FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea va investi la Dinamo! Reacție pentru GSP: cine l-a convins să revină în „Ștefan cel Mare” + ce spune despre salvarea de la retrogradare

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 13:24 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 13:56

Cristi Borcea a decis să ajute din nou financiar Dinamo, mai exact centrul de juniori al clubului sportiv, din Parcul Sportiv din Ștefan cel Mare, prin prisma relației cu Ionuț Lupescu, coordonator al Academiei roș-albilor. Atunci când vine vorba de formația din Liga 1, milionarul a reacționat: „Doamne ajută să se salveze! Mi-aș dori din tot sufletul”.

Cristi Borcea ajută din nou financiar clubul din Ștefan cel Mare! Este vorba de o investiție financiară pe care o va aloca la centrul de copii și juniori ai CS Dinamo, grupare la care activează Ionuț Lupescu, coordonator al Academiei. De fapt, investiția lui Borcea se face și prin prisma prieteniei vechi dintre cei doi.

După Cristi Borcea, vine și Mircea Lucescu? Planul uriaș al lui Ionuț Lupescu

Omul de afaceri de 54 de ani a confirmat pentru Gazeta Sporturilor ceea ce Ionuț Lupescu a anunțat la Prosport, faptul că se va implica financiar.

E gata! Dinamo și-a vândut căpitanul în Vietnam, pentru „doi lei”! » A fost prezentat oficial
DINAMO
E gata! Dinamo și-a vândut căpitanul în Vietnam, pentru „doi lei”! » A fost prezentat oficial

„Eu ajut cum pot. Te rog, nu vorbesc despre bani, sume. Eu am crescut la Dinamo în Ștefan cel Mare, știu ceea ce a fost acolo, cea mai tare pepinieră din fotbalul românesc, ani la rând. Baza trebuie refăcută, punem și noi o cărămidă acolo”, a declarat Borcea pentru GSP.ro.

Lupescu a declarat în mai multe rânduri că va încerca să aducă mai multe investiții la clubul din Ștefan cel Mare, pentru a reface infrastructura și centrul de juniori.

„Kaiser”-ul vrea să-l implice și pe legendarul Mircea Lucescu într-un proiect mai amplu, dar și pe alți oameni de afaceri, mai mult sau mai puțin cu conexiuni cu Dinamo.

Cristi Borcea despre Dinamo din Liga 1: „Doamne ajută!”

În ceea ce privește soarta formației din Liga 1, Cristi Borcea nu vrea să discute prea mult pe seama subiectului. A transmis, scurt, că nu va investi financiar acolo atât timp cât nu se va ridica noul stadion din complexul din centrul Capitalei!

„Se va salva Dinamo de la retrogradare în acest sezon?”, a fost chestionat Borcea. „Doamne ajută! Mi-aș dori foarte mult asta. Dacă ar fi un miracol? Să vedem, Doamne ajută!”, a replicat omul de afaceri, care a fost la conducerea clubului în perioada 1996-2012 în diverse funcții.

Borcea a fost prezent în tribunele Arenei Naționale la manșa tur a barajului de promovare dintre Dinamo și FC Argeș, scor 6-1, în mai 2023, declarând și atunci, pentru GSP.ro, în ce condiții s-ar întoarce ca investitor. Ulterior, a dorit să ajute echipa cu un bonus de performanță, de 10.000 de euro, dar oferta i-a fost refuzată!

12 trofeea cucerit Cristi Borcea la Dinamo, atât timp cât a fost acționar și/sau președinte executiv

Sistem complicat de promovare, dar CS Dinamo se poate duela la anul cu FC Dinamo 1948 în Liga 2!

Cele două Dinamo, cea din prima divizie și cea din eșalonul al treilea, s-ar putea duela în foarte scurt timp, oficial, în liga a doua. Dacă echipa antrenată de Zeljko Kopic va retrograda, dacă echipa clubului sportiv va promova la capătul acestei stagiuni.

CS Dinamo este lider în Liga 3, seria 4. Cu 35 de puncte acumulate în 15 etape, „câinii” Ministerului de Interne au 3 puncte peste CS Blejoi, locul secund.

După ce se va încheia sezonul regulat, primele patru clasate merg în play-off. Aceste formații vor evolua una contra alteia pe formatul tur-retur-tur. Primele două clasate vor juca împotriva celor două din Seria 3, într-un adevărat Final Four, în dublă manșă, semifinale și finală.

Seria C3 este dominată de CS Afumați (36 de puncte) și Dunărea Călărași (35 de puncte).

Citește și alte știri:

Anunț în direct! Olguța Vasilescu, mesajul momentului în războiul Mititelu - Rotaru: „Nu știu dacă am făcut bine să spun asta în an electoral”

„Scouter” Gigi lovește din nou: dă 1 milion pe atacantul care nu știe să înscrie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
creeperno534
creeperno534  •  07 Februarie 2024, 22:31

Puscarie

Dinamosimereu
Dinamosimereu  •  07 Februarie 2024, 20:34
Postat de Randoomlegend pe 07 Februarie 2024, 19:33

titlu si mai corect era,fara borcea and co,dinam00opul sarbatorea 30 de ani anul trecut de la ultimul titlu iar tu nu mai erai suporterul lor niciodata,tu si 90% din suporteri care tin cu dinamo00p acum.

Mai copile, suporterii de rezultate sunt la cioban, AICI E DINAMO! Hai ca imi pierd vremea cu tine!

m1k3
m1k3  •  07 Februarie 2024, 20:25

Tara in care cei care trebuiau sa fie maxim gunoieri...sunt milionari in euro :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează