FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cristi Balaj surprinde: „Am făcut lobby ca FCSB să joace în Ghencea”

Cristi Balaj a făcut lobby pentru FCSB / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor +43   FOTO
Cristi Balaj a făcut lobby pentru FCSB / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 23:33 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 00:05

Fostul arbitru Cristi Balaj (50 de ani), cel care a condus ANAD în ultimii ani și care se pregătește acum să devină președinte la CFR Cluj, spune că a făcut lobby ca FCSB, clubul lui Gigi Becali, să evolueze pe noul stadion din Ghencea.

Om de fotbal cu multiple conexiuni, inclusiv în zona politicului, Cristi Balaj susține că i s-ar părea normal ca reprezentanții CSA Steaua să le permită celor de la FCSB accesul în Ghencea. Chiar dacă urmează să preia o funcție la CFR Cluj, Balaj se solidarizează cu echipa din Berceni. 

Cristi Balaj recunoaște: „Am făcut lobby pentru FCSB”

„Mi s-a spus de la cei care administrează arena că e o chestiune birocratică. CSA Steaua poate juca pe Ghencea pentru că e echipa Armatei, a lor. Armata are un protocol cu FRF, de aceea a putut și naționala să evolueze acolo. Dacă o altă echipă vrea să joace acolo un meci oficial, e nevoie de o hotărâre de guvern, care să spună exact în ce condiţii se poate juca în acest moment. Competiţiile oficiale se pot disputa doar cu un protocol.

Da, știam că voi merge la CFR și am făcut lobby pentru FCSB. Nici nu contează că e FCSB. Vreau să joc pe un stadion frumos când joc cu FCSB. Să urce Rapid, Farul, toate echipele, să joace într-un mediu frumos. Ăsta e viitorul! Vreau ca CFR să fie pe locul 1 într-o clasă de olimpici. Degeaba câștigăm campionatul și în cupele europene...”, a declarat Cristi Balaj, în cadrul emisiunii „Minutul 91” de la Telekom Sport. 

+39 FOTO

FCSB, interzisă în Ghencea

FCSB continuă să facă cereri pentru a juca pe Ghencea și pe „Arcul de Triumf”, dar se lovește din nou de refuzuri. 

Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a anunțat că echipa sa nu este primită pe alte stadioane din București, în afară de Arena Națională.

„Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea, peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine... Am primit răspunsuri cu «Să vedem» și «Că nu ştiu ce, că trebuie să facem nu ştiu cum...». 

Ei nu zic nici da, nici nu. Nu e refuz. Dar nu spun nici că poţi. Să vedem că protocol, că Guvern... Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

VIDEO Edward Iordănescu, despre posibilitatea de a juca în Ghencea: „Aștept un răspuns clar”

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB, refuzată din nou! Gigi Becali dezvăluie: „Am făcut cerere să joc în Ghencea. Mie nu-mi dau voie”

VIDEO+FOTO Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Noiembrie 2021, 12:11

N-ai vrea tu sa nu te mai implici pentru altii si sa-ti vezi de protejata de-o viata. Pentru ca se pare impartialitatea nu te-a dat niciodata afara din casa si *** ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  02 Noiembrie 2021, 12:03

Unde scrie că trebuie hotărâre de guvern să joace altă echipă. La fel de bine trebuie hotărâre de guvern pe orice stadion de stat. Este ***, răutate, ***. Dacă eram in locul lui Becali dădeam statul român în judecată pentru cele 4 milioane de dolari achitate pentru datoriile steaua București de dinaintea anului 2003. Cele achitate către ANAF

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

coco1987
coco1987  •  02 Noiembrie 2021, 11:04
Postat de carol_k pe 02 Noiembrie 2021, 07:53

Ghencea e stadionul unde juca echipa aia de glorie, Steaua. Care nu mai este, prin grija lui Becali, i-a facut felul. Azi a ramas doar urmasa ei, mostenitoarea legala. Ce vrea Becali, sa se intoarca la locul faptei? Iar voi toti sa-i dati o mana de ajutor, inca o data, s-o faca. Pentru ca tot asa a disparut si Steaua, au pus mai multi imarul sa-i faca de petrecannie, Becali a fost doar o piesa, cea mai vizibila. Iar Becali in Ghencea? De ce nu Rapid, Clinceni, Farul, Dinamo? Nici ele n-o duc stralucit la capitolul stadion. Nu nene, Becali, toata lumea cu Becali in gura, toata lumea-l plange, el fiind cel mai bogat om din fotbal, are terenuri cat vezi cu ochii, putea sa bage 20 mil sa-si faca un stadion pe unul din ele. Nu, el vrea doar in Ghencea. Ia mai du-te tu si pe la Giurgiu ori pe la Buzau, mai joaca si acolo ca nu-ti cad gradele, UITA de GHENCEA!

A "distrus" Becali Steaua asa de mult incat in 2005 clubul lui a ajuns in semifinalele cupei Uefa(actuala Europa League). Nu sunt nici pe departe fanul lui Becali, insa cand ii vad pe unii ca tine debitand asemenea aberatii, simt nevoia sa intervin (cum spun oamenii de televiziune). E clar ca sustii echipa fake din liga 2 , facuta din ordinul si interesele jusitiei romane, dar vreau sa te intreb : in semifinala cu Middlesbrough ai tinut cu echipa lui Becali? Cred ca da. Atunci cum ii ziceai echipei? Nu cumva Steaua ? Si acum, conform expresiei "manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i" vine intrebarea : cine e continuatoarea echipei care a ajuns in semifinalele Uefa? Evident ca FCSB, fiindca Csa Steaua e o echipa nou infiintata,prietene, si fortata de interesele ministerului Apararii. Ea nu continua absolut nimic din rezultatele si din istoria Stelei. P.S. pentru evitarea oricarei replici scrise inutil sau inadecvat, mentionez ca eu nu sunt suporterul niciuneia dintre cele doua echipe, echipa mea de suflet fiind Fc Arges. In cupele europene insa, ca orice roman sanatos la cap, tin cu orice echipa reprezinta Romania. Iar Steaua (actuala Fcsb) ne-a reprezentat in cele mai multe randuri si cu glorie.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează