: „Acolo a fost altceva”

Reacția lui Braun, după ce a evoluat împotriva viitoarei sale echipe: „A fost presiune! Știam că toată lumea e cu ochii pe mine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
raspunzel
raspunzel  •  01 Februarie 2022, 13:09

Acum eu inteleg ca la CFR e practica uzuala sa discute cu jucatorii aflati sub contract cu alte echipe .....dar poate ii explica cineva domnului Balaj ( un om care se lauda ca respecta legile si regulamentele) ca ESTE INTERZIS sa discuti cu jucatori AFLATI SUB CONTRACT cu alte echipe ( daca nu sunt in ultimele 6 luni de contract ) Iar daca sunt in ultimele 6 luni de contract ....esti obligat sa anunti !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează